Studentermedhjælper

Socialpædagogerne
Socialpædagogerne
Socialpædagogerne søger student inden for webkommunikation og digitale medier
Socialpædagogernes kommunikationsenhed varetager mange forskellige opgaver, der spænder fra journalistik til kommunikation. Til det gør vi brug af en række interne og eksterne kanaler. Vi udsender fx segmenterede nyhedsbreve til vores forskellige medlemsgrupper, og 17 gange om året udkommer fagbladet ’Socialpædagogen’.
 
Vi søger en studentermedhjælper, der har teknisk forståelse og næse for kommunikation. Du bliver ansat i Socialpædagogernes forbundssekretariat i København. Stillingen er placeret i kommunikationsenheden, der varetager forbundets kommunikation. Arbejdstiden er 15 timer ugentligt og er fleksibel i forhold til undervisning, eksamen mm. Du skal minimum have et år tilbage af uddannelsen.
 
Dine arbejdsopgaver
Du skal bl.a. hjælpe med udsendelse af nyhedsmail. Du skal lægge indhold på sl.dk og undersider. Du skal også lave statistiske udtræk fra Google Analytics, opdatere indhold på Socialpædagogernes intranet, SL.dk og portalen for Socialpædagogernes tillidsrepræsentanter.
 
Du skal bistå med tilretning af HTML-kode ved døde link, tabeller, videoer og billeder samt diverse test af sl.dk og fejlmeldinger til vores webbureau. Du skal også hjælpe lokale webredaktører i forbindelse med lettere opgaver i fx Umbraco og Photoshop. Du skal læse korrektur og udarbejde forskellige manualer.
 
Vi er ved at implementere et nyt system til udsendelse af nyhedsbreve – samt udvikle et nyt intranet. Det vil betyde, at en del af studentermedhjælperens arbejdskraft frigøres til at bistå kommunikationsenheden med andre opgaver.
 
Vores forventninger
Vi forestiller os, at du er idérig, har masser af gåpåmod og er ikke bange for at tage ansvar. Du holder af at veksle mellem selvstændige opgaver og arbejde tæt sammen med resten af kommunikationsenheden. Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant uddannelse. Du har overblik, struktur og evne til at sætte dig ind i det enkelte medlems behov. Vi lægger vægt på, at du har gode sproglige evner. Du vil naturligvis blive vejledt i, hvordan du skal løse og prioritere dine opgaver.
 
Vi tilbyder
Du får et studenterjob med stor indflydelse på egne arbejdsopgaver. Du får studierelevant erfaring inden for webkommunikation og digitale medier, samt erfaring med at arbejde i en faglig organisation. Løn i henhold til gældende overenskomst.
 
Socialpædagogernes vision
Socialpædagogerne ønsker et solidarisk samfund, hvor alle mennesker har mulighed for at leve et godt liv og være en del af samfundet.
Den socialpædagogiske faglighed skal være synlig og anerkendt for sine resultater. Socialpædagogikken skal indgå i mange dele af samfundet, fordi den gør en forskel for den enkelte borger og betaler sig for samfundet.
Socialpædagoger skal have et indholdsrigt arbejdsliv, med ordentlige løn- og ansættelsesforhold, og opleve høj trivsel på arbejdspladsen. Ingen skal være nødt til at forlade faget.
 
Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at rette henvendelse til webmaster Liselotte Seider på telefon 7248 6935 dagligt mellem kl. 10.00 – 15.00.
 
Ansøgning
Skriftlig ansøgning skal sendes digitalt via opslaget på sl.dk senest torsdag den 24. august 2017. Samtaler afholdes i uge 35.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 24. august

Frist: 24. august

Info

Virksomhed
Socialpædagogerne
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Liselotte Seider
Telefon: 72486935
Website
Indrykningsdato
11-08-2017
Ansøgningsfrist
24. august
Adresse
Socialpædagogerne
Brolæggerstræde 9
1211 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag

Brug Snapchat strategisk og engager dine brugere

7. september

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.