Studentermedhjælper

Undervisningsministeriet
Undervisningsministeriet
Vil du være med til at sikre høj kvalitet på landets mest besøgte ministerie-hjemmeside?
Presse- og Kommunikationssekretariatet i Undervisningsministeriet søger en studentermedhjælper.
Har du lyst til at afprøve dine akademiske evner i praksis og allerede under din uddannelse skabe et solidt fundament for en spændende fremtidig karriere? Som studentermedhjælper i Undervisningsministeriet vil du få kendskab til arbejdsopgaverne i et ministerium og indblik i arbejdet i centraladministrationen.
 
Om kontoret
Du bliver ansat i ministeriets Presse- og Kommunikationssekretariat, som bl.a. arbejder med at videreudvikle og drive 18 hjemmesider, heriblandt uvm.dk, stil.dk og stukuvm.dk. Sekretariatet har også ansvaret for at opdatere og videreudvikle ministeriets Facebook-side, Twitter-profil og LinkedIn-side.
 
Dine arbejdsopgaver
Som studentermedhjælper i Undervisningsministeriet får du erfaring med et af de mest udbredte CMS-systemer i Danmark. Og du kommer til at arbejde med en af landets mest besøgte ministerie-hjemmesider, som netop har gennemgået en større relancering.
 
Din primære arbejdsopgave er at opdatere ministeriets hjemmesider og intranet. Derudover vil du blive en del af sekretariatets redaktion for sociale medier, og din sekundære arbejdsopgave bliver at opdatere ministeriets Facebook-side og deltage i udviklingen af ministeriets tilstedeværelse på de sociale medier generelt.
 
Om dig
Vi forventer, at du:
  • har erfaring med opdatering af hjemmesider (gerne i Sitecore CMS)
  • er engageret og har fingeren på pulsen inden for digitale medier (Facebook og Twitter)
  • har interesse for webdesign, brugervenlighed, tilgængelighed og informationsarkitektur på hjemmesider og intranet
  • har kendskab til grafikbehandling (vi bruger Photoshop CC)
  • er praktisk, systematisk og har god sans for detaljen.
Løn- og ansættelsesvilkår
Som udgangspunkt bliver du ansat til 15 timer om ugen. Du bliver ansat som studentermedhjælper efter fællesoverenskomsten mellem Offentligt Ansattes Organisationer og Finansministeriet og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. i staten. Vi stiller krav om studieaktivitet under ansættelsen som studentermedhjælper.
 
Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationsmedarbejder Frederik Klavsen tlf. 33 92 51 49. For generelle spørgsmål om ansættelse som studentermedhjælper er du velkommen til at ringe til Kontor for HR og Organisationsudvikling, Miriel frem til uge 31 på tlf. 33 92 50 75 og Allan Warrer fra uge 30 på tlf. 33 92 52 75.
 
Du kan også læse mere på vores hjemmeside www.uvm.dk.
 
Sådan søger du
Send din ansøgning, cv og karakterudskrifter via nedenstående link senest onsdag den 16. august 2017. Vi forventer at holde samtaler i uge 34 2017.
 
Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 16. august

Frist: 16. august

Info

Virksomhed
Undervisningsministeriet
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Frederik Klavsen

Telefon: 33 92 51 49
Website
Indrykningsdato
29-06-2017
Ansøgningsfrist
16-08-2017
Adresse
Undervisningsministeriet
Frederiksholms Kanal 21
1220 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig i juli og få 10% rabat

Tag med til K-dag eller bliv en del af et fagligt K-netværk

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.