Kommunikationskonsulent

Rødovre Kommune
Rødovre Kommune
Kommunikationskonsulent med flair for sociale medier
Har du en skarp pen og vil du være med til at få Rødovre Kommune på sociale medier? Så er du måske vores nye kollega.
Vi søger en kommunikationskonsulent, der både kan navigere i en politisk ledet organisation og er fortrolig med historiefortælling via sociale medier og en række andre kanaler.
 
Du bliver en del af Stab for Politik og Kommunikation, som er en central stab tæt på den øverste administrative og politiske ledelse. Vi arbejder målrettet på at nå flere borgere ved at gøre strategisk brug af vores forskellige kanaler. Sammen med dine kommunikationskolleger bliver dine opgaver blandt andet at arbejde med sociale medier, skrive og redigere artikler, nyheder og pressemeddelelser samt rådgive vores institutioner og forvaltninger om kommunikation og design. 
 
Din profil
Du har en relevant kommunikationsfaglig uddannelse. Du forstår at bruge de journalistiske værktøjer og har professionel erfaring med at skrive fængende og inspirerende til trykte og elektroniske medier. Måske har du erfaring fra en kommune eller en anden politisk ledet organisation.
 
Du får kort sagt en både travl og spændende hverdag med både råderum og selvstændigt ansvar – og mulighed for at finde en god balance mellem arbejds- og privatliv. Vi har rimelig højt til loftet, er uformelle og vi vægter samarbejde, videndeling, udvikling og et godt arbejdsmiljø.
 
Vil du vide mere
Hvis du vil vide mere, kan du se hele jobannoncen med alle detaljerne på vores hjemmeside under ’Ledige job’. Det er også her du skal ansøge elektronisk – klik her for at komme direkte derhen 
 
Du er også velkommen til at kontakte stabschef Michael Trøjborg Thomsen på 36 37 70 07 eller kommunikationskonsulent Rasmus Thye Lynghøj på 36 37 71 27.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 12. juni

Info

Virksomhed
Rødovre Kommune
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Michael Trøjborg Thomsen

Telefon: 36 37 70 07
Website
Indrykningsdato
18-05-2017
Ansøgningsfrist
12-06-2017
Adresse
Rødovre Kommune
Rødovre Parkalle 150
2610 Rødovre

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Facebook

Lær Facebooks vigtigste og nyeste funktioner

29. august

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.