Presse- og kommunikationsrådgiver

Udenrigsministeriet
Udenrigsministeriet
Udenrigsministeriet søger presse- og kommunikationsrådgiver til ministeren for fiskeri-, ligestilling og nordisk samarbejde
Vil du arbejde med presse og politisk kommunikation på højt niveau og komme tæt på den politiske beslutningsproces i Udenrigsministeriet? Så er chancen her nu.
Indhold:
Udenrigsministeriet søger en dygtig presse- og kommunikationsrådgiver til ministeren for fiskeri-, ligestilling og nordisk samarbejde. Presserådgiveren indgår i presseteamet, der er en del af Udenrigsministeriets Direktionssekretariat, der har ansvaret for den daglige pressebetjening af Udenrigsministeriets p.t. tre ministre (udenrigsministeren, udviklingsministeren og ministeren for fiskeri, ligestilling og nordisk samarbejde).
 
Du vil samarbejde tæt med en anden medarbejder i presseteamet og den særlige rådgiver om betjening af ministeren for fiskeri-, ligestilling og nordisk samarbejde. Du vil desuden indgå i et fleksibelt samarbejde om opgaver på tværs af presseteamet, herunder i forhold til de øvrige ministre.
 
Arbejdet består blandt andet af daglig pressehåndtering, bidrag til taleskrivning, sparring i forbindelse med idéudvikling, tværgående opgaver og tilrettelæggelse af kommende pressetiltag. Presserådgiveren forventes desuden at kunne bistå relevante kontorer i ministeriet i deres udarbejdelse af udkast til artikler, bidrag til sociale medieplatforme og andre skriftlige indlæg. Arbejdsopgaverne er meget varierede, ofte udfordrende og udøves typisk under stort tidspres og med korte deadlines.
 
Der kan forventes begrænset rejseaktivitet forbundet med stillingen.
 
Vi forventer, at du:
 • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund - for eksempel journalist, cand.comm. eller lignende.
 • Har relevant erfaring med pressehåndtering og mediernes arbejdsgange; gerne fra en stilling på et dansk nyhedsmedie eller i en organisation.
 • Skriver godt og hurtigt.
 • Er i stand til at agere i en travl hverdag.
 • Har godt humør, tager ansvar og er initiativrig.
 • Er fleksibel og indstillet på at arbejde på skæve tidspunkter.
 • Det er en fordel, men ikke et krav at du har kendskab til dansk fiskeri- og ligestillingspolitik.
 • Vi tilbyder, at du:
 • Kommer til at indgå i et team af dygtige og engagerede medarbejdere.
 • Kommer til at arbejde med politisk kommunikation og mediehåndtering på højt niveau.
 • Får et spændende og varierende arbejde tæt på den politiske beslutningsproces.
 
Tiltrædelse
Tiltrædelse snarest muligt.
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem staten og den relevante faglige organisation med aflønning på specialkonsulent-niveau. Der er tale om tidsbegrænset ansættelse på 2 år. Stillingen er ikke forbundet med forflyttelsespligt.
 
Det er en forudsætning for ansættelse, at du bliver sikkerhedsgodkendt.
 
Ansøgning
Ansøgningsfristen er den 24. oktober 2018 kl. 12.00. Stillingen kan søges under ”ledige stillinger” på www.um.dk. (klik nederst i opslaget på ”søg jobbet her”) med en motiveret ansøgning, der også bør indeholde oplysninger om uddannelse, relevant erhvervserfaring, kvalifikationer samt gerne anbefalinger og referencer m.v.
 
Udenrigsministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.
 
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder af ministerpresseteamet, Kasper Thams Olsen på kasols@um.dk eller telefon 33 92 04 66.
 
Om os
Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. Alle ledige stillinger i Udenrigsministeriet kan findes på www.um.dk.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 24. oktober kl. 12.00

Frist: 24. oktober kl. 12.00

Info

Virksomhed
Udenrigsministeriet
Stillingsbetegnelse
Presse- og kommunikationsrådgiver
Kontakt
Kasper Thams Olsen
kasols@um.dk
Telefon: 33 92 04 66
Website
Indrykningsdato
03-10-2018
Ansøgningsfrist
24. oktober kl. 12.00
Adresse
Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2
1448 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Styrk jeres leder- og linjekommunikation

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.