Digital indholdsredaktør (AC-fuldmægtig)

SDU
SDU
Digital indholdsredaktør (AC-fuldmægtig)
Indholdsredaktør til SDU´s eksterne digitale platforme
For et år siden relancerede Syddansk Universitet sin hjemmeside. Nu er vi klar til at booste vores online tilstedeværelse yderligere, og derfor søger vi til en nyoprettet funktion som indholdsredaktør for vores eksterne digitale platforme en velskrivende og contentorienteret kollega.
 
Om jobbet
SDU Kommunikation har som sin kerneopgave at styrke SDU´s brand. Som indholdsredaktør for vores eksterne digitale platforme er det dit ansvar at sikre brandet her. Det gør du ved at give liv til universitetets strategi og strategiske indsatser med fortællinger om de resultater, universitetet skaber. Du understøtter kampagner og events online, så kommunikationen fremstår sammenhængende og professionel. Du rådgiver organisationen om, hvordan det gode webindhold laves.
 
Dine arbejdsopgaver tæller blandt andet:
  • Produktion af centralt webindhold, der understøtter aktuelle markedsføringskampagner og presseindsatser på sdu.dk samt den nye studenterrettede platform mitsdu.dk.  
  • Rådgivning og support omkring indhold på platformene til de kollegaer i organisationen, der arbejder med web.
  • Ansvarlig for at igangsætte og drive den indsats, der skal styrke vores top 100-webredaktører i organisationen.
I hverdagen vil du arbejde tæt sammen med de kollegaer, der er ansvarlige for drift og udvikling af platformene. Og så selvfølgelig med de kollegaer, der bruger vores digitale platforme til formidling af budskaber og aktiviteter. Du indgår i den nyoprettede contentredaktion, der på daglig basis prioriterer vores historier, så du bliver en central holdspiller i afdelingen, og skal være med til at give en ny kommunikationsstrategi vinger.
 
Om dig
Du har enrelevant uddannelsesmæssig baggrund som fx cand.com., cand.it. eller journalist. Du brænder for god webkommunikation og har flere års praktisk erfaring med produktion af webcontent – gerne fra arbejde med store websites. Brugervenlighed, tilgængelighed og SEO er kodeord for dig og dit professionelle virke. Du skriver fejlfrit og ved præcist, hvor kommaerne skal sættes. Er du hjemmevant i det engelske sprog, er det klart en fordel, men ikke et must.
 
Du har solid erfaring med projektledelse og samarbejder ubesværet med dine kollegaer. Du sætter en ære i at levere professionelle løsninger på komplekse problemstillinger og går gerne forrest med at omsætte gode ideer til digitale løsninger.
 
Du sætter opgaven i centrum, så løsningen ikke blot spiller på din banehalvdel, men også sætter dine kollegaers fagligheder og kompetencer i spil.
 
Herudover er du en robust og positiv person, der tager medansvar for afdelingens samlede virke og trivsel.
 
Om SDU Kommunikation
SDU Kommunikation er en del af SDU´s Fællesadministration og består af 20 engagerede medarbejdere, der alle har til huse på SDU´s campus i Odense. Afdelingen har det overordnede ansvar for SDU’s interne og eksterne kommunikation, hvor universitet står som afsender. Vi er ansvarlige for universitetets strategiske kommunikation og arbejder altid med udgangspunkt i universitetets strategi og aktuelle strategiske indsatser. Vi løser opgaver for rektorat og direktion på SDU-niveau med et skarpt fokus på opgaver, der bidrager til at styrke brandet, heri blandt presse, online tilstedeværelse og events.
 
Du bliver en del af en afdeling, der er i gang med at implementere universitetets nye kommunikationsstrategi. Afdelingen er derfor i udvikling, og vi lægger os hver dag i selen for at levere professionelle løsninger på opgaverne. Tempoet er ofte højt, men vi har altid plads til smil og løfter i flok. Vi vægter kvalitet og drive. Det samme forventer vi af dig.
 
Stillingen er på fuld tid, og dit arbejdssted vil være på campus i Odense. Stillingen refererer til afdelingslederen i SDU Kommunikation.  

Samtaler forventes afholdt i løbet af uge 23/2017 med forventet tiltrædelse den 1. august 2017.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til kommunikationschef Anja Nyvold Christophersen på tlf.nr.: 6011 2088, email anny@sdu.dk eller afdelingsleder Ditte B. Bundesen på tlf.nr.: 2912 5809, email dbb@sdu.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC. 
Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.
 
Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.
 
Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Tjenestested:
Odense 

Ansøgningsfrist:
28/05/2017
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 28. maj

Info

Virksomhed
SDU
Stillingsbetegnelse
Digital indholdsredaktør (AC-fuldmægtig)
Kontakt
Anja Nyvold Christophersen
anny@sdu.dk
Telefon: 6011 2088
Website
Indrykningsdato
11-05-2017
Ansøgningsfrist
28-05-2017
Adresse
SDU
Campusvej 55
5230 Odense M

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Facebook

Lær Facebooks vigtigste og nyeste funktioner

29. august

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.