Visuel storyteller

Sex & Samfund
Sex & Samfund
Sex & Samfund søger visuel storyteller
Har du blik for at fortælle en historie med video, grafik og billeder? Vil du være med til at forbedre, hvordan Sex & Samfund kommunikerer visuelt? Og har du lyst til at deltage i kampen for alles ret til at bestemme over egen krop, og til at elske dem man vil?
Vi søger en ny kollega til vores kommunikationsteam til at løfte vores arbejde endnu længere ud til gamle og nye målgrupper på en ny måde. Vi vil gerne kommunikere endnu mere involverende og interagerende med vores målgrupper - og her bliver du en vigtig katalysator.
 
Hvem er du:
 • Du kan fortælle en historie og inddrage både visuelle og fortælletekniske greb.
 • Du kan få tekst, billeder, grafik og video til at spille sammen i fortællingen.
 • Du er velbevandret i planlægning og produktion af content, fra rekruttering af medvirkende til sidste touch i redigeringen.
 • Som erfaren bruger af Adobe-pakken er du selvkørende i Photoshop, Indesign, Premiere og After Effects, som du bruger til grafik-, tryksags- og videoproduktion.
 • Du er på hjemmebane både på Snapchat, Instagram, Facebook og Youtube, gerne med erfaring med Facebook og Instagram fra et organisations-/virksomhedsperspektiv.
 • Er struktureret og kan holde hovedet koldt, når kampagnen brager derudaf under – til tider – stramme deadlines.
 • Du har mulighed for at rejse 1-2 uger for at lave content i vores samarbejdslande i Afrika/Asien.
 
Vi tilbyder:
 • At blive del af et mindre men energisk kommunikationsteam (5-6 personer med dig) i vores afdeling for Politik, Kommunikation og Mobilisering.
 • At arbejde i en mellemstor NGO, som kæmper for alles ret til at være dem selv.
 • Fuldtidsstilling, overenskomstbestemt løn med udgangspunkt i finansministeriets skala.
 • Mulighed for både flextid og hjemmearbejdsdage.
Derudover ser vi frem til at få en initiativrig, kreativ og energisk kollega, som trives i et til tider hektisk arbejdsklima. Du vil have mulighed for både at løbe med bolde selv - men også at få nogen at spille bold med, når du har brug for det.
Stillingen er på 37 timer ugentligt og er placeret på Sex & Samfunds kontor i København. Ansættelse pr. 1. april 2018 eller tidligere hvis muligt.
Send CV og max. én sides motiveret ansøgning. Du må meget gerne medsende ét eller to eksempler på relevant arbejde, du er stolt af.
Ansøgningsfrist er mandag d. 19. februar kl. 12. Du kan søge stillingen via linket nederst i jobopslaget. 
 
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte teamkoordinator for kommunikation Mikkel Dalum md@sexogsamfund.dk / 33 69 56 13. I uge 7 dog Engagements- og mobiliseringschef Kasper Skov på 33695612 / ks@sexogsamfund.dk
 
Baggrundsoplysninger
Du kan på vores jobopslag på hjemmeside www.sexogsamfund.dk finde yderligere oplysninger om organisationen og omtale af projekter, programmer, strategier og policies.
 
Sex & Samfund er en privat og ikke-kommerciel forening uden partipolitisk eller religiøs tilknytning. Sex & Samfund arbejder nationalt såvel som internationalt for at sikre den enkeltes seksuelle og reproduktive rettigheder uanset alder, køn, etnisk oprindelse, religion, seksuel præference, politisk tilhørsforhold samt ægteskabelige og social status. Sex & Samfunds forventede årsomsætning i 2018 bliver godt 60 mio. kr.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 19. februar kl. 12.00

Frist: 19. februar kl. 12.00

Info

Virksomhed
Sex & Samfund
Stillingsbetegnelse
Visuel storyteller
Kontakt
Mikkel Dalum
md@sexogsamfund.dk
Telefon: 33695613
Website
Indrykningsdato
01-02-2018
Ansøgningsfrist
19. februar kl. 12.00
Adresse
Sex & Samfund
Lergravsvej 59, 2. sal
2300 København S

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tag med til K-dag

Skab en mere effektiv kommunikations-strategi

14. marts

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.