Kompetencegivende netværk i København for dig, der vil formidle din viden professionelt

K-netværk: Skriv bedre og mere professionelt

Formidling er et håndværk. I vores nye K-netværk ’Skriv bedre og mere professionelt’ tager vi fat i kunsten at kunne skrive ordentligt. Det er en kompetence, der kan og bør opøves. For dårlig formidling står i vejen for god forretning, gode relationer og godt omdømme. K-netværket er for dig, der er ansvarlig for jeres tekstproduktion i virksomheden eller organisationen. Du er sikkert projektmedarbejder, teknisk konsulent eller forskningsassistent.

Program

Her finder du mødeprogrammet. Som medlem bringer det dig på forkant med den nyeste viden inden for dit felt, samtidig med at du på hvert møde får fortrolig sparring med de andre medlemmer, flere kompetencer og konkrete værktøjer til at anvende i dit tekstarbejde. Du kan også selv præge mødeprogrammet, når fremtidige temaer tilrettelægges i K-netværket sammen med medlemmerne.
 

Tidligere møder

Udbytte

Du bliver helt grundlæggende sat ind i, hvad god professionel formidling kræver, du får konkrete råd til din skriveproces, og til hvordan du bedst muligt omsætter din viden og dine mål til tekst. Giv din virksomhed den gave at professionalisere jeres kommunikation med Kforums kompetencegivende netværk.
 
Alle årets fem møder er fagligt faciliteret, og i netværkets digitale læringsrum deler vi råd og inspiration og sparrer året rundt. Dvs. at du kan indgå i et fagligt fællesskab med ligesindede 365 dage om året, selvom du er specialist eller den eneste i din rolle i din organisation.
 
Fagligt fokus
K-netværket er 100 procent dedikeret din kompetenceudvikling inden for formidling. Vi arbejder med virkemidler, sprogfornyelse og gennemslagskraft.
 
Formål
Netværkets formål er at gøre dig og de andre i netværket dygtigere til at skrive fagtekster. I netværket bruger vi hinandens viden og ideer til at springe over fælderne, så din kommunikation kan gøre en større forskel for dig og din organisation -  uanset om det er bundlinjen, servicen eller jeres image, der skal styrkes, så det gør en forskel for jeres målgrupper og forretning.

I K-netværket får du:
 • Et kompetencegivende efteruddannelsesforløb i skriftlig formidling.
 • Den nyeste viden fra førende digitale eksperter, bl.a. faglig netværksleder Christine Lind Ditlevsen, der har 12 års erfaring som faglig formidler, redaktør og forfatter.
 • Løsningsidéer på konkrete, skrivemæssige udfordringer fra din hverdag
 • Sparring med andre kommunikatører, så du altid får nye og håndgribelige vinkler på dine løsninger
 • Inspiration til at arbejde strategisk og nytænkende med indhold.

Din deltagelse

Gensidigt engagement, tillid, faglig tyngde, motivation og vilje til at løfte hinanden er præmisserne for et netværk som dette, hvor vi arbejder sammen om at dygtiggøre os på et område, vi ikke er fagligt uddannede til.
 
Du indgår derfor i et kompetent og fortroligt netværk med ligesindede med høj tilslutning og et fælles professionelt niveau. Regn med et aktuelt og dynamisk program af temaer, gæsteoplægsholdere og en velplanlagt agenda med en fagligt understøttende netværksleder hver gang.

I netværket forventer vi samme parathed, engagement, åbenhed og tillidsskabende adfærd fra dig. Ligesom vi forventer, at du prioriterer dine fem årlige møder og evt. forberedelse eller små opgaver.
 
Din deltagelse indebærer:
 • Tilstedeværelse på fem møder årligt
 • Åbenhed og fortrolighed i forhold til at give og modtage sparring og videndeling
 • At du tager ansvar, spørger, bidrager og kommer med idéer og ønsker
 • Mødeprioritering og både til- eller framelding i god tid forud for møderne
 • Særlig fokus på sparring i små teams
 • Deltagelse i det digitale netværksrum
 • I netværket mødes vi på skift hos hinanden, så meld dig gerne som vært til en af de kommende møder. Kforum dækker naturligvis udgifterne til mødeforplejningen.

Praktisk

 
Tid
9. marts 2017
23. maj 2017
22. august 2017
4. oktober 2017
5. december 2017
 
Mødetidspunktet er typisk
 
kl. 9-13
Inkl. let morgenmad og frokost
 
Sted
 
Centralt i København
Møderne afholdes på skift hos medlemmerne.
 
Pris
 
9.990,- ekskl. moms, pr. år.
 
Pladser
Ledige pladser

FAQ

556 medlemmer har vurderet os og giver vores netværk:
4,5/5
Ledige pladser
Du kan nå næste møde:
9. marts 2017, kl. 9.15-13.00
Tema: Spark sproget i gang med Susanne Staun
Pris pr. deltager:
Årligt medlemskab:
kr. 9990 (ekskl. moms)

Kontakt

Netværksleder

Redaktør og Community manager

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag

Styrk jeres leder- og linjekommunikation

4. april

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.