Kommunikationsansvarlig

Vesterbro Sogn
Vesterbro Sogn
Nytænkende og visionær kommunikationsansvarlig til Folkekirken på Vesterbro
Brænder du for kommunikation, og vil du være med til at styrke folkekirkens synlighed og position i Vesterbro sogn? Har du fingeren på pulsen ift. nye kommunikations- og kampagneformer samt sociale medier og kan du føre strategier og indsatser ud i livet? Så har vi brug for dig.
Menighedsrådet for Vesterbro Sogn ønsker at skabe større synlighed og viden om, hvad folkekirken står for, og hvad der foregår i kirkerne. Derfor vil vi styrke og målrette kirkernes kommunikation med bydelens beboere – ikke mindst via digitale medier. Vi søger en engageret, kreativ og dynamisk kommunikationsmedarbejder til at hjælpe os med det.
 
Som kommunikationsansvarlig får du en ledende rolle i udvikling og implementering af sognets kommunikantionsstrategi. Du skal være med til at vise, at kirkerne har meget at byde på i form af mangeartede aktiviteter og meningsgivende fællesskaber, som med udgangspunkt i de kristne fortællinger kan udfordre, forundre og forvandle mennesker på Vesterbro.
 
Du skal gøre kirkerne synlige gennem den daglige kommunikation på både digitale og analoge platforme samt i bybilledet. Du skal bidrage til planlægning og gennemførelse af større kampagner med sigte på at engagere og inddrage folk i lokalområdet.  

Du har en relevant kommunikationsfaglig uddannelse og flere års erfaring med lignende opgaver. Du har blik for den gode historie og formidler den i et fængende og nutidigt sprog. Du kender til folkekirken – eller ønsker at komme til det – og vil gerne være med til at åbne den for flere.
 
Vi lægger vægt på, at du har erfaring med:
  • Udarbejdelse og implementering af kommunikationsstrategier
  • Kommunikation og indholdsproduktion på sociale medier og digitale kampagner, herunder produktion af foto og video på basalt niveau 
  • Praktisk udførelse af PR-opgaver 
  • Proaktivt pressearbejde  
  • Arbejde i en politisk ledet organisation
Derudover er det vigtigt, at du er udadvendt og har stærke samarbejdsevner. Du skal kunne udfordre os samt tage styring, skabe struktur og bevare overblikket i en kompleks og dynamisk organisation med mange aktører.

Du bliver en del af Danmarks største sogn – et fællesskab med høje ambitioner om at være relevant kirke i tiden for folk på Vesterbro. Vi prioriterer udvikling af nye kirkelige aktiviteter og kommunikationsformer, og du får et nært samarbejde med engagerede præster, frivillige og kolleger i sognets syv kirker.
 
Du bliver en del af sognets sekretariat, som har til huse på Vesterbrogade 67, hvor I er flere kollegaer, der på forskellig vis løfter kommunikations- og udviklingsopgaver. Du vil få et selvstændigt arbejde med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. 
 
Ansættelse sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder og det tilhørende protokollat for sognemedhjælpere/kirke- og kulturmedarbejdere. Se overenskomst og organisationsaftalen på www.folkekirkenspersonale.dk.
 
Hvis du ikke allerede opfylder kompetencekravet for sognemedhjælpere (kirke- og kulturmedarbejdere), så vil du skulle gennemgå den kompetencegivende uddannelse, som skal påbegyndes hurtigst muligt efter ansættelsen.

Lønnen for medarbejdere der opfylder kompetencekravet aftales inden for intervallet kr. 24.260.09 – kr. 34.657,23 pr. måned, og for medarbejdere der endnu ikke opfylder kompetencekravet aftales lønnen inden for intervallet kr. 23.104,82 – kr. 30.613,89. Der ydes rådighedstillæg, der for stillingen udgør 2.538,49 pr. måned. Alle beløb er angivet i nutidskroner iht. gældende reguleringsprocent og beregnet ud fra en ugentlig arbejdstid på 37 timer. Vesterbro Sogn ser positiv på indgåelse af aftale om plustid, hvorved
arbejdstid og løn øges forholdsmæssigt. Der vil blive indhentet børneattest i forbindelse med ansættelsen.
 
Spørgsmål til stillingen kan rettes til daglig leder Jens Høgsholt Rasmussen 22 62 11 57 eller menighedsrådsformand Jens Andersen, 6162 3224. Ansøgning sendes til vesterbro.sogn@km.dk senest den 1. marts. Tiltrædelse hurtigst muligt. 
  
Vesterbro Sogn er Danmarks største sogn og rummer syv folkekirker. Vi har høje ambitioner og stærkt fokus på at være relevant kirke i tiden for folk på Vesterbro. For at møde forskellighederne på Vesterbro arbejder kirkerne med at udvikle forskellige profiler inden for en fælles ramme. Kirkerne drives og bæres af frivillige kræfter i tæt samspil med 13 præster og ca. 30 medarbejdere.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. marts

Info

Virksomhed
Vesterbro Sogn
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsansvarlig
Kontakt
Jens Høgsholt Rasmussen
vesterbro.sogn@km.dk
Telefon: 22621157
Website
Indrykningsdato
01-02-2018
Ansøgningsfrist
1. marts
Adresse
Vesterbro Sogn
Vesterbrogade 67, 3,
1620 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tag med til K-dag

Skab en mere effektiv kommunikations-strategi

14. marts

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.