Studentermedarbejder

Vækstfonden
Vækstfonden
Studentermedarbejder til kommunikation
Har du lyst til at styrke dine kommunikationsfærdigheder? Vil du gerne være med på holdet, når vi arbejder for vækst og nytænkning i danske virksomheder? Så er du måske vores nye studentermedarbejder til Vækstfondens afdeling Kommunikation og Samfundsansvar.
Om jobbet
Dine primære arbejdsopgaver vil være:
  • Produktion af nyheder og mindre tekster, fx cases
  • Vedligeholdelse af hjemmeside, intranet og PowerPoint
  • Koordinering af interne projekter, fx arrangementer
  • Sociale medier
  • Desk research og korrekturlæsning
​Om dig
Vi leder efter en positiv kollega, der har lyst til at kaste sig over mange forskellige typer af kommunikationsopgaver, store som små. Du skal kunne arbejde selvstændigt, selv se mulighederne i opgaverne og være klar til at give kommunikationsrådgiverne en hånd, hvor der er brug for det. Og så skal du interessere dig for vækstdagsordenen og fornyelse i små og mellemstore virksomheder.
Vi lægger vægt på, at du kender de gængse kommunikationsdiscipliner, og at du skriver godt og korrekt. Hvis du har erfaring med hjemmeside, sociale medier og PowerPoint, er det en fordel.
Du er i gang med en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation. Det kan være HA(kom.), cand.merc.(kom.), cand.comm., journalistik eller lignende.
Vi tilbyder
Arbejdstiden vil være ca. 15-20 timer om ugen på vores kontor i Hellerup. Vi er naturligvis fleksible omkring eksamensperioder, så du kan få job og studie til at hænge sammen.
Vi tilbyder et udfordrende studiejob i en dynamisk og travl organisation. Du vil blive en del af en spændende og udviklingsorienteret afdeling, hvor der er mulighed for at udvikle dine egne ideer i tæt samspil med dygtige kolleger.
Ansøgning og kontakt
Upload din ansøgning, CV og karakteroversigt via dette link senest den 8. juni 2017. Vi glæder os til at høre fra dig!
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Peter Bruun på pbr@vf.dk eller 40 81 35 46.
Om Vækstfonden   
Vækstfonden er statens finansieringsfond, som medvirker til at skabe flere vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed. I samarbejde med private investorer har fonden siden 1992 medfinansieret vækst i over 6.600 virksomheder for et samlet tilsagn på mere end 20 mia. kr. Vækstfonden investerer med egenkapital i partnerskab med private investorer og finansierer med lån og kautioner i samarbejde med danske finansieringsinstitutter. Læs mere på vf.dk.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 8. juni

Info

Virksomhed
Vækstfonden
Stillingsbetegnelse
Studentermedarbejder
Kontakt
Peter Bruun
pbr@vf.dk
Telefon: 40 81 35 46
Website
Indrykningsdato
19-05-2017
Ansøgningsfrist
08-06-2017
Adresse
Vækstfonden
Strandvejen 104A
2900 Hellerup

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Facebook

Lær Facebooks vigtigste og nyeste funktioner

29. august

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.