Kommunikationsrådgiver

Skatteministeriet
Skatteministeriet
Skatteministeriet søger kommunikationsrådgiver med flair for planlægning og eksekvering
Den 1. juli 2018 bliver der etableret syv nye styrelser under Skatteministeriet. Vi søger en kommunikationsrådgiver til arbejdet med at understøtte og koordinere kommunikationsindsatsen på tværs af hele koncernen.
I Skatteministeriet arbejder vi med store tal, store linjer og store ambitioner. Vi tager hver dag ansvar for den store indflydelse, vores arbejde har på danskernes liv. Som medarbejder i Skatteministeriet er du med til at skabe fundamentet for finansieringen af Danmark. Her får du stort ansvar og faglige udfordringer med format. 
 
Om jobbet  
Stillingen er placeret i kontoret Koncernkommunikation, der har ansvar for at sikre, at der er sammenhæng i kommunikationsindsatserne på tværs af koncernen, og at der udvikles strategier og værktøjer til de nye styrelser. 
 
Du skal understøtte dette ved at deltage i større og mindre projekter sammen med medarbejdere fra koncernens styrelser. Det kan fx være i forbindelse med formulering og implementering af strategier, lancering af nye initiativer eller produktion af konkrete materialer. 
 
Du vil komme til at arbejde med alt fra employer branding og forandringskommunikation til ejendomsvurderinger og kundeservice. Din rolle vil veksle mellem at være rådgivende, udførende og koordinerende.  Det vil også indgå i dine opgaver at skrive historier til det kommende koncernfælles intranet, ligesom du kommer til at facilitere kommunikationsnetværk på tværs af koncernen. 
 
Der er tale om en nyoprettet stilling i et nyt kontor, så du vil i høj grad få indflydelse på stillingens indhold og på, hvordan vi kommer til at løse opgaverne sammen. 
 
Om dig 
Du er udadvendt og god til at skabe relationer. Du er ikke bange for at være opsøgende og skubbe på, og du har blik for den overordnede strategi. Du kan navigere i en kompleks, politisk organisation, hvor tempoet er højt, der stilles store krav til kvalitet, og deadlines hele tiden kan skifte. 
 
Samtidig arbejder du struktureret og er ikke bange for hverken tunge forretningsstrategier eller lange Excelark. Du er velskrivende og har blik for detaljen, men har også erfaring med at udarbejde solide kommunikationsplaner og –strategier. Du er en god koordinator med erfaring og evt. certificering som projektleder. 
 
Du har formentlig en kommunikationsfaglig, samfundsfaglig eller journalistisk baggrund og et par års relevant erfaring med intern og ekstern kommunikation fra et bureau eller en større organisation. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring fra en organisation med decentrale kommunikationsenheder eller kendskab til processerne i styrelser og ministerier. 
 
Om at arbejde i Skatteministeriet 
Skatteministeriets arbejde har indflydelse på alle danskeres liv og på al offentlig finansiering. Og med stor indflydelse følger stort ansvar. Vores arbejde skal leve op til de højeste faglige standarder, og vi skal være både dybt fagligt specialiserede og have blik for hele samfundets behov. 
 
I Skatteministeriet hjælper vi hinanden og samarbejder i hele koncernen om at løfte kvaliteten i alt, hvad vi gør. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vores arbejde. Vi har et stort fokus på ledelse og på udvikling af alle ansatte, professionelt såvel som menneskeligt. I ministeriet har vi en uformel og uhøjtidelig omgangstone, og vores daglige sparring medarbejdere imellem er en forudsætning for, at vi kan skabe gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt til i morgen. 
 
Ansøgning og ansættelse 
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest onsdag den 21. marts 2018. Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen.  
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Christoffer Grann på cg@skm.dk eller 7238 9810. 
 
Stillingerne skal tiltrædes snarest muligt, og du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K. 
 
Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 
 
Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på skm.dk/job.  
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 21. marts

Info

Virksomhed
Skatteministeriet
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsrådgiver
Kontakt
Christoffer Grann
cg@skm.dk
Telefon: 72389810
Website
Indrykningsdato
07-03-2018
Ansøgningsfrist
21. marts
Adresse
Skatteministeriet
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

KOM18

Vær med, når hele branchen samles til årets k-konference

3. maj

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.