Studentermedhjælper

Rigsarkivet
Rigsarkivet
Studentermedhjælper til digital kommunikation 15 timer pr. uge
Rigsarkivet søger snarest muligt og senest pr. 1. januar 2019 en studentermedhjælper til webredaktionen i København 15 timer pr. uge. Vi har tusindvis af dedikerede brugere, Danmarks data og vigtigste historiske dokumenter i arkivet samt en ny velfungerende hjemmeside og et nyt intranet, men vi mangler dig.
Vi forestiller os, at du elsker at skrive og sætte tekst og indhold op på web med udgangspunkt i brugernes behov, du ser det fede i at nørde med nyhedsbreve, så åbnings- og klikraten øges, og du kan se værdien i at skabe relevant intranetindhold til dine kolleager på tværs af landet. Har du kendskab til SEO, arbejder du struktureret og har du et skarpt grafisk øje, er det kun en fordel.
 
Vi forventer, at du:
 • Har erfaring med at skrive formidlingstekster til web, opsætte og redigere nyhedsbreve og gerne intern kommunikation (intranet)
 • Har erfaring med at arbejde i et CMS – gerne Wordpress
 • Er i gang med en relevant uddannelse – fx kommunikation
 • Trives med lige dele redaktionelle og mere rutineprægede driftsopgaver
 • Har gode samarbejdsevner
 • Har god teknisk forståelse
   
Vi tilbyder:
 • Du bliver en vigtig del af Rigsarkivets webredaktion, hvor vi bl.a. udvikler, redigerer og drifter en række websites, nyhedsbreve og vores intranet
 • Oplæring, hvor det er nødvendigt
 • Du får arbejdsplads i historiske rammer på Slotsholmen midt mellem Christiansborg og Det Kgl. Bibliotek.
 • Et studiejob, der ikke er tidsbegrænset
   
Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen og aflønningen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK/Stat efter principperne i Ny Løn. Den ugentlige arbejdstid er 15 timer, som fordeles på 2-3 gerne faste arbejdsdage.
 
Ansøgning
Ansøgning, CV og dokumentation for, at du er indskrevet og læser ved en højere læreanstalt samt evt. eksempler på dit arbejde sendes til webansvarlig i Rigsarkivet, Katrine Bartram Reinert, kbrn@sa.dk. Ansøgning og bilag skal være fremme senest den 15. november 2018, men gerne før, da vi løbende inviterer til samtaler.
 
Stillingen er ledig snarest muligt og senest pr. 1. januar 2019. Arbejdsstedet er Rigsarkivet i København, Rigsdagsgården 9, 1218 København K.
 
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Katrine Bartram Reinert på tlf. 41 71 74 71 eller mail kbrn@sa.dk
 
Vi indhenter straffeattest.
Du kan læse mere om Rigsarkivet på www.sa.dk
 
Rigsarkivet tilstræber at få så bred en sammensætning i personalet som muligt, hvorfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.
 
Rigsarkivet er en styrelse og institution under Kulturministeriet, der har til formål at sikre bevaringen af arkivalier til brug for fremtidig forskning, at stille arkivalier til rådighed for myndigheder og publikum samt at udøve forskning og udbrede kendskabet til forskningens resultater. Rigsarkivet har ca. 225 medarbejdere fordelt på 5 adresser; to i Jylland, en på Fyn og to i København. 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 15. november

Frist: 15. november

Info

Virksomhed
Rigsarkivet
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Katrine Bartram Reinert Nielsen
kbrn@sa.dk
Telefon: 41717471
Website
Indrykningsdato
11-10-2018
Ansøgningsfrist
15. november
Adresse
Rigsarkivet
Rigsdagsgården 9
1218 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.