Studentermedhjælper

Styrelsen for Patientsikkerhed
Styrelsen for Patientsikkerhed
Studentermedhjælper til kommunikation
Har du viden om kommunikation og sociale medier og har du lyst til at begå dig i en politisk styret organi-sation? Så er du måske den studentermedhjælper ved Ledelsessekretariatet i Styrelsen for Patientsikkerhed, som vi søger.
Om kontoret  
I Ledelsessekretariatet beskæftiger vi os hovedsageligt med ledelsesbetjening af direktionen, kvalitetssikring samt kommunikations- og pressearbejde. Presse- og kommunikationsteamet består af seks medarbejdere samt to studentermedhjælpere.  
 
Dit arbejde  
Dine primære arbejdsopgaver vil være at bistå presse- og kommunikationsteamet med at understøtte diverse kommunikationsopgaver, f.eks. at vedligeholde vores hjemmeside og intranet samt producere indhold til hjemmeside, intranet og sociale medier.  
Dine primære arbejdsopgaver:  
 • Løse interne såvel som eksterne kommunikationsopgaver.  
 • Opdatere og vedligeholde vores hjemmeside.  
 • Skrive nyheder til blandt andet intranet.  
 • Medieovervågning.  
 • Producere indhold til sociale medier.  
 • Diverse praktiske opgaver.  
 
Vi er meget åbne for kreative indspark. Har du en god idé til, hvordan vi løser en kommunikationsopgave, er der rig mulighed for at sætte dit eget præg på opgaven.  
 
Din uddannelse og erfaring  
Vi forventer, at du er studerende på en relevant videregående uddannelse inden for journalistik, kommunikation, kommunikation og IT eller lign. Du har viden om kommunikation og sociale medier og kan begå dig i en politisk styret organisation, hvor opgaverne varierer fra dag til dag, og hvor vi ofte har travlt.
 
Vi lægger derudover vægt på at du:  
 • skriver godt og har erfaring med at producere nyhedstekster og fast indhold til hjemmesider.  
 • har kendskab til og interesserer dig for sundhedsområdet.  
 • har erfaring med at kommunikere på de sociale medier.  
 • interesserer dig for samfundsforhold og eventuelt har erfaring fra en politisk organisation.  
 • har kendskab til forskellige CMS-systemer, dette er dog ikke et krav.  
 
Dine personlige kvalifikationer  
Det er vigtigt, at du som person har humor, er social anlagt og er udadvendt. Vi ser også gerne at du er initiativrig og at du evner at have blik for detaljen.  
  
Vi tilbyder  
Et meningsfuldt arbejde med samfundsnyttige opgaver. Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor hver dag byder på nye udfordringer, og hvor der er rig mulighed for at udvikle sine faglige kompetencer inden for kommunikation og web.  
 
Om ansættelsen  
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten) og gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat, jf. aftalens kapitel 6 vedr. timelønnede.
 
Kontakt os gerne  
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til kommunikationsrådgiver Line Jensen, tlf. 93518682.  
 
Er du interesseret?  
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og relevante eksamensbeviser mv. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 12.  
 
Generelt om styrelsen  
Styrelsen for Patientsikkerhed arbejder for, at det er trygt at være patient i det danske sundhedsvæsen. Vi fører bl.a. tilsyn med autoriserede sundhedspersoner og sundhedsorganisationer, udsteder autorisationer til 16 forskellige autoriserede faggrupper, og vi behandler klager fra patienter og ankesager om erstatninger. Vi administrerer desuden rapporteringssystemet om utilsigtede hændelser i sundhedsvæsenet, ligesom vi administrerer EU-reglerne om sygesikring ved behandling i udlandet.  
 
På det grundlag bidrager vi til, at sundhedsvæsenet lærer af fejl og forebygger gentagelser.  
 
Vi er mere end 450 medarbejdere og har tilknyttet over 700 sagkyndige konsulenter, der dækker de sundhedsfaglige specialer inden for hele sundhedsområdet.  
 
Som led i anden del af regeringens plan for flytning af statslige arbejdspladser vil behandlingen af klager fra patienter og ankesager om patienterstatninger blive varetaget af den kommende Styrelse for Patient-klager og Erstatning fra forventeligt 1. maj 2018. Den opslåede stilling er ikke berørt af udflytningen.  
 
Styrelsen for Patientsikkerhed har pr. 1. januar 2018 røgfri arbejdstid. 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund. Ansættelsesdato: 01-05-2018
 
Styrelsen for Patientsikkerhed arbejder for, at det er trygt at være patient i det danske sundhedsvæsen. Vores vision er et sikkert og lærende sundhedsvæsen.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 22. marts

Info

Virksomhed
Styrelsen for Patientsikkerhed
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Line Jensen
Telefon: 93518682
Website
Indrykningsdato
08-03-2018
Ansøgningsfrist
22. marts
Adresse
Styrelsen for Patientsikkerhed
Islands Brygge 67
2300 København S

Yderligere info

Få nyhedsbrev

KOM18

Vær med, når hele branchen samles til årets k-konference

3. maj

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.