CEO

SEEKNSPEAK
SEEKNSPEAK
CEO til start-up
CEO for en ung startup, der er i markedet med pæn omsætning. Software platform, Video, AI og flere produkter på vej. Medejerskab til rette kandidat.
SEEKNSPEAK arbejder med rekruttering ud fra et helt nyt perspektiv.
 
Vi bringer kommunikative evner og digitale kompetencer ind i HR-disciplinen. Og understøtter med digitale softwaresystemer. Vi udfordrer 50 års tradition for, hvordan man præsenterer ledige job og hvordan man finder rette match mellem kandidat og virksomhed.
 
Vi har sat os på positionen som eksperter i brugen af video i rekruttering – både til at tiltrække kandidater og til at sortere blandt ansøgerne. Vi er absolut på forkanten af en adfærdsændring, som vil vokse med eksponentiel hastighed.
 
Vi har været på markedet i 16 måneder, revideret strategier og fundet retning, skabt gode kunderelationer og sælger nu til en lang række virksomheder, som andre virksomheder ser op til.
 
Vores softwareplatform til videoscreening har potentiale til international skalering. Og på toppen af alt dette, har vi set muligheden for en helt ny digital forretning, som kan blive endnu større.
 
Vi søger nu en CEO, som kan lede og udvikle virksomheden.
 
Vi har funding på plads til de næste 12-18 måneder og i denne periode skal du øge omsætningen på den nuværende forretning og skabe det nye produkt, som vi har stor tillid til.
 
Jobbet er en skøn blanding af salg, produktleverance, produktudvikling og ikke mindst konstant udvikling af strategi og ekspansionsplaner. 
 
Kernen i virksomheden er en digital forretning, så erfaring indenfor dette felt er en stor fordel.
 
Som for en enhver anden startup, er evnen til at drive salg ekstrem vigtig. Det er en hands-on forretning hvor ingen er for fine til noget som helst. Derudover skal du være kommunikativ stærk, have masser af energi og en positiv livsindstilling.
 
Lønnen er ikke markedsmæssig i forhold til en etableret virksomhed, men i den flotte ende for en startup. Der er pensions- og forsikringspakke. Dertil får du aktier i virksomheden.
 
Nuværende CEO, Steen Halbye fortsætter som investor og bestyrelsesmedlem.
 
Du kan læse mere om stillingen og se den tilhørende video her https://seeknspeak.dk/job/seeknspeak/ceo-til-startup/557
 
Send CV og skriftlig ansøgning til Steen Halbye på SHA@seeknspeak.dk. Er du blandt de, som går videre til anden runde, vil du stifte bekendtskab med vores platform til videoscreening. Har du spørgsmål, så kan Steen Halbye både nås på mail og på nummer 40 71 40 08.
 
Deadline: 7. oktober 2018
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 7. oktober

Frist: 7. oktober

Info

Virksomhed
SEEKNSPEAK
Stillingsbetegnelse
CEO
Kontakt
Steen Halbye
SHA@seeknspeak.dk
Telefon: +45 40 71 40 08
Website
Indrykningsdato
12-09-2018
Ansøgningsfrist
7. oktober
Adresse
SEEKNSPEAK
Ravnsborg Tværgade 5d, 2 tv
2200 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.