Et kompetencegivende netværk for dig, der arbejder med sociale medier

K-netværk: Social medie-ansvarlige 1

Få nye værktøjer, inspiration og fortrolig sparring i K-netværket for social medie-ansvarlige i København. Vi diskuterer de forskellige digitale muligheder på det sociale web og udvider din faglige horisont. K-netværket er for dig, der arbejder med sociale medier som en central del af kommunikationsmixet.

Program

Her er mødeprogrammet for K-netværket for social medie ansvarlige. Som medlem bringer netværket dig på forkant med den nyeste viden inden for sociale medier som en del af kanalmixet. På hvert møde får du fortrolig sparring med de andre medlemmer, flere kompetencer og konkrete værktøjer til at anvende dit arbejde. Du kan også selv præge mødeprogrammet, når fremtidige temaer tilrettelægges i K-netværket med medlemmerne.
 

Tidligere møder

Udbytte

I K-netværket fokuserer vi på de problemstillinger, der opstår i arbejdet med sociale medier. I samråd med andre social medie-ansvarlige sparrer vi om de udfordringer, som du støder på i din hverdag. Vi diskuterer best practice, brugbare værktøjer og henter konkrete råd til opgaveløsning.
 
På de fem årlige møder bringer vi vores fælles og individuelle faglighed i spil og bruger hinanden i et fortroligt rum til at få nye idéer og værktøjer.
 
Fagligt fokus
I K-netværket arbejder vi med vigtige indsatsområder som Facebook-muligheder, social medie-annoncering, nye sociale medier og forskellige indholdsformater. Vi er dedikeret din kompetenceudvikling og faglighed, og vi er hele tiden på forkant med nye metoder og værktøjer, der gør dit arbejde med sociale medier mere effektivt.
 
Formål
I netværket bruger vi hinandens viden og ideer til at springe over fælderne, så den digitale kommunikation kan gøre en større forskel for dig og din organisation. I netværkets fortrolige rum får du mulighed for at diskutere dine daglige udfordringer med ligesindede, og du får input fra eksperter og praktikere, der giver dig deres bud på alt fra den gode strategi til simple værktøjer, der gør dit arbejde lettere.

I K-netværket for social medie-ansvarlige 1 får du:
  • Et kompetencegivende efteruddannelsesforløb om sociale medier
  • Den nyeste viden fra førende eksperter, bl.a. netværksleder Katrine Emme Thielke, der har mere end 10 års erfaring som specialist og leder inden for digital kommunikation og markedsføring bl.a. hos TwentyThree og Advice
  • Ny viden og inspiration til at arbejde strategisk og nytænkende med digitale platforme, så du fremover kan gøre en positiv forskel i din organisation
  • En lang række dygtige digitale kommunikatører som sparringspartnere.

Din deltagelse

 
Præmisserne for, at du får det bedste udbytte af dit K-netværk, er engagement, tillid, faglig tyngde, motivation og målretning for aktiviteterne. Det sikres både af din faglige netværksleder og af Kforum, af de andre medlemmer og af dig selv.
 
Du kan forvente et højaktuelt og fremtidssikret program, inspiration og input fra førende eksperter og praktikere. Din faglige netværksleder faciliterer de fem årlige netværksmøder og sørger for en inspirerende og velplanlagt mødeagenda.
 
Du indgår i et kompetent og fortroligt netværk med ligesindede, hvor vi screener og briefer medlemmerne om det forventede engagement og niveau. Vi forventer samme parathed, åbenhed og tillidsskabende adfærd fra dig. Ligesom vi forventer, at du prioriterer dine fem årlige netværksmøder og evt. forberedelse.
 
Din deltagelse indebærer:
  • 1-3 timers forberedelse før hvert møde, eller øvelser mellem møderne
  • Åbenhed og fortrolighed i sparringen og i videndelingen med K-netværkets andre medlemmer
  • Mulige korte oplæg om dit arbejde og faglige erfaringer, som du deler med de andre medlemmer i netværket
  • Mødeprioritering – både til- eller framelding i godt tid forud for møderne
  • Deltagelse i netværkets digitale læringsrum på kforum.dk
  • I netværket mødes vi på skift hos hinanden, så meld dig gerne som vært til en af de kommende møder. Kforum dækker naturligvis udgifterne til mødeforplejningen.

Praktisk

 
Tid
Kommende mødedatoer:
31. januar 2018
20. marts 2018
4. juni 2018
4. september 2018
 
Mødetidspunktet er typisk:
 
kl. 9-13
Inkl. let morgenmad og frokost
 
Sted
 
Centralt i København
Møderne afholdes på skift hos medlemmerne.
 
Pris
 
9.990,- ekskl. moms, pr. år.
 
Pladser
Ledige pladser

FAQ

620 medlemmer har vurderet os og giver vores netværk:
4,5/5
Ledige pladser
Du kan nå næste møde:
31. januar 2018, kl. 9.15-13.00
Tema: Tool Camp
Pris pr. deltager:
Årligt medlemskab:
kr. 9990 (ekskl. moms)

Kontakt

Netværksleder

Associeret netværksleder & Digital rådgiver

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Facebook

Lær, hvordan du får mere ud af din indsats på Facebook

8. februar

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.