Kommunikationspraktikant

Silkeborg Kommune
Silkeborg Kommune
Kommunikationspraktikant til Danmarks Outdoor Hovedstad
Silkeborg er en af Danmarks store kommuner, hvor du som praktikant bliver en del af et professionelt kommunikationsteam.
 
Du får fingrene i meget forskellige opgaver – fra det grundlæggende strategiske arbejde og projekt- og kommunikationsplanlægning til det konkrete slutprodukt. Du har rigtig gode muligheder for at præge din hverdag og beskæftige dig med det, som du synes er interessant samtidig med, at du får lov til at prøve rigtig mange forskellige opgaver.
 
Du vil også få egne opgaver, hvor du skal udvikle kommunikationsstrategien, producere kommunikationselementerne, kontakte pressen, skrive annoncetekster, skrive til hjemmeside og til vores sociale medier. Undervejs vil du naturligvis få faglig feedback og sparring på dit arbejde, og der vil være faste vejledningsmøder.
 
En del af et stærkt hold
Du bliver en del af et kommunikationsteam, hvor dine nærmeste kolleger er erfarne kommunikationskonsulenter, webkonsulenter og grafikere. Vi brænder for det, vi laver, og sætter en ære i hele tiden at gøre det bedre. Du får en arbejdsdag, hvor der er tryk på kedlerne, masser af grin, udfordringer og rig mulighed for at tanke op såvel fagligt som socialt.
 
Det siger vores tidligere praktikanter
“Jeg fik hurtigt ansvar for mange opgaver og projekter – det var super fedt at mærke den tillid fra start af. Hvis man vil ind i en organisation, der arbejder strategisk, er Silkeborg Kommune et rigtig godt valg.”
Elisabeth Kobbelgaard, praktikant 2017-18
 
“Som praktikant har det givet en enestående mulighed for at være med på alle niveauer – fra at udtænke strategi til at planlægge handlingsplaner og til sidst få lov til at udføre konkrete kommunikationsopgaver.”
Louise Berg Rasmussen, praktikant 2014-15
 
Hvad ønsker vi os af dig?
Vi forventer, at du er frisk på udfordringer og har lyst til at arbejde varieret med en lang række medier, metoder og samarbejdspartnere.
 
Du skal have mod på både at tænke strategisk og arbejde praktisk.
Du skal bidrage med din viden, stille spørgsmål og se med nye øjne på det, vi arbejder med.
Du er glad for at skrive og har et levende, involverende og fejlfrit skriftligt sprog.
 
Hvad gør du nu?
Send os en ansøgning, hvor du fortæller, hvad du kan tilbyde os.
 
Er du nysgerrig efter at høre mere om stillingen, så tag fat på kommunikationschef Hans Mogensen på 61 15 47 17 eller på hans.mogensen@silkeborg.dk
 
Det praktiske
Arbejdstiden som praktikant er som udgangspunkt 37 timer om ugen, og vi forventer, at du er ansat fra 1. august 2018 til 31. januar 2019. Bemærk at praktikken er ulønnet.
 
Send din ansøgning sammen med dit CV og gerne et par eksempler på dit arbejde. Så hører du fra os snarest.
 
Ansøgningsfrist torsdag 24. maj 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt løbende.
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Send ansøgning. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.
 
Har du ikke internetadgang, kan du sende din ansøgning i et almindeligt brev til Silkeborg Kommune, Organisation og Personale, Søvej 1, 8600 Silkeborg. Husk at anføre job nr. 144708.
 
Silkeborg er en af Danmarks store kommuner med flere end 92.000 borgere. Silkeborgmotorvejen løber lige gennem byen, som ligger smukt ved søerne i Danmarks Outdoor Hovedstad. Vi er tæt på borgernes liv i børnehaver, skoler og plejecentre, og ud over den smukke natur fylder idræt, sport og kulturen rigtig meget i ’Festivalernes by’. Silkeborg Kommune er samtidig en meget stor virksomhed med 6.500 medarbejdere
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 24. maj

Info

Virksomhed
Silkeborg Kommune
Stillingsbetegnelse
Kommunikationspraktikant
Kontakt
Hans Mogensen
hans.mogensen@silkeborg.dk
Telefon: 61154717
Website
Indrykningsdato
08-05-2018
Ansøgningsfrist
24. maj
Adresse
Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Få alt, hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.