Enhedsleder til kommunikationsenhed

Socialpædagogerne
Socialpædagogerne
Enhedsleder til kommunikationsenhed
Brænder du for medlemskommunikation, personaleledelse samt redaktionel ledelse og udvikling? Så er du måske den nye enhedsleder for Socialpædagogernes kommunikationsenhed.

Socialpædagogernes kommunikationsenhed er hjertet i forbundets kommunikation til vores godt 39.000 medlemmer og omverden. Vi producerer fagblad, nyhedsbreve, kampagner og driver sociale medier, websider, intranet og meget mere. 

Som faglig leder og personaleleder for enhedens seks konsulenter og to studenter får du ansvar for at drive og udvikle forbundets kommunikation. Du er samtidig chefredaktør for vores fagblad.

Du skal være i stand til at se den medlemsnære vinkel, udvikle nye kommunikationsplatforme, tænke strategisk i forhold til organisationens politiske mål og selvfølgelig inspirere og motivere vores dygtige medarbejdere. 

 

Dine primære opgaver

• Sikre, at organisationen udlever sin kommunikations- og public affairs-strategi og leverer strategisk forankret kommunikation, der både giver værdi til medlemmerne og understøtter vores politiske interessevaretagelse.
• Koordinere og prioritere den daglige kommunikationsindsats, så vi lever op til de høje forventninger, der er til god kommunikation fra vores medlemmer og omverden.
• Være en inspirerende, tydelig og retningsgivende personaleleder for otte medarbejdere (indholdsansvarlig, kanalansvarlig, fire kommunikationskonsulenter og to studenter).
• Være chefredaktør for vores fagblad og lægge den overordnede linje for indholdet, samt sikre sammenhæng og synergi mellem fagblad og øvrige medieplatforme.
• Sikre udvikling og digitalisering af forbundets kommunikationskanaler og øvrige kommunikation, både internt og eksternt.

 

Dine kompetencer

• Du har en relevant kommunikationsmæssig baggrund fx journalist eller cand.comm.
• Du har dokumenterede resultater med kommunikationsledelse, er udstyret med en velassorteret kommunikations-værktøjskasse med stærke digitale værktøjer og forståelse.
• Du har erfaring med personaleledelse.
• Du har redaktionel erfaring, gerne med magasinproduktion,og forstår rollen som mediedirigent, der skal navigere indhold og budskaber på flere platforme, print såvel som digitalt. 
• Du er struktureret, har et stort overblik og er engageret i såvel den strategiske retning som de små - men vigtige - detaljer i dagligdagens kommunikationsarbejde.
• Du har et godt kendskab til politik og samfundsforhold.
• Du har mange gode idéer til, hvordan Socialpædagogerne bliver endnu stærkere på sammenhængende, engagerende og dagsordensættende digital kommunikation.

 

Hvem er vi?

Du bliver ansat i Socialpædagogernes forbundssekretariat i København. Socialpædagogerne er fagforbund for 39.000 socialpædagoger, der arbejder med og for udsatte børn og unge, børn og voksne med fysisk eller psykisk handicap, psykisk syge, kvinder på krisecentre, misbrugere og hjemløse. Gennem viden og indsigt i det sociale område skaber Socialpædagogerne resultater for vores medlemmer, udsatte borgere og hele samfundet.

 

Socialpædagogernes vision

Socialpædagogerne ønsker et solidarisk samfund, hvor alle mennesker har mulighed for at leve et godt liv og være en del af samfundet. Den socialpædagogiske faglighed skal være synlig og anerkendt for sine resultater. Socialpædagogikken skal indgå i mange dele af samfundet, fordi den gør en forskel for den enkelte borger og betaler sig for samfundet. Socialpædagoger skal have et indholdsrigt arbejdsliv, med ordentlige løn- og ansættelsesforhold, og opleve høj trivsel på arbejdspladsen. Ingen skal være nødt til at forlade faget.

 

Vilkår

Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesforhold. Enhedslederen refererer til vicesekretariatschefen, der har det fælles ansvar for kommunikation, professionsarbejdet, politik, forhandling og vilkår. Socialpædagogernes forbundssekretariat er en røgfri arbejdsplads og arbejdstiden er røgfri. Vi har til huse i en charmerende bygning i hjertet af København, og bliver rost for vores kantineordning.

 

Yderligere information

For yderligere information er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Mads Reinholdt på msr@sl.dk eller mobil 26 22 45 57 eller også vicesekretariatschef Iben Konradi Nielsen på ikn@sl.dk eller mobil 28 73 42 66.

 

Ansøgning

Send din ansøgning vedlagt CV senest 19. august 2018 på linket nedenfor. Vi forventer at holde samtaler den 22. og 27. august2018. Vi forventer, at du starter i stillingen den 1. oktober 2018.

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 19. august

Frist: 19. august

Info

Virksomhed
Socialpædagogerne
Stillingsbetegnelse
Enhedsleder til kommunikationsenhed
Kontakt
Mads Reinholdt
msr@sl.dk
Telefon: 26 22 45 57
Website
Indrykningsdato
05-07-2018
Ansøgningsfrist
19. august
Adresse
Socialpædagogerne
Brolæggerstræde 9
1211 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tag med til K-dag

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.