Digital mediekonsulent

Venstre
Venstre
Digital mediekonsulent til Venstres CKP på Christiansborg
Brænder du for politisk kommunikation? Har du sort bælte i at levere klare budskaber på digitale platforme? Vil du være med til at sikre Venstre en fremtrædende placering på de sociale medier? Vil du være med til at forberede og eksekvere Venstres kommunikationsstrategi for de kommende valg til Folketinget og Europa-Parlamentet? Så er du måske den nye digitale mediekonsulent i Venstres Center for Kommunikation og Politik på Christiansborg.
Rollen som digital mediekonsulent
Som digital mediekonsulent i Venstres Center for Kommunikation og Politik (CKP) på Christiansborg bliver du en del af et stærkt team af presse- og kommunikationsmedarbejdere, der rådgiver Venstres folketingsgruppe og partiorganisation om kommunikation, pressehåndtering og sociale medier.
 
Som digital mediekonsulent bliver det dit ansvar at stå for både idéudviklingen og udførelsen af Venstres digitale kommunikation. Her skal du levere kreative løsninger på, hvordan Venstres holdninger og politik omsættes til budskaber, der kan engagere, aktivere og nå borgere, vælgere og interessenter på bl.a. Facebook og Twitter og gennem f.eks. grafikker, billeder og videoer. Du skal have fingeren på pulsen i forhold til den seneste udvikling af de digitale medier og have en klar vision for, hvor Venstres digitale kommunikation skal bevæge sig hen.
 
Den ideelle kandidat
Vi vil gerne høre, hvad du mener, netop du kan bidrage med. Måske er det dig, der
• ... har skabt resultater med håndtering af digitale medier på et dagblad, i en interesseorganisation eller virksomhed?
• ... er nyuddannet journalist eller kandidat fra IT-universitetet med særlig fokus og kompetencer inden for digitale trends og kommunikation på de sociale medier?
• ... er knivskarp til at producere grafikker samt tv- og videoproduktion?
• ... kan komprimere et kompliceret politisk budskab ned i et klart, hårdtslående digitalt format?
• ... kan tænke “ud af boksen” og omsætte et politisk budskab til mange forskellige typer af målgrupper?
 
Om Venstres CKP
Venstres CKP består af Venstres pressetjeneste samt politisk-økonomiske afdeling. Som digital mediekonsulent vil du indgå som en del af pressetjenesten og få ansvaret for den daglige drift af Venstres SoMe-platforme. I pressetjenesten er der konstant mange bolde i luften, og de rigtige afgørelser skal som oftest træffes på kort tid.
Det er en travl og dynamisk arbejdsplads, der ofte arbejder på skæve tidspunkter, men som til gengæld er sjov, uformel, lærerig og gerne udviser fleksibilitet over for medarbejderne. For os er det vigtigt, at alle er med på holdet, og at alle tager del i såvel dagligdagsopgaver som mere strategiske udviklingsopgaver. Stillingen refererer til pressechefen i Venstres Center for Kommunikation og Politik.
 
Ansøgning sendes til memona.azhar@ft.dk mærket
”Digital mediekonsulent CKP” i emnefeltet.
 
Du er også velkommen til at kontakte leder af Venstres Center for Kommunikation og Politik
Andreas Thyrring på tlf. 61625530 eller vanth@ft.dk ved yderligere spørgsmål.
 
Tiltrædelse: Snarest muligt
Der vil blive indkaldt til samtaler løbende.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Snarest muligt

Frist: Snarest muligt

Info

Virksomhed
Venstre
Stillingsbetegnelse
Digital mediekonsulent
Kontakt
Andreas Thyrring
vanth@ft.dk
Telefon: 61625530
Website
Indrykningsdato
05-07-2018
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Adresse
Venstre
Christiansborg
1240 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tag med til K-dag

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.