Webjournalist

Yngre Læger
Yngre Læger
Erfaren webjournalist med en solid værktøjskasse søges
Yngre Læger søger en webjournalist til pressehåndtering og web, og som samtidig kan projektstyre en række digitale udviklingsopgaver på yl.dk og SoMe. Du er generalisten, der interesserer dig for medlemskommunikation og sundhedspolitik, og som har lyst til at arbejde i en politisk styret organisation.
Fokus på yngre lægers arbejdsliv
Du har stor lyst til at sætte dig grundigt ind i, hvad der optager en yngre læge og forstå de udfordringer, læger har. Du har en flydende pen og skriver, så det enkelte medlem kan identificere sig med indholdet, men også politikere, journalister og befolkningen er din målgruppe, når du skriver sundhedspolitiske debatindlæg, artikler mv.
I Yngre Lægers sekretariat kommer du til at arbejde i et team med tre andre kommunikationsfolk. Vi løfter opgaverne sammen i en travl hverdag, så gode samarbejdsevner og lysten til at tage fra er en forudsætning for at søge jobbet. Du har en uddannelse som journalist, cand.com’er eller lign.  

Dine arbejdsopgaver vil være at:
  • udvikle og vedligeholde yl.dk og SoMe – bl.a. på baggrund af løbende undersøgelser
  • markedsføre Yngre Lægers tilbud til medlemmerne
  • tage hånd om pressehenvendelser og overvåge presse og SoMe
  • vejlede medlemmer i håndtering af pressen
  • lave opsøgende journalistisk arbejde.
Vi tilbyder:
  • en spændende stilling med gode kolleger
  • gode arbejdsvilkår
  • fleksibilitet og
  • god humor.
Du skal have fokus på at arbejde med udvikling af yl.dk og SoMe, men stillingen vil især det første halve år have øget fokus på presse og opsøgende journalistisk arbejde. Du skal derfor kunne arbejde med pressehåndtering, men dine stærkeste kompetencer skal være inden for web og SoMe. Vi forventer, at du har nogle års erfaring som færdiguddannet inden for området.

Om os
Sekretariatet består af 30 medarbejdere, og vi bor lige ved Østerport Station, hvor vi deler hus med Foreningen af Speciallæger, Praktiserende Lægers Organisation og Lægeforeningen.
Vi er en attraktiv arbejdsplads med gode kolleger og en uformel tone, fine udviklingsmuligheder og gode løn- og ansættelsesvilkår med udgangspunkt i statsoverenskomsten og i henhold til husaftale. Der kan forekomme arbejde udenfor normal dagsarbejdstid.
 
Stillingen er på fuld tid og ønskes besat snarest muligt.
 
Send din ansøgning til job.yl@dadl.dk senest fredag den 26. januar 2018 kl. 12. Vi holder ansættelsessamtaler torsdag den 1. februar 2018 og eventuel 2. runde tirsdag den 6. februar 2018. Du er velkommen til at kontakte direktør Lars Mathiesen, lma.yl@dadl.dk, tlf. 35 44 84 31.
 
Yngre Læger varetager de ca. 13.000 yngre lægers faglige og økonomiske interesser, herunder overenskomstmæssige forhold, videre- og efteruddannelse, arbejdsmiljø, trivsel mm. Vi beskæftiger os også med sundhedspolitik og arbejder på at sætte patienten i centrum.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 26. januar kl. 12.00

Frist: 26. januar kl. 12.00

Info

Virksomhed
Yngre Læger
Stillingsbetegnelse
Webjournalist
Kontakt
Lars Mathiesen
job.yl@dadl.dk
Telefon: 35448431
Website
Indrykningsdato
11-01-2018
Ansøgningsfrist
26. januar kl. 12.00
Adresse
Yngre Læger
Kristianiagade 12
2100 København Ø

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kforums årlige trendseminar

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.