Praktikant

Socialdemokratiet
Socialdemokratiet
Socialdemokratiets praktikprogram, Jens Otto Krag-legatet
Nu har du chancen for at komme helt tæt på det politiske maskinrum hos Socialdemokratiet, da vi søger praktikanter i perioden august til og med januar 2019. Hvis du drømmer om en fremtid på Christiansborg, og du har en særlig sans for politisk strategi, analyse og kommunikation, så er du måske morgendagens politiske toprådgiver og en oplagt kandidat til Jens Otto Krag-legatet.
Modtagere af Jens Otto Krag-legatet kommer i et semesters praktikforløb, hvor du bliver du en del af en eksklusiv gruppe af ambitiøse studerende, der brænder for politik og mestrer de små detaljer uden at miste overblikket over det politiske landskab og samlede politiske fortælling.

Som praktikant samarbejder man med både politikere, presserådgivere og politiske konsulenter og indgår i arbejdet om at opnå politisk indflydelse, vinde regeringsmagten og løse Danmarks udfordringer. Legatet er på op til 18.000 kroner og uddeles efter reglerne for erkendtlighed ved ulønnet praktik.
 
Et praktikforløb tæt på den politiske magt
Som deltager på Jens Otto Krag-legatets praktikprogram i Socialdemokratiet kommer du igennem et intenst praktikforløb med et væld af unikke oplevelser og erfaringer fra Christiansborgs korridorer. Du skal være forberedt på benhårdt arbejde, hvor tingene går stærkt, og dagene ikke er ens. Til gengæld kommer du til at lære fra de bedste i branchen.
 
Vi lægger vægt på, at du får en lærerig tid hos os, hvor vi garanterer udfordrende opgaver. Du får samtidig mulighed for, at sætte dit præg på hverdagens arbejde med områder, du har særlig interesse for. Det vigtigste er, at du har viljen til at lære og modet til at fejle, hvor du gør brug af din kritiske sans og kreative evner.
 
Læs mere om Jens Otto Krag-legatet på hjemmesiden og se, hvilke politikere og afdelinger, du kan blive tilknyttet: http://www.socialdemokratiet.dk/praktik-christiansborg
 
Ansøgning
Send din ansøgning til s.praktikanter@ft.dk. Skriv i emnefeltet navnet på den politiker eller afdeling i Socialdemokratiet, du ønsker at blive tilknyttet samt hvilket semester du søger praktikstilling til (f.eks. ”Benny Engelbrecht, efterår 2018”).
 
Ansøgningen samles i én pdf indeholdende:
  • Motiveret ansøgning
  • CV
  • Karakterudskrift
  • Evt. relevante anbefalinger
 
Ansøgningsfrist 9. april 2018
 
Det er en forudsætning, at praktikforløbet kan meritoverføres til en relevant videregående uddannelse. Der vil være mulighed for fleksibilitet i forbindelse med eksamener og universitetsopgaver.

For spørgsmål om praktikforløbet kontakt:
Konsulent Thomas Schjødt, 61624215 eller thomas.schjodt@ft.dk.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 9. april

Info

Virksomhed
Socialdemokratiet
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Thomas Schjødt
thomas.schjodt@ft.dk
Telefon: 61624215
Website
Indrykningsdato
14-03-2018
Ansøgningsfrist
9. april
Adresse
Socialdemokratiet
Vester Voldgade 96
1552 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

KOM18

Vær med, når hele branchen samles til årets k-konference

3. maj

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.