Netværk for pressechefer og andre presseansvarlige

K-netværk: Presseansvarlige

Der er desværre ikke flere pladser i netværket. Hvis du udfylder tilmeldingen, skriver vi dig på ventelisten og kontakter dig, hvis der bliver en ledig plads, eller vi får et lignende netværk på programmet igen. Arbejder du med presse til hverdag, og er du optaget af, hvordan du gør det bedst muligt? I K-netværket for presseansvarlige i København får du en målrettet og professionel sparring med ligesindede og eksperter. K-netværket er for dig, der sidder med hele eller en del af ansvaret for presseindsatsen i din organisation, og som gerne vil nå de bedste resultater med dit pressearbejde.

Program

Her finder du mødeprogrammet for 2017 i K-netværket. Som medlem bringer det dig på forkant med den nyeste viden inden for dit felt. I år har vi blandt andet fokus på dit strategiske arbejde, hvordan du styrker kanalstrategien og klæder organisationen på til at agere i offentligheden. På hvert møde får fortrolig sparring med de andre medlemmer, flere kompetencer og konkrete værktøjer til at anvende dit arbejde. Du kan også selv præge mødeprogrammet, når fremtidige temaer tilrettelægges i K-netværket sammen med medlemmerne.
 

Tidligere møder

Udbytte

Du får fornyet din værktøjskasse og henter konkrete råd til din opgaveløsning –i dit daglige pressearbejde, når du skal udvikle nye indsatser i pressehåndteringen,  i brandingen af organisationen og i arbejdet med sociale medier, kriseberedskab  og medietræning.
 
Fagligt fokus
I K-netværket er vi dedikeret til din kompetenceudvikling. Vi fokuserer i fællesskab på dilemmaer og løsninger i pressearbejdet og tager fat på de mange udfordringer, der dukker op i det professionelle pressearbejde. Vi sætter den interne fortrolighed i højsædet, når vi arbejder med spørgsmål som: Hvordan trænger vi bedst igennem med vores budskab i medierne? Hvordan sikrer vi formidlingen af de rigtige historier? Hvordan organiserer vi bedst pressearbejdet, og hvordan styrker vi organisationens kommunikationskompetencer?
 
Formål
K-netværkets fornemste funktion er at skabe rammerne for fortrolige relationer, udveksling af erfaringer og vidensdeling med professionelle presseansvarlige. Ved at dele idéer og problemstillinger kommer du på forkant og kan med pressearbejdet gøre en endnu større forskel for din organisation.

I K-netværket for presseansvarlige i København får du:
 • Et kompetencegivende efteruddannelsesforløb om pressehåndtering og intern ledelse i din organisation
 • Uvurderlig viden om kanaler og løsninger, så du også fremover kan gøre en positiv forskel med dit pressearbejde
 • En lang række dygtige presseansvarlige som sparringspartnere, der alle bliver en del af dit professionelle netværk
 • Facilitering af Louise Grau, netværksleder og direktør i Kforum
 • Den nyeste viden fra førende eksperter og et forspring inden for tendenser og metoder i pressearbejdet. 

Din deltagelse

Præmisserne for, at du får det bedste udbytte af dit K-netværk, er engagement, tillid, faglig tyngde, motivation og målretning af aktiviteterne. Det sikres både af din faglige netværksleder fra Korum, af de andre medlemmer og af dig selv.
 
Du kan forvente et højaktuelt og fremtidssikret program, inspiration og input fra førende eksperter og praktikere. Din faglige netværksleder faciliterer de fem årlige netværksmøder og sørger for en inspirerende og velplanlagt mødeagenda.
 
Du indgår i et kompetent og fortroligt netværk med ligesindede, hvor vi screener og briefer medlemmerne om det forventede engagement og niveau. Vi forventer samme parathed, åbenhed og tillidsskabende adfærd fra dig. Ligesom vi forventer, at du prioriterer dine fem årlige netværksmøder og evt. forberedelse.
 
Din deltagelse indebærer:
 • Kort forberedelse før hvert møde eller små øvelser mellem møderne
 • Åbenhed og fortrolighed i sparringen og i videndelingen med K-netværkets andre medlemmer
 • Mulige korte oplæg om dit arbejde og faglige erfaringer, som du deler med de andre medlemmer i netværket
 • Mødeprioritering – både til- eller framelding i godt tid forud for møderne
 • Deltagelse i netværkets digitale læringsrum på kforum.dk
 • I netværket mødes vi på skift hos hinanden, så meld dig gerne som vært til en af de kommende møder. Kforum dækker naturligvis udgifterne til mødeforplejningen.

Praktisk

 
Tid
Kommende mødedatoer:
1. juni 2017
25. august 2017
7. november 2017
 
Mødetidspunktet er typisk:
 
kl. 9-13
Inkl. let morgenmad og frokost
 
Sted
 
Centralt i København
Møderne afholdes på skift hos medlemmerne.
 
Pris
 
9.990,- ekskl. moms, pr. år.
 
Pladser
Gruppen er udsolgt - venteliste

FAQ

570 medlemmer har vurderet os og giver vores netværk:
4,5/5
Gruppen er udsolgt - venteliste
Du kan nå næste møde:
1. juni 2017, kl. 9.00-13.00
Tema: Bliv endnu bedre til at medietræne
Pris pr. deltager:
Årligt medlemskab:
kr. 9990 (ekskl. moms)

Kontakt

Netværksleder

Direktør, kursus- og netværksleder

NETVÆRKSMEDLEMMER

Du kommer blandt andre i netværk med:
Rådet for Sikker Trafik
Pressechef
Forsikring & Pension
Kommunikationskonsulent
VELUX Gruppen
Presserådgiver
Nykredit Mægler Erhverv
Seniorkonsulent
Da Kforums netværk er fortrolige, viser vi kun virksomhedsnavne og titler på de medlemmer, der har givet tilladelse til det. Kontakt netværkslederen, hvis du vil vide mere om, hvilke brancher, virksomheds- og organisationstyper, der er med i netværket.

Få nyhedsbrev

KOM17

Vær med, når hele branchen samles til årets k-konference

4. maj

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.