Et professionelt netværk for dig, der arbejder med en bred vifte af kommunikationsopgaver og har 2-5 års erfaring

K-netværk: Kommunikatører 2

K-netværket er for dig, der har 2-5 års erfaring som kommunikatør og har brug for nye værktøjer, viden om best practice og inspiration gennem faglig sparring med andre kommunikatører og professionelle oplægsholdere. K-netværket er en unik mulighed for at få et fortroligt netværk til at udvikle din rolle som kommunikatør. Vi fokuserer på ny viden og værktøjer, trends, best practice, kommunikatørens rolle anno 2017 og alt det i mellem for at holde dig fagligt opdateret.

Program

Her er programmet for K-netværket Kommunikatører 2. Kurset indeholder fem mødedage. Du kan selv være med til at præge møderne, når fremtidige temaer tilrettelægges af medlemmerne og kursuslederen. 
 

Tidligere møder

Udbytte

I K-netværket for kommunikatører får du en unik mulighed for faglig vidensdeling med ligesindede i fortrolige rammer. Målet er at dele erfaringer og faglige udfordringer på kryds og tværs, så du kan reflektere over egen praksis og holde dig bedre opdateret – både fagligt og i forhold til de konkrete opgaver, du sidder med i din organisation.
 
Fagligt fokus
I K-netværket fokuserer vi på problemstillinger og løsninger i arbejdet med kommunikationsfaglige emner. Netværket for kommunikatører 2 styrker din kompetenceudvikling og faglighed, så du kommer på forkant med nye metoder og værktøjer. Vi dykker ned i områder som content marketing, SEO tekster, forretningsstrategisk kommunikation, visuel kommunikation, præsentationsteknik, sociale medier, effektmåling, branding og krisekommunikation.
 
Formål
K-netværket danner rammen om et fortroligt rum, hvor du kan reflektere over egen praksis og udvide dit faglige netværk. Vi ser på de muligheder og udfordringer, der er knyttet til din rolle som kommunikatør. Du bliver under kyndig vejledning fra eksterne eksperter og praktikere udfordret med de nyeste tendenser og værktøjer indenfor kommunikationsfeltet.

I K-netværket for kommunikatører får du:
 • Et komptencegivende efteruddannelsesforløb om kommunikation
 • Uvurderlig viden om kanaler og løsninger, så du også fremover kan gøre en positiv forskel i den organisation eller virksomhed, du arbejder i
 • Et stort fagligt netværk med en lang række dygtige kommunikatører i et fortroligt forum
 • Løsninger på aktuelle faglige og strategiske udfordringer
 • Inspiration og input fra førende eksperter, herunder netværksleder Christina Bech Winckler.

Din deltagelse

Præmisserne for, at du får det bedste udbytte af dit K-netværk, er engagement, tillid, faglig tyngde, motivation og målretning for aktiviteterne. Det sikres både af din faglige netværksleder, af Kforum, af de andre medlemmer og af dig selv.
 
Du kan forvente et højaktuelt og fremtidssikret program, inspiration og input fra førende eksperter og praktikere. Din faglige netværksleder faciliterer de fem årlige netværksmøder og sørger for en inspirerende og velplanlagt mødeagenda. Du får som medlem af netværket indflydelse på kommende møders tematikker og vinkler, i samarbejde med netværkslederen.
 
Du indgår i et kompetent og fortroligt netværk med ligesindede, hvor vi briefer medlemmerne om det forventede engagement og niveau. Vi forventer samme parathed, åbenhed og tillidsskabende adfærd fra dig. Ligesom vi forventer, at du prioriterer dine fem årlige netværksmøder og evt. forberedelse.
 
Din deltagelse indebærer:
 • 1-3 timers forberedelse før hvert møde eller øvelser mellem møderne
 • Åbenhed og fortrolighed i sparringen og i videndelingen med K-netværkets andre medlemmer
 • Mulige korte oplæg om dit arbejde og faglige erfaringer, som du deler med de andre medlemmer i netværket
 • Mødeprioritering – både til- eller framelding i godt tid forud for møderne
 • Deltagelse i netværkets digitale læringsrum på kforum.dk
 • I netværket mødes vi på skift hos hinanden, så meld dig gerne som vært til en af de kommende møder. Kforum dækker naturligvis udgifterne til mødeforplejningen.

Praktisk

 
Tid
Kommende mødedatoer:
6. februar 2018
10. april 2018
20. juni 2018
4. september 2018
23. oktober 2018
4. december 2018
 
Mødetidspunktet er typisk:
 
kl. 9-13
Inkl. let morgenmad og frokost
 
Sted
 
Centralt i København
Møderne afholdes på skift hos medlemmerne.
 
Pris
 
10.990,- ekskl. moms, pr. år.
 
Pladser
Ledige pladser

FAQ

626 medlemmer har vurderet os og giver vores netværk:
4,5/5
Ledige pladser
Du kan nå næste møde:
6. februar 2018, kl. 9.00-13.00
Tema: Skriv bedre tekster med SEO
Pris pr. deltager:
Årligt medlemskab:
kr. 10990 (ekskl. moms)

Kontakt

Netværksleder

Kursus- og netværksleder

Få nyhedsbrev

Kforums årlige trendseminar

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.