K-kollege: Danmarks mest fleksible efteruddannelse i kommunikation til dig

K-kollege: Din kompetencegivende efteruddannelse i kommunikation

K-kollege er Danmarks mest fleksible efteruddannelse i kommunikation, fordi du selv kan sammensætte dit program, og hvilke elementer der skal indgå i din skræddersyede udgave af K-kollege hos Kforum. Vi rådgiver gerne dig og din virksomhed eller organisation om forløbet, og du har valgfrit starttidspunkt.

Program

K-kollege er et 1-årigt forløb, der indeholder:
Her fire eksempler på, hvad dit K-kollege aktuelt kan bestå af: 

Forløb 1 - for dig, der arbejder med web og digital kommunikation
Forløb 2 - for dig, der arbejder med ledelse af kommunikation
Forløb 3 - for dig, der arbejde med presse, PR og PA
Vi udbyder både K-netværk i Jylland og K-netværk i København. Af og til udbyder vi også K-dage i Århus, ud over i København.
 
Vi rådgiver dig gerne, så dit K-kollege dækker dine behov og kursen for din specialisering og karriereudvikling i din organisation eller virksomhed. Ring eller skriv til Marta Karolina Olsen hos Kforum, 3342 2160, kdag@kforum.dk 
 

Udbytte

Ét års K-kollege giver dig og din organisation et unikt netværk og forum at indgå i, og en platform for læring, inspiration og skræddersyet kompetenceudvikling.

Du bliver klædt bedre på med den nyeste viden om best practise på dit K-faglige område, hvor du får mange flere anvendelige værktøjer og inspiration, som du også kan dele i organisationen.
 
K-kollege giver dig - og din organisation:
 
  • Nye, stærkere kompetencer, målrettet dine og din organisations behov
  • Deltagelse for dig i en række kommunikationsfaglige arrangementer over et år
  • Forplejning og kommunikationsmaterialer under alle aktiviteter, du deltager i
  • Personlig adgang for dig til et fortroligt, digitalt netværksrum på Kforum.dk
  • Et netværk, du kan bruge til faglig sparring under - og efter - uddannelsen
  • Et certifikat som "Professionel kommunikatør" fra Kforum, en af landets største og førende professionelle udbydere af kompetenceudvikling for kommunikatører.
Kort sagt gør K-kollege dig dygtigere i dit arbejde, og din organisation eller virksomhed mere konkurrencedygtig på dit område. Deltagerne bekræfter det med konsekvent positiv feedback på efteruddannelsesforløbet, fx. dette:
 
"Jeg valgte Kforums efteruddannelse K-kollege på grund af den fleksible opbygning, og det har været en perlerække af inspirerende, hyggelige og engagerende møder. Jeg er konstant blevet inddraget, og oplægsholderne har været virkelig gode, fordi de brænder for deres emne og samtidig har solid erfaring at øse af. Jeg kan kun anbefale det." Anne-Sofie Forfang, Communications Manager, Nepcon
 
Kforums K-netværk bliver vurderet til 4,5 i snit på en 5-skala. Kforums kurser bliver i snit vurderet til 4,3 ud af 5, og flere kursusledere og oplægsholdere til 5,0.  
 
 

Din deltagelse

Med K-kollege kommer du på ét år igennem et fleksibelt og intensivt forløb, der består af netop de elementer på Kforums program, som er relevante for at du bliver dygtigere i dit arbejde. Du kan selv vælge, hvornår de mere intensive perioder i forløbet skal ligge.
 
K-kollege indeholder fire dages kursusaktivitet og fem netværksmøder, der typisk varer en halv dag hver. Ind imellem kan der være opgaver, du skal løse, oplæg du skal forberede og sparring med fx. dine netværksmedlemmer - alt sammen i form af opgaver, der er relevante for din praksis og faglighed.
 
Det er ikke formelle adgangskrav på K-kollege - ud over at du skal arbejde professionelt med kommunikation i praksis, så efteruddannelse er relevant for dig.
 
På K-kollege møder du en lang række dygtige kommunikatører og kursus- og netværksledere. Du bliver inspireret og udfordret hele vejen igennem forløbet.
 
Læs også mere under 'Praktisk'.
 
K-Kollege er Kommunikationsforums efteruddannelse i kommunikation - start når det passer dig

Praktisk

Hvornår kan jeg starte?
Der er frit starttidspunkt. Der er dog en tendens til at starte efter sommerferien og efter nytår.

Hvordan kan jeg skræddersy K-kollege som min efteruddannelse i kommunikation?
Du kan frit vælge tre kurser og ét netværk, der passer til dig, blandt Kforums mange tilbud, se under kurser og netværk. Du kan også bytte ét heldagskursus ud med to halvdagskurser.
 
