Et kompetencegivende netværk for dig, der arbejder med digitalt indhold

K-netværk: Digitale indholdsproducenter

Der er desværre ikke flere pladser i netværket. Hvis du udfylder tilmeldingen, skriver vi dig på ventelisten og kontakter dig, hvis der bliver en ledig plads, eller vi får et lignende netværk på programmet igen. Få sparring, nye værktøjer og inspiration fra ligesindede samt førende eksperter, der gæster netværket, så du kan skabe bedre resultater med jeres indhold. K-netværket er for dig, der er redaktør, kanalejer, kampagneleder, digital kommunikatør eller på anden måde hands-on ansvarlig for jeres digitale indholdsindsatser i virksomheden eller organisationen. Vi arbejder på tværs af digitale kanaler i dette K-netværk.

Program

Her er mødeprogrammet for 2016-17 i dette K-netværk. Som medlem bringer det dig på forkant med den nyeste viden inden for dit felt, samtidigt med at du på hvert møde får fortrolig sparring med de andre medlemmer, flere kompetencer og konkrete værktøjer til at anvende dit arbejde. Du kan også selv præge mødeprogrammet, når fremtidige temaer tilrettelægges i K-netværket.
 

Tidligere møder

Udbytte

Du får fornyet din værktøjskasse, får ny inspiration og henter råd til din opgaveløsning – både i dit daglige indholdsarbejde, når du skal udvikle nye indsatser, når du skal omsætte tendenser eller blive klogere på medierne, målgrupperne og resultatmålingen.

Alle årets fem møder er fagligt faciliteret. I netværkets digitale læringsrum deler vi tips, råd og inspiration og sparrer året rundt. Selvom du er specialist eller den eneste i din rolle i din organisation, indgår du i dit K-netværk et fagligt fællesskab med ligesindede 365 dage om året.
 
Fagligt fokus
K-netværket er 100% dedikeret din kompetenceudvikling inden for produktion af digitalt indhold. Vi arbejder med områder som brug af nye digitale formater og indholdskoncepter, det visuelle internet, indholdsstrategi og content marketing, effektmåling, nye muligheder for indhold på sociale medier og greb til at anvende indholdet på tværs af platforme og kanaler. 
 
Formål
I netværket bruger vi hinandens viden og ideer til at springe over fælderne, så den digitale kommunikation kan gøre en større forskel for dig og din organisation –uanset om det er bundlinjen, servicen eller jeres image, der skal styrkes.

I K-netværket for digitale indholdsproducenter får du:
 • Et kompetencegivende efteruddannelsesforløb om digital kommunikation og markedsføring
 • Den nyeste viden fra førende digitale eksperter, bl.a. netværkschef Marta Karolina Olsen, der har knap 15 års erfaring som konsulent, rådgiver og ekstern lektor
 • Sparring med andre dygtige digitale indholdsproducenter, så du altid får nye og efterspurgte vinkler på dine udfordringer
 • Inspiration til at arbejde strategisk og nytænkende med indhold på digitale platforme.

Din deltagelse

Præmisserne for, at du får det bedste udbytte af dit K-netværk, er engagement, tillid, faglig tyngde, motivation og målretning for aktiviteterne. Det sikres både af din faglige netværksleder og af Kforum, af de andre medlemmer og af dig selv.
 
Du kan forvente et højaktuelt og fremtidssikret program, inspiration og input fra førende eksperter og praktikere. Din faglige netværksleder faciliterer de fem årlige netværksmøder og sørger for en inspirerende og velplanlagt mødeagenda.
 
Du indgår i et kompetent og fortroligt netværk med ligesindede, hvor vi screener og briefer medlemmerne om det forventede engagement og niveau. Vi forventer samme parathed, åbenhed og tillidsskabende adfærd fra dig. Ligesom vi forventer, at du prioriterer dine fem årlige netværksmøder og evt. forberedelse.
 
Din deltagelse indebærer:
 • 1-3 timers forberedelse før hvert møde, eller øvelser mellem møderne
 • Åbenhed og fortrolighed i sparringen og i videndelingen med K-netværkets andre medlemmer
 • Mulige korte oplæg om dit arbejde og faglige erfaringer, som du deler med de andre medlemmer i netværket
 • Mødeprioritering – både til- eller framelding i godt tid forud for møderne
 • Deltagelse i netværkets digitale læringsrum på kforum.dk
 • Evt. erfaringsoplæg på netværksmøderne
 • Særlig fokus på sparring i øvelser med dine netværks-buddies.
 

Praktisk

 
Tid
Kommende mødedatoer:
21. marts 2017
22. juni 2017
14. september 2017
21. november 2017
 
Mødetidspunktet er typisk:
 
kl. 9-13
Inkl. let morgenmad og frokost
 
Sted
 
Centralt i København
Møderne afholdes på skift hos medlemmerne.
 
Pris
 
9.990,- ekskl. moms, pr. år.
 
Pladser
Gruppen er udsolgt - venteliste

FAQ

548 medlemmer har vurderet os og giver vores netværk:
4,5/5
Gruppen er udsolgt - venteliste
Du kan nå næste møde:
21. marts 2017, kl. 9.15-13.00
Tema: Personaliseret indhold som din nøgle til bedre kommunikation
Pris pr. deltager:
Årligt medlemskab:
kr. 9990 (ekskl. moms)

Kontakt

Netværksleder

Netværkschef, ekstern lektor & cand. mag. (Moderne kultur & kulturformidling)

NETVÆRKSMEDLEMMER

Du kommer blandt andre i netværk med:
Kammeradvokaten
Digital marketingkoordinator
SKAT
Webredaktør
OK-Fonden
Web- og kommunikationskonsulent
AP Pension
Kommunikationskonsulent
Da Kforums netværk er fortrolige, viser vi kun virksomhedsnavne og titler på de medlemmer, der har givet tilladelse til det. Kontakt netværkslederen, hvis du vil vide mere om, hvilke brancher, virksomheds- og organisationstyper, der er med i netværket.

Få nyhedsbrev

Intensivt forløb til dig

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.