Kommunikationskonsulent

Skatteministeriet
Skatteministeriet
Skatteministeriet søger kommunikationskonsulent
1. juli 2018 er der etableret syv nye styrelser under Skatteministeriet. Vi søger en stærk og struktureret koordinator med organisatorisk tæft og næse for den gode historie til intern og ekstern kommunikation.
I Skatteministeriet arbejder vi med store tal, store linjer og store ambitioner. Vi tager hver dag ansvar for den store indflydelse, vores arbejde har på danskernes liv. Som medarbejder i Skatteministeriet er du med til at skabe fundamentet for finansieringen af Danmark. Her får du stort ansvar og faglige udfordringer med format. 
 
Om jobbet som kommunikationskonsulent 
Stillingen er nyoprettet og placeret i kontoret Koncernkommunikation, der har ansvar for at sikre, at der er sammenhæng i kommunikationsindsatserne på tværs af koncernen. 
 
Vi har netop lanceret et nyt koncernintranet. Din hovedopgave bliver at fungere som overordnet redaktør for intranettet og sørge for, at det understøtter strategier og dagsordener i organisationen. Du leverer også selv historier, når det er nødvendigt. 
 
Samtidig får du en central rolle i den generelle koordinering af hele koncernens kommunikation. Du skaber overblik over kommende initiativer og udmeldinger – interne som eksterne – fra alle styrelserne, og du orienterer og inddrager relevante parter i departementet og resten af koncernen for at sikre sammenhæng og konsistens på tværs. På den baggrund rådgiver du styrelserne om medievalg, timing og formidling i forhold til aktuelle dagsordener og den overordnede kommunikationsstrategi. 
 
Endelig vil du også skulle løse andre opgaver som fx udarbejdelse af præsentationer, facilitering af kommunikationsnetværk og deltagelse i forskellige projekter.
 
Om dig 
Først og fremmest er du robust og arbejder struktureret. Du kan skabe overblik, følge op og få tingene gjort. Du kan arbejde selvstændigt og drive dit område fremad, og du er ikke bange for at være opsøgende. Samtidig er du udadvendt og god til at skabe relationer, samarbejder gnidningsfrit med både pressefolk og fagspecialister, og du evner at navigere inden for rammerne af en kompleks, politisk organisation, hvor tempoet er højt, der stilles store krav til kvalitet og deadlines hele tiden kan skifte. 
 
Derudover er du en god formidler, der kan levere historier og indhold om både et nyt politisk udspil fra regeringen og en ny HR-politik til koncernen. Du kan spotte den gode historie, og du forstår at kommunikere med blik for den overordnede strategi og de aktuelle politiske dagsordener.  
 
Du har formentlig en journalistisk eller samfundsfaglig baggrund. Du har erfaring med både at skrive og at koordinere og styre indsatser på tværs af enheder, gerne fra en større organisation. Måske har du arbejdet med fx ledelses- eller forandringskommunikation, og du har også gerne flair for teknik, digitale medier og den gode præsentation. Det er en fordel, hvis du har kendskab til processerne i styrelser og ministerier. 
 
Om at arbejde i Skatteministeriet 
Skatteministeriets arbejde har indflydelse på alle danskeres liv og på al offentlig finansiering. Og med stor indflydelse følger stort ansvar. Vores arbejde skal leve op til de højeste faglige standarder, og vi skal være både dybt fagligt specialiserede og have blik for hele samfundets behov.
 
I Skatteministeriet hjælper vi hinanden og samarbejder i hele koncernen om at løfte kvaliteten i alt, hvad vi gør. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vores arbejde. Vi har et stort fokus på ledelse og på udvikling af alle ansatte, professionelt såvel som menneskeligt. I ministeriet har vi en uformel og uhøjtidelig omgangstone, og vores daglige sparring medarbejdere imellem er en forudsætning for, at vi kan skabe gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt til i morgen. 
 
Ansøgning og ansættelse 
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest søndag den 12. august 2018 kl. 12.00. Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Christoffer Grann på cg@skm.dk  eller 7238 9810
 
Stillingen er med tiltrædelse 1. oktober 2018, og du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K. 
 
Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 
 
Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på skm.dk/job.  
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 12. august

Frist: 12. august

Info

Virksomhed
Skatteministeriet
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Christoffer Grann
cg@skm.dk
Telefon: 72389810
Website
Indrykningsdato
03-07-2018
Ansøgningsfrist
12. august
Adresse
Skatteministeriet
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København k

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tag med til K-dag

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.