Et kompetencegivende netværk for dig, der har ansvar for den interne kommunikation

K-netværk: Interne kommunikationsansvarlige

Bliv en del af K-netværket om ledelse af intern kommunikation, og få en unik mulighed for at indgå i fortroligt rum, hvor vidensdeling af egne erfaringer, aktuelle emner, best practice og de nyeste tendenser inden for dit fagområde er i centrum. K-netværket er for dig, der er intern kommunikationschef eller -lead. Du arbejder dedikeret og strategisk med intern kommunikation, og du har budget-, projekt- og/eller personaleansvar.

Program

Her er mødeprogrammet i netværket for interne kommunikationsansvarlige. I dit medlemskab får du fem møder om året. Med udgangspunkt i best practice og stærke værktøjer drøfter vi udfordringer og mulige løsninger i lederkommunikation. Du kan også selv præge mødeprogrammet, når fremtidige temaer tilrettelægges i K-netværket med medlemmerne.
 

Tidligere møder

Udbytte

I netværket arbejder vi på at udvikle kommunikationsledelsen, så den fortsat gør en forskel i din organisation. I samråd med andre interne kommunikationsansvarlige arbejder vi med de nyeste tendenser, får ny inspiration og henter råd til konkret opgaveløsning – både i dit daglige ledelsesarbejde og med kommunikation som fag. Vi bringer vores fælles og individuelle fagligheder i spil og bruger hinanden til at få nye idéer og værktøjer.
 
Fagligt fokus
I K-netværket fokuserer vi på udfordringer og løsninger, når du skal udvikle og lede det interne kommunikationsarbejde. Vi fokuserer på din rolle som rådgiver for ledelsen. Vi diskuterer, hvordan du skaber gennemslagskraft internt i din organisation, og hvordan du gør din ledelse stærkere.  
 
Formål
Du skal indgå i K-netværket, hvis du gerne vil have bud på de bedste løsninger og fortrolig sparring med andre kompetente intern kommunikationsansvarlige.
I fællesskab ser vi på de muligheder og udfordringer, der er knyttet til lederrollen, og bliver under kyndig vejledning fra eksterne eksperter udfordret med de nyeste tendenser og idéer indenfor intern kommunikation.

I K-netværket for interne kommunikationsansvarlige får du:
 • Et kompetencegivende efteruddannelsesforløb om intern kommunikationsledelse
 • Den nyeste viden indenfor involverende forandringsledelse, ledelse af intern kommunikation, måling og dokumentation af den interne kommunikationsindsats og ledelse af intern kommunikation på tværs af lokationer og grænser
 • Rig mulighed for at udvikle din egen såvel som andres ledelsesstil
 • Sparring og inspiration til konkrete løsninger på udfordringer fra din hverdag fra andre kompetente interne kommunikationsansvarlige
 • Input fra førende eksperter, herunder netværksleder Louise Neel Høyer, Lead Communications Partner i KMD.
 

Din deltagelse

Præmisserne for, at du får det bedste udbytte af dit K-netværk, er engagement, tillid, faglig tyngde, motivation og målretning for aktiviteterne. Det sikres både af din faglige netværksleder og af Kforum, af de andre medlemmer og af dig selv.
 
Du kan forvente et højaktuelt og fremtidssikret program, inspiration og input fra førende eksperter og praktikere. Din faglige netværksleder faciliterer de fem årlige netværksmøder og sørger for en inspirerende og velplanlagt mødeagenda.
 
Du indgår i et kompetent og fortroligt netværk med ligesindede, hvor vi screener og briefer medlemmerne om det forventede engagement og niveau. Vi forventer samme parathed, åbenhed og tillidsskabende adfærd fra dig. Ligesom vi forventer, at du prioriterer dine fem årlige netværksmøder og evt. forberedelse.
 
Din deltagelse indebærer:
 • Åbenhed og fortrolighed i sparringen og i videndelingen med K-netværkets andre medlemmer
 • Mulige korte oplæg om dit arbejde og faglige erfaringer, som du deler med de andre medlemmer i netværket
 • Mødeprioritering – både til- eller framelding i godt tid forud for møderne
 • Deltagelse i netværkets digitale læringsrum på kforum.dk
 • Evt. forberedelse mellem møderne
 • I netværket mødes vi på skift hos hinanden, så meld dig gerne som vært til en af de kommende møder. Kforum dækker naturligvis udgifterne til mødeforplejningen.

Praktisk

 
Tid
Kommende mødedatoer:
5. april 2018
21. juni 2018
12. september 2018
20. november 2018
25. januar 2019
 
Mødetidspunktet er typisk:
 
kl. 9-13
Inkl. let morgenmad og frokost
 
Sted
 
Centralt i København
Møderne afholdes på skift hos medlemmerne.
 
Pris
 
10.990,- ekskl. moms, pr. år.
 
Pladser
Kun få ledige pladser

FAQ

634 medlemmer har vurderet os og giver vores netværk:
4,5/5
Kun få ledige pladser
Du kan nå næste møde:
5. april 2018, kl. 14.00-21.00
Tema: Hvordan styrker vi vores rolle som (faglig) leder af den interne kommunikationsindsats? + Netværksmiddag
Pris pr. deltager:
Årligt medlemskab:
kr. 10990 (ekskl. moms)

Kontakt

Netværksleder

Management Consultant - speciale i forandringskommunikation og adfærdsdesign

NETVÆRKSMEDLEMMER

Du kommer blandt andre i netværk med:
Novo Nordisk a/s
Senior Communication Partner for Manufacturing
FOSS
Communication Consultant
Velux A/S
Senior Communications Advisor
Da Kforums netværk er fortrolige, viser vi kun virksomhedsnavne og titler på de medlemmer, der har givet tilladelse til det. Kontakt netværkslederen, hvis du vil vide mere om, hvilke brancher, virksomheds- og organisationstyper, der er med i netværket.

Få nyhedsbrev

Kursus

SoMe bootcamp

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Tag med til K-dag

Skab en mere effektiv kommunikations-strategi

14. marts

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.