Et kompetencegivende netværk for dig, der arbejder med en bred vifte af kommunikationsopgaver

K-netværk: Kommunikatører

Der er desværre ikke flere ledige pladser i netværket. Hvis du udfylder tilmeldingen, skriver vi dig på venteliste og kontakter dig, når der bliver en ledig plads, eller hvis vi får et lignende netværk på programmet.
Bliv en del af K-netværket for kommunikatører, hvis du ønsker kompetent sparring og inspiration til løsninger i dit daglige arbejde. K-netværket er for dig, der sidder med en bred vifte af kommunikationsopgaver i en privat eller offentlig organisation, NGO eller virksomhed.

Program

Her er mødeprogrammet for K-netværket for kommunikatører. I netværket sætter vi fokus på dine kompetencer og udviklingsmuligheder, og vi diskuterer, hvordan du bliver en stærk rådgiver. Vi tager temperaturen på fremtidens tendenser og dit kommunikationsarbejde. Du kan også selv være med til at præge mødeprogrammet, når fremtidige temaer tilrettelægges med medlemmerne.
 

Tidligere møder

Udbytte

Med K-netværket for kommunikatører får du en unik mulighed for faglig vidensdeling med ligesindede i fortrolige rammer. Målet er at dele erfaringer og faglige udfordringer på kryds og tværs, så du kan reflektere over egen praksis samt holde dig bedre opdateret – både fagligt og i forhold til de konkrete opgaver, du sidder med i din organisation.
 
Fagligt fokus
I K-netværket fokuserer vi på problemstillinger og løsninger i arbejdet med kommunikationsfaglige emner. Netværket for kommunikatører styrker din kompetenceudvikling og faglighed, så du kommer på forkant med nye metoder og værktøjer. Vi dykker ned i områder som forretningsstrategisk kommunikation, presserelationer, præsentationsteknik, sociale medier, effektmåling, branding og krisekommunikation.
 
Formål
K-netværket danner rammen om et fortroligt rum, hvor du kan reflektere over egen praksis og udvide dit faglige netværk. Vi ser på de muligheder og udfordringer, der er knyttet til din rolle som kommunikatør. Du bliver under kyndig vejledning fra eksterne eksperter og praktikere udfordret med de nyeste tendenser og værktøjer indenfor kommunikationsfeltet.

I K-netværket for kommunikatører får du:
 • Et komptencegivende efteruddannelsesforløb om kommunikation
 • Uvurderlig viden om kanaler og løsninger, så du også fremover kan gøre en positiv forskel i den organisation, du arbejder i
 • Et stort fagligt netværk med en lang række dygtige kommunikatører i et fortroligt forum
 • Løsninger på aktuelle faglige og strategiske udfordringer
 • Inspiration og input fra førende eksperter, herunder netværksleder Puk Scharbau, kommunikationsrådgiver og specialist indenfor leder- og forandringskommunikation.

Din deltagelse

Præmisserne for, at du får det bedste udbytte af dit K-netværk, er engagement, tillid, faglig tyngde, motivation og målretning for aktiviteterne. Det sikres både af din faglige netværksleder og af Kforum, af de andre medlemmer og af dig selv.
 
Du kan forvente et højaktuelt og fremtidssikret program, inspiration og input fra førende eksperter og praktikere. Din faglige netværksleder faciliterer de fem årlige netværksmøder og sørger for en inspirerende og velplanlagt mødeagenda.
 
Du indgår i et kompetent og fortroligt netværk med ligesindede, hvor vi screener og briefer medlemmerne om det forventede engagement og niveau. Vi forventer samme parathed, åbenhed og tillidsskabende adfærd fra dig. Ligesom vi forventer, at du prioriterer dine fem årlige netværksmøder og evt. forberedelse.
 
Din deltagelse indebærer:
 • 1-3 timers forberedelse før hvert møde, eller øvelser mellem møderne
 • Åbenhed og fortrolighed i sparringen og i videndelingen med K-netværkets andre medlemmer
 • Mulige korte oplæg om dit arbejde og faglige erfaringer, som du deler med de andre medlemmer i netværket
 • Mødeprioritering – både til- eller framelding i godt tid forud for møderne
 • Deltagelse i netværkets digitale læringsrum på kforum.dk
 • I netværket mødes vi på skift hos hinanden, så meld dig gerne som vært til en af de kommende møder. Kforum dækker naturligvis udgifterne til mødeforplejningen.

Praktisk

 
Tid
Kommende mødedatoer:
25. januar 2018
15. marts 2018
1. juni 2018
28. august 2018
 
Mødetidspunktet er typisk:
 
kl. 9-13
Inkl. let morgenmad og frokost
 
Sted
 
Centralt i København
Møderne afholdes på skift hos medlemmerne.
 
Pris
 
9.990,- ekskl. moms, pr. år.
 
Pladser
Gruppen er udsolgt - venteliste

FAQ

618 medlemmer har vurderet os og giver vores netværk:
4,5/5
Gruppen er udsolgt - venteliste
Næste møde:
25. januar 2018, kl. 9.15-13.00
Tema: Bind organisationen sammen med storytelling
Pris pr. deltager:
Årligt medlemskab:
kr. 9990 (ekskl. moms)

Kontakt

Netværksleder

Associeret netværksleder, Associeret Senior Advisor, Kommunikationsrådgiver og indehaver af Puk Scharbau ApS

NETVÆRKSMEDLEMMER

Du kommer blandt andre i netværk med:
ATP
Kommunikationskonsulent
Dansk Magisterforening
Kommunikationskonsulent
Skandia
Kommunikationskonsulent
Da Kforums netværk er fortrolige, viser vi kun virksomhedsnavne og titler på de medlemmer, der har givet tilladelse til det. Kontakt netværkslederen, hvis du vil vide mere om, hvilke brancher, virksomheds- og organisationstyper, der er med i netværket.

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Facebook

Lær, hvordan du får mere ud af din indsats på Facebook

8. februar

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.