Salgs- og kommunikationsansvarlig

Sort/Hvid
Sort/Hvid
Sort/Hvid søger salgs- og kommunikationsansvarlig
Teatret Sort/Hvid søger en skarp og engageret kommunikationsansvarlig.
Sort/Hvid er et lille storbyteater i Københavns Kommune. Vi skaber teater, performances, opera, ballet, skulpturer og virtuelle værker, der undersøger aktuelle samfundsmæssige og politiske emner på tværs af genre og form.
 
Siden 2011 har teatret været under kunstnerisk ledelse af Christian Lollike, i 2014 skiftede teatret navn fra CaféTeatret til Sort/Hvid og i 2016 flyttede vi til Kødbyen, hvor vi har indrettet et moderne teaterhus, der åbnede i starten af 2017.
 
Da vores faste salgs- og kommunikationsansvarlige har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en skarp og engageret medarbejder med flair for digitale medier, gode historier og pressearbejde. Vi tilbyder et produktivt og ambitiøst teaterhus med masser af spændende samarbejdspartnere, hvor du får masser af frihed til at udvikle de projekter som du brænder for.
 
Arbejdsopgaver
Sort/Hvid er i gang med en rivende udvikling – også på kommunikationsfronten, hvor vi er på vej i en mere digital retning. Her bliver du som salgs- og kommunikationsansvarlig en nøglemedarbejder i den omlægning.
 
Du har mange og forskellige opgaver i et sjovt og inspirerende hus, hvor du bl.a. skal varetage pressekontakt, lave opsøgende salg, skrive fængende og interessant til hjemmesiden og på de sociale medier, markedsføre vores forestillinger og kampagner samt vedligeholde teatrets visuelle profil i samarbejde med grafikere, fotografer mv.
 
Kvalifikationer
Vi søger en udadvendt, optimistisk, initiativrig og robust kollega, som kan bevare overblikket, når der er mange bolde i luften. Du skal kunne arbejde løsningsorienteret og selvstændigt i en omskiftelig og varieret hverdag. Gåpåmod, fleksibilitet og engagement er en forudsætning. Vi forventer at du:
  • Har en relevant uddannelse og/eller praktisk erfaring inden for PR og kommunikation, journalistik eller kunst og kultur
  • Har erfaring med skriftlig kommunikation og skriver fejlfrit og kreativt på dansk og engelsk
  • Har stor viden og interesse for digitale medier
  • Kan have mange bolde i luften og samtidig arbejde selvstændigt og være initiativrig.

Praktisk
Stillingen er på 37 timer om ugen med tiltrædelse 1. februar 2018 (gerne tidligere). Månedslønnen er 25.000 kr.
 
Send ansøgning og CV til soren@sort-hvid.dk senest 1. december 2017 kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler d. 7. og 8. december. Evt. 2 runde d. 14. december.
 
Vil du gerne vide mere om stillingen, kan du kontakte kunstnerisk direktør Christian Lollike på sort-hvid@sort-hvid.dk. Skriv ’Jobopslag’ i emnefeltet.

Vi ser frem til at høre fra dig
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. december kl. 12.00

Frist: 1. december kl. 12.00

Info

Virksomhed
Sort/Hvid
Stillingsbetegnelse
Salgs- og kommunikationsansvarlig
Kontakt
Christian Lollike
sort-hvid@sort-hvid.dk
Website
Indrykningsdato
08-11-2017
Ansøgningsfrist
1. december kl. 12.00
Adresse
Sort/Hvid
Staldgade 38
1699 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Få alt, hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.