Presse- og Kommunikationschef

Undervisningsministeriet
Undervisningsministeriet
Presse- og Kommunikationschef til Undervisningsministeriet
Undervisningsministeriet søger en presse- og kommunikationschef. Er du skarp på presserådgivning og politisk betjening, og har du samtidig erfaring med strategisk kommunikation og webarbejde, er denne stilling måske noget for dig.
Presse- og Kommunikationssekretariatet varetager Undervisningsministeriets interne og eksterne kommunikationsopgaver herunder pressebetjening af ministeren, hjemmesider, kampagner, grafik og generelle kommunikationsopgaver. Sekretariatet beskæftiger cirka 15 medarbejdere, heraf tre studenter. Hovedparten af medarbejderne er placeret i København. Et mindre antal er placeret i Aarhus. Kontoret er organisatorisk placeret i Afdeling for Stabsfunktioner. 
 
Arbejdsområde 
Som presse- og kommunikationschef i Undervisningsministeriet kommer du til at arbejde med et område med et stort offentligt og politisk fokus. Vi kan tilbyde en varierende arbejdsdag med spændende opgaver og et højt tempo.
 
Som kontorchef vil du have ansvaret for: 
 • den proaktive presseindsats for minister og ministerium i samarbejde med den ledende pressesekretær og to øvrige pressesekretærer samt koordinering af daglige henvendelser fra journalister  
 • sikre at ministeriets eksterne kommunikation er strategisk og professionel – navnlig i forhold til vores hjemmesider og i de sociale medier 
 • videreudvikling af ministeriets intranet og for at sikre en stærk intern kommunikation til koncernens cirka 850 ansatte. 
 
Om dig 
Vi lægger vægt på, at du har: 
 • flere års erfaring med presse- og kommunikationsopgaver i en lignende organisation 
 • kendskab til centraladministrationen og politiske beslutningsprocesser 
 • evne til at arbejde hurtigt og under pres, når det er nødvendigt  
 • evne til at være fleksibel og tilgængelig uden for almindelig arbejdstid  
 • personlig gennemslagskraft og gode samarbejdsevner 
 • evne til at understøtte tværgående opgavevaretagelse og samarbejdsformer 
 • evne til skabe et godt arbejdsmiljø blandt andet ved at understøtte medarbejdernes engagement, trivsel og kompetenceudvikling 
 • relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for kommunikation eller journalistik 
 
Erfaring med personaleledelse vil være en fordel. Det er derudover afgørende, at du har stærke kompetencer inden for strategisk kommunikation og pressearbejde, og at du har blik for den gode historie og den interessante vinkel.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er klassificeret i lønramme 37/løngruppe 1. Du vil som udgangspunkt blive ansat på kontraktvilkår efter Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen besættes som udgangspunkt på åremål. Hvis du er tjenestemand i forvejen, kan ansættelse på tjenestemandsvilkår være en mulighed. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen.   
 
Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til afdelingschef David Tranekær Klemmensen på telefon 3392 5047 eller Mercuri Urvals konsulent Henriette von Essen-Leise på telefon 2943 5048.   
 
Sådan søger du
Ansøgning og CV, vedlagt eksamensbevis og eventuelt yderligere materiale uploades hos www.mercuriurval.com (referencenummer DK-04902) senest den 8. april 2018. 
Hvis du er tjenestemand, skal din ansøgning stiles til Dronningen. Som led i rekrutteringen kan anvendelse af test være en mulighed. Samtaler holdes løbende.  
 
Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.  
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 8. april

Info

Virksomhed
Undervisningsministeriet
Stillingsbetegnelse
Presse- og Kommunikationschef
Kontakt
David Tranekær Klemmensen
Telefon: 33925047
Website
Indrykningsdato
12-03-2018
Ansøgningsfrist
8. april
Adresse
Undervisningsministeriet
Frederiksholms Kanal 21
1220 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

KOM18

Vær med, når hele branchen samles til årets k-konference

3. maj

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.