Praktikant

Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Vilhelm Lauritzen Arkitekter søger kommunikationspraktikant
Interesserer du dig for arkitektur, design og byggeri? Og er du morgendagens formidlingstalent? Så har vi praktikpladsen for dig. Vilhelm Lauritzen Arkitekter, en af Danmarks største og ældste arkitektvirksomheder, søger en kommunikationspraktikant til forårssemestret 2019.
Måske du har været til koncert i VEGA? Rejst fra Københavns Lufthavn? Eller shoppet i Illum? Helt uden at vide at Vilhelm Lauritzen Arkitekter har tegnet dem.
 
Nu har du chancen for at få en praktikplads, hvor du bliver omgivet af kreativitet og design, der rækker helt tilbage til 1922. Vi er en af Danmarks største og ældste arkitektvirksomheder og beskæftiger ca. 150 arkitekter, konstruktører og specialister. Vi tegner og bygger alt fra Nyt Hospital Nordsjælland til en bæredygtig skovskole.
 
Alt det vi tilbyder
I knap 100 år har vi brændt for at skabe velfungerende byggerier og bymiljøer for alle. Du kommer derfor til at formidle de gode historier fra store, moderne byggeprojekter, men vil samtidig også skulle kommunikere vores arv fra dansk modernisme og gøre den relevant og vedkommende i dag.
 
Hos os får du fingrene i en lang række kommunikationsopgaver, der tæller både pressearbejde, filmproduktion, content produktion, digital marketing og projektkommunikation. Vi har nogle af branchens dygtigste mennesker, men de er også ydmyge. Du kan hjælpe med at få dem og deres faglighed til at skinne.
 
Vi garanterer en stejl læringskurve, og fagligt relevante opgaver, der vil ruste dig godt efter endt studie. Du får medindflydelse på dine opgaver, og vi vil forventningsfuldt lytte til dine gode idéer. Hos os er der en flad struktur, hvor der ikke langt fra den gode idé til handling.
 
Dine opgaver kan blandt andet se sådan ud:
 • Finde og vinkle vores gode historier
 • Udarbejde tekst, materiale og præsentationer på vores spændende projekter
 • Producere videoindslag til egne kanaler og pressen
 • Udvikle vores digitale platforme
 • Arrangere events, foredrag m.m.
 • Opdatere og udvikle vores hjemmeside
 
Vores ønskeliste til dig
Nu er det sjældent sådan i livet, at man kan få alt det, man gerne vil have, men hvis vi frit må ønske, har du følgende profil: 
 • Du skriver godt og har lyst til at finde, vinkle og eksekvere den gode historie, hvad enten det er til pressen, et blogindlæg, et videoindslag eller bare en opdatering til de sociale medier.
   
 • Du går eksempelvis på en relevant kandidatuddannelse indenfor journalistik, kommunikation eller medievidenskab. Din uddannelsesbaggrund er ikke det vigtigste, det er derimod din kreativitet, selvstændighed og evne til at spotte de gode historier.
   
 • Har lyst til og gerne erfaring med at bruge video og lave små indslag
   
 • Det er en fordel, hvis du har kendskab til eksempelvis InDesign, Photoshop og/eller Wordpress på begynderniveau, men det er ikke et krav.
 • Som alle andre steder har vi travlt, og vi kommer ofte til at tackle hinanden med nye opgaver, men altid med smil og venlighed. Hvis du kan trives med det, passer du perfekt ind. 
Dit praktikophold skal vare minimum fire måneder, 37 timer om ugen og være meritgivende. Vi tilbyder ordnede forhold, betalt frokost og efter endt praktikophold modtager du en økonomisk erkendtlighed.
 
Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Jane Wirenfeldt Nielsen på jwn@vla.dk eller tlf. 9363 8011.
 
Ansøgningsfristen er mandag d. 22. oktober 2018. Ansøgning og CV sendes til job@vla.dk mærket ’Kommunikationspraktikant’ i emnefeltet. Vi glæder os til at høre fra dig.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 22. oktober

Frist: 22. oktober

Info

Virksomhed
Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Jane Wirenfeldt Nielsen
jwn@vla.dk
Telefon: 9363 8011
Website
Indrykningsdato
24-09-2018
Ansøgningsfrist
22. oktober
Adresse
Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Pakhus 48, Sundkaj 9, 1.sal
2150 Nordhavn

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.