Et kompetencegivende netværk i København for dig, der er ansvarlig for eller specialist i digital marketing

K-netværk: Digitale marketingansvarlige

Er du ansvarlig for eller specialist i digital marketing? Arbejder du med mailkampagner, loyalitetsskabende kommunikation og CRM? Tænker du i målgrupper, brugeroplevelser og dialogflow? Og bryder du jævnligt dit hoved med, hvordan du får flere permissions? Bliv en del af Kforum og Bureaubiz' netværk for digitale marketingansvarlige. Vi ser på aktuelle tendenser, bringer vores faglighed i spil og bruger hinanden til at få nye ideer, så du kan blive endnu bedre til dit arbejde.

Program

Her er mødeprogrammet for 2017 i netværket. Med udgangspunkt i best practice, brugbare værktøjer og egne erfaringer sætter vi i år særligt fokus på dine forskellige markedsføringskanaler. Vi diskuterer, hvordan du lægger den bedste kanalstrategi, hvilke sociale medier du skal benytte, og hvordan du får flere til at åbne jeres nyhedsbrev. Du kan også selv være med til at præge mødeprogrammet, når fremtidige temaer tilrettelægges med medlemmerne.

 

Tidligere møder

Udbytte

I netværket fokuserer vi på de dilemmaer og løsninger, du møder i dit arbejde med at udvikle og drive din virksomheds direct marketing. På de fem årlige møder får du værdifuld og fortrolig sparring med ligesindede. Du får fornyet din værktøjskasse, så du er godt klædt på til de daglige udfordringer, du støder på i din organisation.

I netværkets digitale læringsrum deler vi mellem møderne tips, råd og inspiration. Du indgår altså i et fortroligt fagligt fællesskab med ligesindede året rundt.
 
Fagligt fokus
Netværket tilbyder dig et kompetencegivende efteruddannelsesforløb om digital markedsføring. Vi arbejder bl.a. med områder som kanalstrategi, brug af data og permissions, lovgivning, indholdskoncepter og markedsføring på sociale medier. Du bliver opdateret med den nyeste viden inden for feltet og bliver klogere på de bedste løsninger og værktøjer.
 
Formål
I netværket lægger vi særlig vægt på den fortrolige sparring mellem medlemmerne. Vi bruger hinandens viden og ideer til at løse de daglige udfordringer, og vi deler erfaringer og lærer af hinandens problemer og succeser. Vi får viden om de nyeste tendenser og brugbare værktøjer fra eksterne eksperter og praktikere, så din organisation altid er på forkant med den nyeste viden.
 
I netværket for digitale marketingansvarlige får du:
  • Et kompetencegivende efteruddannelsesforløb om digital marketing
  • Den nyeste viden fra førende eksperter og praktikere på området, faciliteret af netværksleder Pia Osbæck, fagjournalist på Bureaubiz
  • Inspiration, værktøjer og idéer til nye, bedre måder at løse dine opgaver på efter hvert møde
  • Løsningsforslag på konkrete, faglige udfordringer fra din hverdag
  • Sparring med andre, der ligesom dig er ansvarlig for eller specialist i digital markedsføring – på møderne og i netværkets digitale læringsrum, året rundt.

Din deltagelse

Præmisserne for, at du får det bedste udbytte af dit netværk, er engagement, tillid, faglig tyngde, motivation og målretning for aktiviteterne. Det sikres både af din faglige netværksleder og af Kforum, af de andre medlemmer og af dig selv.
 
Du kan forvente et højaktuelt og fremtidssikret program, inspiration og input fra førende eksperter og praktikere. Din faglige netværksleder faciliterer de fem årlige netværksmøder og sørger for en inspirerende og velplanlagt mødeagenda.
 
Du indgår i et kompetent og fortroligt netværk med ligesindede, hvor vi screener og briefer medlemmerne om det forventede engagement og niveau. Vi forventer samme parathed, åbenhed og tillidsskabende adfærd fra dig. Ligesom vi forventer, at du prioriterer dine fem årlige netværksmøder og evt. forberedelse.
 
Din deltagelse indebærer:
  • Åbenhed og fortrolighed i sparringen og i videndelingen med netværkets andre medlemmer
  • Mulige korte oplæg om dit arbejde og faglige erfaringer, som du deler med de andre medlemmer i netværket
  • Mødeprioritering – både til- eller framelding i god tid forud for møderne
  • Deltagelse i netværkets digitale læringsrum på kforum.dk
  • I netværket mødes vi på skift hos hinanden, så meld dig gerne som vært til en af de kommende møder. Kforum dækker naturligvis udgifterne til mødeforplejningen.

Praktisk

 
Tid
Kommende mødedatoer:
7. juni 2017
31. august 2017
26. oktober 2017
18. januar 2018
10. april 2018
 
Mødetidspunktet er typisk:
 
kl. 9-13
Inkl. let morgenmad og frokost
 
Sted
 
Centralt i København
Møderne afholdes på skift hos medlemmerne.
 
Pris
 
9.990,- ekskl. moms, pr. år.
 
Pladser
Ledige pladser

FAQ

572 medlemmer har vurderet os og giver vores netværk:
4,5/5
Ledige pladser
Du kan nå næste møde:
7. juni 2017, kl. 9.15-13.00
Tema: Skab et stærkt dialog- og loyalitetsprogram
Pris pr. deltager:
Årligt medlemskab:
kr. 9990 (ekskl. moms)

Kontakt

Netværksleder

Kursus- og netværksleder, fagjournalist

NETVÆRKSMEDLEMMER

Du kommer blandt andre i netværk med:
KMD
Market Manager
Dansk Brandteknik a.s.
Direktør
DLG A.m.b.a.
Marketingkonsulent
Da Kforums netværk er fortrolige, viser vi kun virksomhedsnavne og titler på de medlemmer, der har givet tilladelse til det. Kontakt netværkslederen, hvis du vil vide mere om, hvilke brancher, virksomheds- og organisationstyper, der er med i netværket.

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Facebook

Lær Facebooks vigtigste og nyeste funktioner

29. august

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.