Digital marketingspecialist

SDU
SDU
SDU søger digital marketingspecialist
Er Google Adwords, SEO og Facebookannoncering det, du interesserer dig mest for, vil vi glæde os til at høre fra dig.

Syddansk Universitet søger en digital marketingspecialist, der kan drive kampagner på digitale medieplatforme. Du skal samarbejde med vores mediebureau om særligt taktiske kampagner i forbindelse med rekruttering af potentielle studerende. Du baserer dit arbejde på statistisk datagrundlag samt viden om forskellige marketingstrategier, for eksempel: content marketing, influencer marketing. Det er vigtigt, du kan opstille mål for en digital kampagneindsats på egne og købte platforme og få udbytte af investeringen. Vi søger en struktureret, mediebevidst, brugerorienteret og talstærk kollega. Lang erfaring eller kort erfaring er lige velkomment. Det vigtigste er et tilbundsgående kendskab til platformene og den reelle værdi af god digital markedsføring.

 

Hvorfor er du vigtig
På Syddansk Universitet er kampagner rettet mod potentielle studerende drevet i fællesskab af enheder i fællesadministrationen og fakulteterne. Du får en samlende og koordinere rolle som bindeled mellem de mange interne interessenter. Det er vigtigt, at du kan fungere som sparringspartner, drivkraft og optimere på både indhold og budgetter.

 

Arbejdsopgaver
• Planlægge længere kampagneforløb med flere faser i samarbejde med mediebureau og interne interessenter
• Drive søgeordsoptimering-indsatsen internt på SDU i samarbejder med fakulteterne
• Evaluere, optimere og afrapportere kampagneforløb på baggrund af statistisk materiale fra Google Analytisk og mediebureauets statistikker
• Deltage i konceptudvikling af kampagnekoncept
• Versionere færdigudviklede materialer til flere medieplatforme
• Færdiggøre og sende kampagnemateriale (tekst og grafisk materiale) til mediebureau til primært taktiske kampagner

 

Den ideelle kandidat
Min. 2-4 års erfaring med digital annoncering og søgeordsoptimering. Måske erfaring som SoMe manager fra mediebureau eller privat virksomhed med ansvar for digital annoncering i kampagnesammenhæng. God til strukturering af en kompleks flermediel annonceringsindsats med mange parter involveret. Skal have lyst til at bygge en solid og professionel struktur op og derefter drive indsatserne.

Du bliver en del af den centrale kommunikationsenhed, Kommunikationsservice, med 16 ansatte. Vores primære opgave er at yde den bedst mulige rådgivning og dag-til-dag service til både videnskabelige og administrative medarbejdere inden for klassiske kommunikationsdiscipliner som presse, PR, sociale medier, corporate branding, intern kommunikation og markedsføring.

 

Om SDU
Syddansk Universitet er Danmarks 3. største universitet. Som et af de første universiteter i Danmark har vi indført alternative optagelsesprocedurer på de fleste studier. SDU spiller også en nøglerolle i udviklingen af Danmarks største robot-hub i og omkring Odense, der i dag beskæftiger mere end 2500 ansatte. I 2022 bliver SDU koblet fysisk sammen med det nye højteknologiske universitetshospital, OUH, hvilket er et af de største sammenkoblinger mellem teori, laboratorie og patientpleje i verden. Kravet om at tilpasse sig samtiden har formet SDU, siden grundlæggelsen i 1966, og i dag er vi både en klassisk forsknings- og uddannelsesinstitution og et omstillingsparat, eksperimenterende universitet.


Løn og ansættelse
Stillingen er en 2-årig tidsbegrænset stilling på fuld tid, og dit arbejdssted er campus i Odense. Stillingen er placeret i den centrale kommunikationsenhed i Fællesadministrationen og refererer til kommunikationschefen. Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.

 

Forventet tiltrædelse er den 1. januar 2019 eller efter aftale. Samtaler forventes afholdt i uge 44/ 45.

 

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til kommunikationschef Ditte Bundesen 29 12 58 09/ dbb@sdu.dk.


Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Søg jobbet her".

 

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.
 

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.
 
Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 21. oktober

Frist: 21. oktober

Info

Virksomhed
SDU
Stillingsbetegnelse
Digital marketingspecialist
Kontakt
Ditte Bundesen
dbb@sdu.dk.
Telefon: 29 12 58 09
Website
Indrykningsdato
03-10-2018
Ansøgningsfrist
21. oktober
Adresse
SDU
Campusvej 55
5230 Odense

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

SoMe bootcamp

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.