Pressechef

Skatteministeriet
Skatteministeriet
Skatteministeriet søger dynamisk og dagsordensættende pressechef
Skatteministeriet fylder meget i den offentlige debat, og som pressechef er du med fra start til slut, når sagerne ruller. Du kommer helt tæt på minister, departementschef og styrelsesdirektører som en del af en af centraladministrationens mest moderne og dynamiske stabs- og kommunikationsafdelinger.
Jobbet som pressechef 
Som pressechef får du fagligt og personalemæssigt ansvar for medarbejderne i Presse, som er placeret i afdelingen Stab og Kommunikation i departementet.  
 
Presse varetager alle opgaver relateret til pressehåndteringen. Det omfatter blandt andet de løbende opgaver som pressetelefon, pressehenvendelser til minister og ministerium, koordinering med særlig rådgiver og koordinering med styrelsernes pressefunktioner. Kontoret udarbejder materialer som pressemeddelelser, talelinjer, beredskaber, debatindlæg og SoMe-materiale. 
 
Jobbet som pressechef er forbundet med stort ansvar tæt på de centrale aktører i ministeriet. Du er en central rådgiver for minister, departementschef og styrelsesdirektører og får således mulighed for at sætte aftryk i centrale processer. Opgaverne løses i tæt samarbejde og sparring med de øvrige kontorer i Stab og Kommunikation: Minister- og ledelsessekretariatet, Kommunikation og Udvikling samt Koncernkommunikation. Derudover har Presse løbende dialog og samarbejde med kontorerne i ministeriets to andre afdelinger, Lovgivning og Økonomi og Koncernstyring. 
 
Om dig 
Du har erfaring fra en lignende stilling og er fx uddannet journalist, cand. comm. eller har en anden relevant videregående uddannelse. Du har indgående erfaring med politisk kommunikation og presse – gerne fra Christiansborg – og har et stærkt journalistisk netværk blandt relevante politiske- og fagjournalister. Samtidig har du et højt drive, stor politisk forståelse og tæft samt overblik over dine arbejdsopgaver og deadlines. Du er vant til at arbejde i et miljø, hvor tingene går stærkt, og hvor der skal træffes beslutninger under pres.  
 
Der er tale om en stilling i et dynamisk miljø med skiftende arbejdstider. Du må derfor være indstillet på et fleksibelt arbejdsliv. 
 
Om at arbejde i Skatteministeriet  
Skatteministeriets arbejde har indflydelse på alle danskeres liv og på al offentlig finansiering. Og med stor indflydelse følger stort ansvar. Vores arbejde skal leve op til de højeste faglige standarder, og vi skal være både dybt fagligt specialiseret og have blik for hele samfundets behov.  
 
I Skatteministeriet hjælper vi hinanden og samarbejder i hele koncernen om at løfte kvaliteten i alt, hvad vi gør. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vores arbejde. Vi har et stort fokus på ledelse og på udvikling af alle ansatte, professionelt såvel som menneskeligt.  
 
Ansøgning og ansættelse 
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 31. maj. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for Stab og Kommunikation, Janus Breck, på jb@skm.dk eller 7237 1111. 
 
Stillingen skal tiltrædes snarest muligt, og du vil blive ansat efter gældende overenskomst. På grund af stillingens særlige indhold vil det være muligt i forbindelse med ansættelsen at indgå aftale om et tillæg, der afspejler stillingens indhold, omfang og tyngde samt din erfaring og kvalifikationer. 
 
Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.  
 
Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.  
 
Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 31. maj

Info

Virksomhed
Skatteministeriet
Stillingsbetegnelse
Pressechef
Kontakt
Janus Breck
jb@skm.dk
Telefon: 7237 1111
Website
Indrykningsdato
23-05-2018
Ansøgningsfrist
31. maj
Adresse
Skatteministeriet
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Få alt, hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.