Tekstforfattere

Tryg
Tryg
Tekstforfattere til tryg.dk (projektansættelse)
Har du erfaring med at skrive webtekster? Og har du lyst til at være med, når et af Nordens stærkeste finansielle brands skal lave nyt website? Så er du måske en af de tekstforfattere, vi søger til en projektansættelse i forbindelse med nyt tryg.dk.
I Tryg har vi stort fokus på vores online tilstedeværelse – og på hvordan vi hele tiden kan optimere håndteringen af vores kunders ønsker om digitale løsninger. Derfor arbejder vi blandt andet på et helt nyt tryg.dk, der lanceres til efteråret. Vores nye website skal tage udgangspunkt i vores brugere og støtte vores kunder i at kunne betjene sig selv online.
 
I den forbindelse søger vi to dygtige tekstforfattere, der i en projektperiode kan være med til at skrive nyt indhold til tryg.dk. Indholdet skal skrives med udgangspunkt Trygs kommunikationsguide og med sparring og instruktion fra vores kommunikationskonsulent.
 
Kommunikationsprofil med høj kvalitetssans og sprogforståelse
Forsikringskommunikation kan være komplekst, og der ligger en stor opgave i at omformulere kompleksitet til forståelige tekster på tryg.dk.
Vi søger derfor tekstforfattere med stejle indlæringskurver, som er i stand til at analysere, sortere og få de vigtigste budskaber frem. Det er samtidig vigtigt, at du har en høj kvalitetssans og sprogforståelse, staver fejlfrit, og formår at sætte dig i vores brugeres sted og tænke i salg og marketing.
 
Proces med stramme deadlines
Første version af vores nye website skal allerede lanceres i sensommeren, og vi arbejder med stramme deadlines. Det er derfor essentielt, at du forstår kompromisets kunst og evner at levere og få noget færdigt. Du skal samtidig kunne se det som en positiv udfordring, at dit arbejde skal igennem flere godkendelsesled, og at dine første ideer ikke nødvendigvis overlever.

Engageret team i markedsledende virksomhed
Som tekstforfatter på tryg.dk får du mulighed for at være med til at sætte en markedsledende virksomhed på den digitale dagsorden. Du kommer til at arbejde som en del af et engageret team, der har høje ambitioner, og som motiveres af at arbejde intenst sammen omkring projektet.
 
Stillingen er med opstart hurtigst muligt og løber minimum 4 måneder frem. Vi afholder derfor løbende samtaler. Under den første samtale vil du få stillet en tekstopgave, som du skal løse på stedet, og som vi efterfølgende taler om.
 
Nysgerrig?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Product Owner Louise Mai Rasmussen på 29 24 46 81 eller louise.rasmussen@tryg.dk  
 
Sidste ansøgningsfrist: 28-04-2017
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. juni

Info

Virksomhed
Tryg
Stillingsbetegnelse
Tekstforfattere
Kontakt
Louise Mai Rasmussen
louise.rasmussen@tryg.dk
Telefon: 29 24 46 81
Website
Indrykningsdato
20-04-2017
Ansøgningsfrist
01-06-2017
Adresse
Tryg
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Facebook

Lær Facebooks vigtigste og nyeste funktioner

29. august

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.