Praktikanter

Roskilde Festival
Roskilde Festival
Roskilde Festival søger praktikanter til kommunikation og marketing - forårs 2019
Nu har du muligheden for at komme med ind i maskinrummet og prøve kræfter med kommunikations- og marketingopgaver for én af landets væsentligste kulturorganisationer og få masser af praktisk erfaring på dit CV.
Roskilde Festival er Nordeuropas største kulturelle begivenhed, som hvert år samler 130.000 glade festivaldeltagere til en fejring af musik, kunst og fællesskab. Roskilde Festival er en særdeles aktiv kommunikatør inden for sociale medier, marketing, presseindsatser, intern kommunikation og mange andre discipliner, og nu har du chancen for at sætte dit præg på årets festival som kommunikations- og marketingpraktikant i forårssemestret 2019.
 
Som praktikant vil du lære at planlægge og udføre kommunikationsforløb, du vil opleve sparring med engagerede kollegaer, få mulighed for at anvende din faglighed i praksis og ikke mindst vil du få indblik i Roskilde Festivals unikke organisation, der inddrager frivillige i alle led.
 
Her er et udpluk af nogle af de opgaver, som du har mulighed for at prøve kræfter med:
  • Social media
  • Research og indsamling af viden
  • Udvikling og vedligeholdelse af digitale platforme
  • Skrive og redigere pressemeddelelser, nyheder, artikler mm.
  • Planlægning af kommunikationsforløb og kampagner (projektledelse og koordination)
  • Udarbejdelse af mediesamarbejdsaftaler
  • Medieovervågning
  • Intern kommunikation
  • CMS
  • Redaktørarbejde
 
 
Vi søger flere praktikanter, og vi vil tilpasse forløbet til din profil og faglige interesse. Så i din ansøgning skal du fortælle os, hvad du brænder for, og hvad du drømmer om at komme til at arbejde med, og vi vil bestræbe os på at sammensætte et praktikforløb, som både fokuserer på dine interesseområder, og som vil udfordre dig i mødet med nye discipliner. Vi er klar til at give dig det ansvar, som du har mod på at tage på dig. Vi forventer, at du befinder dig på overbygningen af en relevant videregående uddannelse, at du kan arbejde selvstændigt i et travlt miljø, og at du er fyldt med initiativer og kreative idéer, som du kan omsætte til kommunikation.
 
Om forløbet
Du bliver fuldtidspraktikant fra omkring starten af februar til 7. juli (for du skal selvfølgelig med, når det går løs på festivalpladsen). Forløbet er ulønnet, men du får dækket dine transportudgifter. Skæve arbejdstider og aftenmøder er en del af vores kultur, når festivalen nærmer sig. Vi er naturligvis åbne for fleksible arbejdstider, så du kan beholde et eventuelt studiejob.
 
Vores kontor ligger i Roskilde, og du får masser af kollegaer, der dagligt samarbejder om at skabe og opbygge årets Roskilde Festival. Du vil opleve en dynamisk arbejdsplads med en åben og uformel atmosfære og med stor erfaring i at håndtere frivillig arbejdskraft og praktikanter. Du bliver også en del af et tæt netværk af praktikanter fra mange forskellige studieretninger.
 
Sådan søger du
Send os en ansøgning på højst en side samt et CV til ahr@roskilde-festival.dk, hvor du forklarer os, hvorfor du er blandt de mest velegnede kommunikations- og marketingpraktikanter.
Samtaler og ansættelse foregår løbende, så vi opfordrer til, at du søger hurtigst muligt. Har du spørgsmål forud, skal du være velkommen til at kontakte Anders Hjortkær på 51907776.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. oktober

Frist: 1. oktober

Info

Virksomhed
Roskilde Festival
Stillingsbetegnelse
Praktikanter
Kontakt
Anders Hjortkær
Telefon: 51907776
Website
Indrykningsdato
15-08-2018
Ansøgningsfrist
1. oktober
Adresse
Roskilde Festival

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Skriv, så det sælger – i alle digitale kanaler

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.