Journalist

Science Report
Science Report
Journalist med lyst til at beskæftige sig med dansk cleantech til Science Report
Brænder du for forskning og viden, og vil du gerne lave journalistik om den grønne omstilling, så er det måske dig vi søger til vores nye satsning.
Science Report er Danmarks nye medie om dansk forskning. Vi fortæller, hvad der sker i det danske forskningsmiljø med historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.
 
Science Report er i rivende udvikling. Ved siden af vores løbende nyhedsbreve laver vi blandt andet en podcast - og fra efteråret går vi i gang med en satsning på den grønne omstilling, som skal sætte fokus på et af de vigtigste områder for vores alle sammens fremtid: Cleantech, de videnskabelige landvindinger og den politiske dagsorden.
 
Vi er på udkig efter en journalist, der er velskrivende, arbejdsom og i stand til at overskue rapporter og akademisk stof og formidle dem i både kort og lang form.
Vi lægger vægt på, at du er:
  • Selvstændig og innovativ
  • Velskrivende og præcis
  • Vidende, idérig og nysgerrig
 
Til gengæld tilbyder vi et afvekslende job i et mediemiljø, hvor du er sammen med andre, der brænder for det de laver og med mulighed for at påvirke udviklingen af et relativt nyt medie.
 
Vi forventer, at du er social og indstillet på at dele din viden og arbejde tæt sammen med dine kolleger om det fælles projekt: At gøre Science Report til Danmarks mest toneangivende medie for forskere og beslutningstagere i den danske forskningsverden.
 
Vi sidder i et levende miljø på Vesterbro i København sammen med andre start-up medier og medieiværksættere, hvor der er højt til loftet og vi alle brænder for at skabe indhold og journalistik på nye måder.
 
I første omgang er stillingen tidsbegrænset i 6 mdr., men går det som vi forventer, vil der være mulighed for forlængelse.
 
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Tor Arnbjørn, tor@sciencereport.dk, tlf. 2094 2073
 
Send din ansøgning til job@sciencereport.dk senest d. 24. august kl. 12 og skriv ”cleantech” i emnefeltet.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 24. august kl. 12.00

Frist: 24. august kl. 12.00

Info

Virksomhed
Science Report
Stillingsbetegnelse
Journalist
Kontakt
Tor Arnbjørn
tor@sciencereport.dk
Telefon: 2094 2073
Website
Indrykningsdato
09-08-2018
Ansøgningsfrist
24. august kl. 12.00
Adresse
Science Report
Vesterbrogade 26, 4
1620 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.