Lær sprintmetoden på én dag

Sprint: Ryk på dine idéer med lynhurtig konceptudvikling

Oplever du, at gode idéer i din organisation ofte ikke får lov til at udvikle sig, men i stedet ender som glemte post-its i tomme mødelokaler? På denne K-dag lærer du den såkaldte sprintmetode at kende. Den er hentet fra start up-verdenen og giver dig og dine kollegaer et realistisk billede af en idés styrker og svagheder – og hjælper jer med til at gå fra løs idé til færdigt koncept på bare fem dage.

Om K-dagen

På kurset lærer du den såkaldte sprintmetode at kende; en metode, der har taget Silicon Valley med storm -  fra Facebook over Uber til giganten Google, der er så begejstret for metoden, at de har udviklet deres helt egen bibel om denne form for lynhurtig konceptudvikling. Med metoden kan du og dit team udvikle et koncept, der både er valideret af eksperterne, testet af brugerne og godkendt af cheferne – alt sammen på kun fem dage.  
 
Hvad metoden består af, og hvordan den omsættes til praksis, lærer du meget mere om på kurset, hvor du blandt andet også
 
 • bliver præsenteret for de grundlæggende elementer i sprintmetoden og lærer, hvordan du kan bruge metoden som et konkret redskab til hurtig idé- og konceptudvikling
   
 • møder eksperter fra både det offentlige og det private, der deler ud af deres gode erfaringer med at bruge metoden
   
 • prøver kræfter med sprintmetoden i en workshop.

Program

Introduktion: Hvad er sprint?
Du får en grundig introduktion til sprint, lærer metodens elementer at kende og får forståelse for dens fordele og udfordringer. Jacob Fruensgaard Øe fra Hatch&Bloom deler ud af sine erfaringer med at bruge og undervise i metoden, og gennem konkrete eksempler får du gode råd til, hvordan du kan integrere sprintet som en fast del af din organisations idéprocesser. 
Jacob Fruensgaard Øe, business strategist og partner i Hatch&Bloom
 
Case: Sprint i praksis
Hvordan kommer du i gang med at bruge metoden, og hvordan kan du tilpasse den, så den passer til din organisations virkelighed? Nanna Petersen og Ulla Ladegaard-Mortensen deler SKAT’s erfaringer med at bruge sprintmetoden som fast element i deres idé- og konceptudvikling og fortæller om, hvad der virker og hvorfor.
Nanna Petersen, servicedesigner i SKAT og Ulla Ladegaard-Mortensen, user researcher i SKAT
 
Frokost
 
Workshop: Prøv kræfter med sprint
Hvad er det gode sprintspørgsmål, og hvordan bruger man sprint i praksis? Vi bruger eftermiddagen på at få metoden helt ind under huden i en workshop, hvor du sammen med de andre kursister i et miniprojekt med udgangspunkt i en fiktiv case selv får lov til at prøve kræfter med sprint.
Nanna Petersen, servicedesigner i SKAT og Ulla Ladegaard-Mortensen, user researcher i SKAT
 
 

Udbytte

Efter K-dagen
 • har du et grundlæggende kendskab til sprintmetoden og har selv prøvet kræfter med den
   
 • kan du gribe en idéproces på din arbejdsplads an ud fra sprintmetoden 

Mød

Jacob Fruensgaard Øe
Business strategist og partner
Hatch & Bloom
Jacob har som business strategist og partner i Hatch & Bloom mange års erfaring med at undervise og rådgive virksomheder i strategi- og idéudvikling. Han har et grundigt kendskab til sprintmetoden og til, hvordan virksomheder kan bruge den til hurtigt at komme ud over stepperne med deres idéer - for færre ressourcer.
Nanna Petersen
Servicedesigner
SKAT
Nanna er servicedesigner på digitale løsninger i SKAT og har de sidste par år med stor succes arbejdet med at integrere sprintmetoden som en fast del af SKATs idéudviklingsprocesser. Hun har praktisk erfaring med, hvordan metoden kan bidrage effektivt til idéudviklingen i en offentlig institution og ved, hvad der virker og hvorfor.
Ulla Ladegaard-Mortensen
User researcher
SKAT
Ulla arbejder med user research i SKATs digitale løsninger og har stor erfaring med at bruge sprint som redskab til idéudviklingen af digitale løsninger til en offentlig institution.

Praktisk

Hvornår?
Onsdag den 19. april 2017. Kom fra 8.45 til let morgenmad. Vi begynder 9.15 præcis.

Hvor?
K-dagen finder sted centralt i København. Nærmere info følger, når vi nærmer os datoen for kurset.

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.

Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). Medlemmer af DJ får kurset til halv pris. Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusive frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.
 
Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding. Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat og DJ-rabat).
 
Er der en studenterplads?
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer de ti vigtigste pointer fra dagen på din K-profil. Ansøg om studenterpladsen ved at sende en mail til kdag@kforum.dk.
Studenterpladsen på denne K-dag er: Ledig
 
Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Caroline Bjerre-Bertelsen på 33 42 21 60. Du kan også skrive til kdag@kforum.dk.

FAQ

8782 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Ledige pladser
Dato:
Onsdag 19. april 2017
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Centralt i København
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
Medlemmer af DJ får kurset til halv pris.

Kontakt

Mød

Jacob Fruensgaard Øe
Business strategist og partner
Hatch & Bloom
Nanna Petersen
Servicedesigner
SKAT
Ulla Ladegaard-Mortensen
User researcher
SKAT

Få nyhedsbrev

KOM17

Vær med, når hele branchen samles til årets k-konference

4. maj

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.