Kursus om læring og involvering i praksis - ét af Kforums kurser om kommunikation og innovation

Skab involverende læring med resultater

Er du underviser, konsulent, facilitator eller mødeleder, så kom til K-dag hos Kforum. Her får du metoder og teknikker af læringsguruen Bo Krüger, der viser, hvordan du skaber involvering og læring, så det sætter sig fast hos din målgruppe. Sidst vi holdt en K-dag med Bo Krüger blev den evalueret til 5,0 på en 5- skala, så vi tør godt garantere, at du får en masse med hjem.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Forskning har vist, at de fleste af os holder op med at lære og huske, hvis vi hører mere end cirka 20 minutters envejs-kommunikation. Det er derfor altid en udfordring for den gode underviser, facilitator, mødeleder, konsulent og inspirator at finde metoder til at involvere deltagerne. Så de kan bearbejde det de har hørt, bringe deres egne viden og ideer i spil, og så du på den måde sikrer et højt engagement hos deltagerne. 

På denne K-dag får du netop de metoder og indsigter. Så dine møder, din facilitering og/eller din undervisning skaber mere engagement, og giver et endnu bedre læringsresultat for både dig og deltagerne. Vi sørger selvfølgelig for, at du selv er aktivt involveret undervejs – så det både bliver varieret og energifyldt. Og du prøver metoderne af, inden du giver dem videre til andre, så du ved hvilke metoder, der passer til hvilke sammenhænge. 
 
 
Metoderne kan alle bruges til at arbejde med fagligt indhold, og give ideer og energi til møder, undervisning og workshops. Vi diskuterer fordele og ulemper ved de forskellige metoder, så du får en klar ide om, hvordan de kan bruges i dit eget arbejde. Du kommer også til at få en indsigt i teorien bag arbejdsmetoderne, som bl.a. kommer fra hjerneforskning og internationale læringseksperter, så du forstår mulighederne i metoderne. 
 
K-dagen er for:
Dig, som ønsker at skabe effektive og energifylde læringsforløb ved hjælp af interaktive læringsstrategier. Du er underviser, (intern) konsulent, facilitator, eventmanager, mødeleder eller bare nysgerrig efter at få kendskab til nye læringsmetoder, der virker i praksis. 
 
Hvad kræver K-dagen af dig:
Du kommer til at deltage aktivt hele dagen.
 

Program

Dagen består af præsentationer, øvelser og introduktioner til kreative teknikker og deltagerinvolverende metoder, så du kommer til at deltage aktivt hele dagen.
 
Du kommer til at arbejde med: 
  • Udvalgte deltagerinvolverende metoder, som kan bruges til at arbejde med et fagligt indhold, f.eks. ”Sudden Survey”, "35" og ”Brief Encounters”
  • Kreative metoder som "Ide-guirlande" og "Ide-smoothie", der kan bruges til ideudvikling
  • Energizers og brainbreaks som fx  "Tal Battle", der gør deltagerne læringsparate, og giver energi
  • Forskellige kreative måder at arbejde i grupper på
  • At arbejde med rollen som facilitator, underviser og improvisator - og ikke kun som faglig formidler
Ansvarlig for dagen er Bo Krüger, cand. mag. i pædagogik og direktør i Moving Minds. Bo er en levende og vidende underviser, som uddanner og inspirerer undervisere og facilitatorer i ind- og udland. Han arbejder blandt andet med Novo Nordisk, Nykredit, FOA, Finansforbundet og Visit Denmark. Bo er forfatter til flere bøger bl.a. Mødeledelse fra Børsens Forlag og Kontorets Indiana Jones – Lær at improvisere på arbejdet, Gyldendal Business.
 

Udbytte

Efter denne dag kan du og din organisation: 
  • Sikre et højt lærings- og engagementsniveau hos deltagere i møder og workshops
  • Understøtte konstruktive forandringsprocesser, der skaber forretningsresultater
Sidst vi holdt en K-dag med Bo Krüger, blev den evalueret til 5,0 på en 5- skala, så vi tør godt garantere, at du får en masse med hjem. 

Mød

Bo Krüger, cand. mag. i pædagogik og direktør i Moving Minds. Bo er en levende og vidende underviser, som uddanner og inspirerer undervisere og facilitatorer i ind- og udland. Han arbejder blandt andet med Novo Nordisk, Nykredit, FOA, Finansforbundet og Visit Denmark. Bo er forfatter til flere bøger bl.a. Mødeledelse fra Børsens Forlag og Kontorets Indiana Jones – Lær at improvisere på arbejdet, Gyldendal Business.
 
Louise Grau, direktør og kursusleder, Kforum
Bo Krüger
Moving Minds

Praktisk

Hvornår?
Torsdag 10. september 2015. Kom fra 8.45 til let morgenmad, og vi begynder 9.15 præcis. 
 
Hvor?
Hos Kforum, Gammel Kongevej 3E, 4. sal, 1610 København V
 
Hvordan melder jeg mig til?
Pladserne på K-dag besættes, efterhånden som tilmeldingerne kommer ind. Så tilmeld dig hurtigst muligt nederst på siden. Husk eventuelt EAN-nr.
 
Hvad koster det?
Prisen er kr. 4990 (ekskl. moms).
 
Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Tilmeldingen er bindende. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i dit sted.
 
Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Louise Grau på 3342 2160. Du kan også skrive til kdag@kforum.dk.
 
Vi glæder os til at se dig.
 
Sådan finder du
Hos Kforum
Gammel Kongevej 3E, 4.,
1610 København V

FAQ

Andre kursister giver dette kursus
5,0/5
Dato:
Torsdag 10. september 2015
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
4990 (ekskl. moms)
Tag en kollega med og få 20% rabat på den anden tilmelding.
 

Kontakt

Mød

Bo Krüger
Moving Minds

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.