Kommunikationspraktikant

Resonans Kommunikation
Resonans Kommunikation
Er du én af vores nye kommunikationspraktikanter?
Er du analytisk stærk, klar til at påtage dig et selvstændigt ansvar, og leder du efter en udfordrende praktikplads med højt til loftet? Så er du måske den ene af de to praktikanter, vi søger i Resonans Kommunikation til efteråret 2017.
Hvad kan du forvente?
Du vil hurtigt blive en del af et stærkt team med høj professionel faglighed i en afslappet atmosfære. Der er højt til loftet, ledelsesstilen er præget af frihed under ansvar, og der er stor variation i hverdagen, som du stort set selv planlægger.
 
Som praktikant kommer du til at arbejde tæt sammen med erfarne og fagligt inspirerende rådgivere, som gør noget ud af at udfordre dig, udvikle dine kompetencer og give dig et indblik i konsulentbranchen. Du vil blive tilknyttet en praktikvejleder, som regelmæssigt vil gennemføre praktiksamtaler med dig, hvor du vil få konstruktiv og brugbar feedback.
 
Hvad kommer du til at lave?
Som praktikant i Resonans Kommunikation er du tæt på beslutningerne, så selvstændighed, ansvarlighed og høj faglighed er en nødvendighed. Du får lov til at prøve kræfter med alt fra store projekter til mere konkrete kommunikationsopgaver.
 
Dine opgaver vil bl.a. indbefatte:
  • Udarbejdelse af kvantitative og kvalitative undersøgelser
  • Kommunikationsundersøgelser – dataindsamling, analyse og afrapportering
  • Brainstorming og tilbudsgivning
  • Udarbejdelse af kommunikationsrapporter og -strategier
  • Projekt- og procesledelse
  • Forberedelse og afvikling af præsentationer, workshops og seminarer
 
Hvem er du?
Du er kandidatstuderende på en uddannelse inden for kommunikation, journalistisk eller organisation. Dit potentiale er dog vigtigere end din uddannelsesbaggrund.
 
Du har lysten og evnerne til at sætte din faglighed i spil og udvikle dig igennem praktikforløbet. Du arbejder analytisk og struktureret, og du er en dygtig formidler i skrift og tale. Du kan derudover lide at jonglere med mange bolde i luften og brænder for at arbejde med intern kommunikation og lederkommunikation.
 
Vil du være praktikant hos os?
Så glæder vi os til at høre fra dig. Send din ansøgning og CV til line@resonans-kommunikation.dk. Helst hurtigst muligt da vi holder samtaler løbende.
 
Praktikperioden løber fra 4. september 2017 til ultimo december 2017. Du arbejder fuld tid – selvfølgelig med hensyn til studie og eksaminer.
 
Hvem er vi?
Resonans Kommunikation er specialiseret i ledelse, forandringer og intern kommunikation. Vi har vores rødder i den interne kommunikation men med øje for alle aspekter i virksomheders kommunikation. Vi arbejder bl.a. med håndtering af kommunikationsopgaver ved forandringer og kriser, udvikling af digitale kommunikationsløsninger, rådgivning af ledere og medarbejdere, analyser af virksomheders kommunikation, m.m.
 
Vores kontor ligger på Vimmelskaftet, og vi er et team, der alle er med til at kombinere et højt professionelt niveau med et godt socialt fællesskab. Du kan læse mere på vores hjemmeside, LinkedIn eller Facebook
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
Resonans Kommunikation
Stillingsbetegnelse
Kommunikationspraktikant
Kontakt
Line Sæderup
line@resonans-kommunikation.dk
Telefon:
Website
Indrykningsdato
10-03-2017
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
Resonans Kommunikation
Vimmelskaftet 41F, 3. og 4. sal
1161 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

SoMe bootcamp

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

KOM17

Vær med, når hele branchen samles til årets k-konference

4. maj

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.