Intern redaktionsleder

Region Sjælland
Region Sjælland
Intern redaktionsleder til Kommunikation Regionshuset i Sorø
Har du sort bælte i at skabe og vedligeholde relationer? Har du næse for de gode historier? Ligger overblik helt naturligt til dig? Og har du også evnen til at motivere og gøre brug af de stærkeste kompetencer hos dine kolleger? Så er du måske vores nye redaktionsleder i intern kommunikation.
Du har sans for den gode historie og kan både selv formidle den på excellent vis i ord og billeder og sikre, at dine kolleger kan. Du arbejder som en naturlig ting med at skabe og vedligeholde relationer med dine nærmeste samarbejdspartnere, og du mister ikke overblikket over leverancer - hverken på den korte eller den lange bane. Du sikrer sammenhæng mellem den interne og den eksterne kommunikation og sørger for at relevante historier bliver bragt på tværs af kanaler.

I dette job bliver du faglig intern redaktionsleder for en mindre redaktion, der servicerer vores sygehuse og sygehusledelser med blandt andet nyhedsbreve, intranetnyheder og rådgivning. Du kommer til både at løse drifts-, rådgivnings- og udviklingsopgaver. Du får ikke personaleansvar, men derimod det faglige ansvar for drift og udvikling af området intern kommunikation og de enkelte medarbejdere.  

Som person er du ambitiøs og udviser stort fagligt engagement og drive. Du har enten erfaring med faglig ledelse eller lyst til at blive klogere på området. Du har en spids pen og praktisk erfaring med intern kommunikation, presse, rådgivning og produktion af tekster til forskellige kanaler og platforme.
 
Det er en fordel, hvis du har viden om eller interesse for sundhedsområdet.
Du er enten journalist eller har måske en anden relevant kommunikationsuddannelse. Personligt er du positiv og ekstremt serviceminded og ikke bange for at sætte dig for bordenden og give din mening til kende.
 
Dine nye kolleger
Din arbejdsplads bliver i Ledelsessekretariatet i Regionshuset i Sorø. Her bliver du en del af Region Sjællands kommunikationsenhed, som ud over dig, består af 17 kolleger. Kommunikationsstaben er en del af Ledelsessekretariatet, der også består af en pressestab og Råds- og Direktionssekretariatet.

Kommunikationsstaben løfter en lang række opgaver inden for intern og ekstern kommunikation herunder kampagner, sociale medier, web, journalistik, grafisk produktion og rådgivning. Vores målgrupper spænder bredt og kan være alt fra regionens 17.000 medarbejdere til regionens 820.000 borgere.
 
Ansøgningsfristen er 24. januar 2017. Ansøg her.

Vil du vide mere om os eller om stillingen, så kontakt
Kommunikationschef Hanne Ahrensbøll, 23 29 78 02
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 24. januar

Frist: 24. januar

Info

Virksomhed
Region Sjælland
Stillingsbetegnelse
Intern redaktionsleder
Kontakt
Hanne Ahrensbøll
hal@regionsjaelland.dk
Telefon: 23 29 78 02
Website
Indrykningsdato
10-01-2017
Ansøgningsfrist
24-01-2017
Adresse
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Intensivt forløb til dig

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.