Netværk i Aarhus og omegn for dig, der arbejder med intern kommunikation

Aarhus: K-netværk for interne kommunikatører

Hvis du brug for ny inspiration, faglig sparring og værktøjer i arbejdet med den interne kommunikations mange udfordringer og potentialer, er det her det rette K-netværk for dig i Aarhus og omegn. Dette K-netværk er en unik mulighed for dig, der arbejder professionelt med intern kommunikation og som ønsker en fortroligt netværk til at udvikle din rolle som sparringspartner, relationsskaber og forandringsagent.

Program

Her er mødeprogrammet for K-netværket for interne kommunikatører. I netværket sætter vi særligt fokus på dine kompetencer og udviklingsmuligheder som intern kommunikatør. Vi diskuterer, hvordan du bliver en stærk intern rådgiver og hvilken rolle du spiller i forandringsprocesser. Vi zoomer ind på den gode kommunikationsstrategi, og vi får input til brugen af sociale medier i intern kommunikation. Du kan også selv være med til at præge mødeprogrammet, når fremtidige temaer tilrettelægges med medlemmerne.
 

Tidligere møder

Udbytte

Du får fornyet din værktøjskasse og henter råd til din opgaveløsning. K-netværkets fornemste funktion er at skabe rammerne for fortrolige relationer, udveksling af erfaringer og vidensdeling med andre interne kommunikatører. Vi er på forkant med nye kanaler og metoder, og vi får med input fra eksterne eksperter inspiration til driften og udviklingen af dit arbejde i organisationen.
 
Fagligt fokus
I K-netværket er vi dedikeret din kompetenceudvikling. Vi fokuserer på din rolle som intern kommunikatør, og hvordan du får det største udbytte ud af dine og dine kollegaers ressourcer.
 
Vi arbejder i K-netværket med spørgsmål som: hvordan du bedst styrker din leders kommunikationskompetencer, hvem du internt skal samarbejde med for at skabe engagement og udvikling i organisationen, hvordan du skaber den optimale balance mellem innovation og drift og hvordan du skal indgå i samt lede forandringsprojekter.
 
Formål
Målet med K-netværket er, at I medlemmer får et fortroligt rum, hvor I kan trække på hinandens viden, idéer og erfaringer til at undgå fælderne, så du i fremtiden bliver endnu bedre klædt på til håndtere muligheder såvel som udfordringer i din organisation. Uanset om det er bundlinjen, servicen eller arbejdsmiljøet, der skal forbedres med god intern kommunikation.

I K-netværket for interne kommunikatører i Aarhus får du:
 • Uvurderlig viden om kanaler og løsninger, så du også fremover kan gøre en større positiv forskel i din organisation
 • En lang række dygtige interne kommunikatører som sparringspartnere, der alle bliver en del af dit professionelle netværk
 • Den nyeste viden fra førende eksperter og et forspring indenfor nye tendenser og metoder
 • Strategisk sparring og inspiration til konkrete løsninger på udfordringer fra din hverdag fra andre i et fortroligt og fagligt forum
 • Et fagligt netværk, hvor netværksleder Puk Scharbau, kommunikationsrådgiver og specialist indenfor leder- og forandringskommunikation, faciliterer og driver dialogen i netværket.

Din deltagelse

Præmisserne for, at du får det bedste udbytte af dit K-netværk, er engagement, tillid, faglig tyngde, motivation og målretning for aktiviteterne. Det sikres både af din faglige netværksleder og af Kforum, af de andre medlemmer og af dig selv.
 
Du kan forvente et højaktuelt og fremtidssikret program, inspiration og input fra førende eksperter og praktikere. Din faglige netværksleder faciliterer de fem årlige netværksmøder og sørger for en inspirerende og velplanlagt mødeagenda.
 
Du indgår i et kompetent og fortroligt netværk med ligesindede, hvor vi screener og briefer medlemmerne om det forventede engagement og niveau. Vi forventer samme parathed, åbenhed og tillidsskabende adfærd fra dig. Ligesom vi forventer, at du prioriterer dine fem årlige netværksmøder og evt. forberedelse.
 
Din deltagelse indebærer:
 • 1-3 timers forberedelse før hvert møde, eller øvelser mellem møderne
 • Åbenhed og fortrolighed i sparringen og i videndelingen med K-netværkets andre medlemmer
 • Mulige korte oplæg om dit arbejde og faglige erfaringer, som du deler med de andre medlemmer i netværket
 • Mødeprioritering – både til- eller framelding i godt tid forud for møderne
 • Deltagelse i netværkets digitale læringsrum på kforum.dk
 • I netværket mødes vi på skift hos hinanden, så meld dig gerne som vært til en af de kommende møder. Kforum dækker naturligvis udgifterne til mødeforplejningen.

Praktisk

 
Tid
Kommende mødedatoer:
29. januar 2018
22. marts 2018
31. maj 2018
23. august 2018
1. november 2018
 
Mødetidspunktet er typisk:
 
kl. 12.30-16.15
Inkl. frokost
 
Sted
 
I Aarhus eller omegn
Møderne afholdes på skift hos medlemmerne.
 
Pris
 
9.990,- ekskl. moms, pr. år.
 
Pladser
Ledige pladser

FAQ

620 medlemmer har vurderet os og giver vores netværk:
4,5/5
Ledige pladser
Du kan nå næste møde:
29. januar 2018, kl. 11.30-15.45
Tema: Skab værdifulde relationer med content marketing
Pris pr. deltager:
Årligt medlemskab:
kr. 9990 (ekskl. moms)

Kontakt

Netværksleder

Kursus- og netværksleder

NETVÆRKSMEDLEMMER

Du kommer blandt andre i netværk med:
Danish Crown
Kommunikationsmedarbejder, redaktør
Institut for Datalogi, Aarhus Universitet
Forskningsgruppekoordinator
Arla Foods amba
Communication Manager
Da Kforums netværk er fortrolige, viser vi kun virksomhedsnavne og titler på de medlemmer, der har givet tilladelse til det. Kontakt netværkslederen, hvis du vil vide mere om, hvilke brancher, virksomheds- og organisationstyper, der er med i netværket.

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Facebook

Lær, hvordan du får mere ud af din indsats på Facebook

8. februar

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.