Hvor lang tid tager det?
K-kollege strækker sig over ét år. Du kan vælge, hvornår de mere intensive perioder skal ligge.
 
Hvad koster det og kan jeg få rabat?
Hele K-kollege koster 22.000 kr. ekskl. moms. Det er markant mindre end andre efteruddannelser, der typisk liggger på 35.000 - 60.000 kr. De 22.000 kr. plus moms betales på én gang, men kan evt. spredes over to budgetår.
 
Hvor finder min efteruddannelse sted?
Uddannelsesstederne ligger oftest i København og i nogle tilfælde i Aarhus og andre byer.
 
Hvem er de andre deltagere?
Vores deltagere er professionelle i kommunikationsjob. Et flertal af dem har en uddannelse i kommunikation. Der er ca. 75% kvinder og 25% mænd mellem 30-55 år.  
 
Hvordan og hvornår vælger jeg netværk og kurser?
Du kan frit vælge blandt Kforums tilbud, der matcher din arbejdsfunktion, og vi kan rådgive dig om dine valg. Du vælger dit K-netværk, når du påbegynder dit K-kollege-forløb. Kurserne kan du vælge i løbet af dit K-kollege-år, så du også kan afvente nye tilbud på programmet. Du kan altid kontakte os for at høre mere om aktuelle og kommende kurser og netværk på 3342 2160 eller kdag@kforum.dk
 
Kan jeg fortsætte mit netværksmedlemskab efter endt forløb?
Ja. Når du først er medlem af et K-netværk, kan du altid forny dit medlemskab for ét år af gangen, så længe din stillingsprofil stadig matcher netværket. Ellers kan vi hjælpe dig med at vælge et nyt K-netværk. 
 
Er der nogle krav til uddannelse for at få lov til at starte?
Nej. De fleste deltagere vil have en formel grunduddannelse inden for kommunikation, medier, HR, marketing eller relaterede emner, men det er ikke et krav. Det er derfor også en mulighed for dig, der arbejder med kommunikation, men som ikke har eksamensbevis på det.
 
Kan jeg få ECTS-point?
ECTS-point er et begreb, der stammer fra bl.a. universiteterne, og som angiver arbejdsbelastning for den studerende for at sikre, at den studerende har gennemført fag nok til at få en bachelorgrad. Det er således ikke lig med kvalitetssikring fx. i form af at sikre relevante undervisere med præsentationsevner eller relevante med-studerende.
 
Da K-kollege er en praksisuddannelse på lige fod med fx en projektlederuddannelse, ser vi ikke relevansen af at bruge ECTS og har fravalgt det. Det betyder dog ikke, at uddannelsen ikke er kompetencegivende, kun at den ikke giver dig point til at læse videre på et universitet. 
 
Hvordan kvalitetssikrer Kforum K-kollege?
K-kollege er udviklet og drevet af Kforum - den største vidensportal for kommunikation i Danmark. Vi er samtidig en af landets største kursusudbydere på kommunikationsområdet.

Kforums team af dedikerede uddannelsesfolk er alle uddannet i kommunikation og har alle arbejdet professionelt med kommunikation. Teamet arbejder primært med kompetenceudvikling af kommunikatører og er specialister på området. Flere af os har undervist i kommunikation i praksis som eksterne lektorer og censorer på universiteterne.
 
Udover dette team møder du en lang række dygtige praktikere og konsulenter som undervisere og facilitatorer. Vi sætter en ære i at finde de dygtigste inden for hvert felt.
 
Vores evalueringer fortæller, at alt dette gør en positiv forskel. Kurserne bliver i snit vurderet til 4,3 på en 5-skala, netværk til 4,5 i snit og flere kursusledere og oplægsholdere til 5,0.  
 
Sidst, men ikke mindst, vil du møde mange professionelle kommunikatører, som søger ny viden og nye værktøjer, og som alle kan blive en del af dit netværk.
 
Hvem kan jeg kontakte for spørgsmål og tilmelding?
Ring eller skriv gerne til Marta Karolina Olsen hos Kforum, 3342 2160, kdag@kforum.dk
 
Vi glæder os til at se dig!
 

FAQ

570 medlemmer har vurderet os og giver vores netværk:
4,5/5
Ledige pladser
Du kan nå næste møde:
1. april 2017, kl. 9.15-13.00
Tema:
Pris pr. deltager:
Årligt medlemskab:
kr. 22000 (ekskl. moms)

Kontakt

Netværksleder

Få nyhedsbrev

KOM17

Vær med, når hele branchen samles til årets k-konference

4. maj

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.