Kommunikationsmedarbejder

Realdania By & Byg
Realdania By & Byg
Kommunikationsmedarbejder med interesse for arkitektur og markedsføring søges til Realdania By & Byg
Har du lyst til at udvikle koncepter til nye medlemsgrupper i Realdania By & Byg Klubben? Kan du omsætte ideerne og koncepterne til konkrete velfungerende arrangementer med tilfredse deltagere? Og kan du øge synligheden af og kendskabet til Realdania By & Bygs knap 50 unikke og bevaringsværdige ejendomme, som rummer eksempler på arkitektur og byggeskik fra middelalder til Arne Jacobsens og PH’s modernistiske villaer.
Formidlingen af vores ejendomme er organiseret omkring Realdania By & Byg Klubben, som planlægger og afvikler arrangementer, åbent hus og rundvisninger mv. Du bliver en del af klubteamet, der udover dig består af tre personer. Klubteamet er forankret i kommunikationsafdelingen, og du får reference til afdelingslederen.
 
Opgaverne
Med reference til udviklingschef Anne Mette Rahbæk bliver din opgave løbende at udvikle koncepter til nye medlemsgrupper samt at styrke eksponeringen og forretningsudviklingen af Klubbens tilbud til nye kundegrupper, særarrangementer samt overfor relevante samarbejdspartnere. Derudover skal du bistå med afvikling af arrangementer og med kommunikationsopgaver i tilknytning til forskellige ejendomsprojekter. Opgaverne er mere konkret:
 
  • Kommunikation og markedsføring af Realdania By & Byg Klubben gennem udvikling af nye koncepter for arrangementer.  
  • Udvikling, planlægning og afvikling af klub- og særarrangementer samt tilrettelæggelse af åbent hus arrangementer.
  • Udvikling af kommunikation, der understøtter medlemsloyalitet.
  • Projektledelse af kommunikationsopgaver i forbindelse med nye projekter, herunder udarbejde kernefortællinger, indgå kontrakter med leverandører, kontakt til presse, etablering af samarbejder og partnerskaber i relation til formidling, tilrettelægge og afvikle arrangementer, udarbejdelse af skiltning og publikationer mv.
Vores målsætning for klubteamet er at øge antallet af medlemmer og udbuddet af aktiviteter gennem organisk vækst over de kommende år. Derudover vil vi øge synligheden af vores ejendomme og kendskabet til muligheden for at besøge dem gennem vores arrangementer, bl.a. via de sociale medier.
 
Som kommunikationsmedarbejder bliver du en del af Realdania By & Bygs i alt 29 medarbejdere med meget forskellig faglig baggrund, hvoraf en del er lokaliseret i Odense og en del i København. Du bliver lokaliseret i Odense, og skal være indstillet på at have hele Danmark som arbejdsplads – ligesom du skal være indstillet på, at vi på hverdage også afvikler arrangementer i ydertimerne og i enkelte weekender. Det vil derfor være en fordel, hvis du har kørekort.
 
Din profil.
Du har nogle års erfaring med kommunikationsarbejde, markedsføring og forretningsudvikling – og du har en relevant uddannelses- og erhvervsmæssig baggrund.
 
Du har arbejdet med planlægning og gennemførelse af kunde- eller medlemsrelaterede arrangementer eller events og er en stærk og pålidelig samarbejdspartner for både interne og eksterne. Du kan dokumentere, at du er i stand til at skabe resultater, og at du er god til at planlægge, strukturere dit arbejde og opbygge netværk.
 
Som person er du selvstændigt arbejdende og har gode samarbejdskompetencer. Du er positiv og serviceminded og har sans for at skabe oplevelser, der ligger ud over det sædvanlige.
 
Vi tilbyder et spændende job i et uformelt miljø med kollegaer, der er dedikeret til at løse opgaver på et højt fagligt niveau i spændingsfeltet mellem filantropi og kommerciel investering.
 
Om Realdania By & Byg
Realdania By & Byg fører Realdanias mission og strategier om livskvalitet i det byggede miljø ud i livet gennem ejerskab af bygninger og arealer til byudvikling.
 
Realdania By & Byg udvikler eksperimenterende nybyggeri – konkrete eksempler, der kan inspirere til udvikling af moderne byggerier.
 
Derudover køber og restaurerer Realdania By & Byg bygningsværker, der repræsenterer væsentlige eksempler på byggestil og arkitektur fra forskellige tidsperioder og egne i Danmark, ligesom selskabet medvirker ved areal- og byudvikling.
 
Når Realdania By & Byg investerer i ejendomme og arealer, sker det for at udvikle eller sikre kvaliteter, som ellers ville gå tabt, og typisk kun ved projekter, som andre ikke kan løfte. Det er ved alle projekter en forudsætning, at anvendelsen er nutidig, og at driften er økonomisk bæredygtig.
 
Realdania By & Byg viser gerne arealer og ejendomme frem. Det sker i regi af Realdania By & Byg Klubben, som er for alle med interesse for og engagement i arkitektur og bygningskultur.
 
Via nyhedsbreve og sociale medier og gennem publikationer og faglige oplæg formidles Realdania By & Bygs erfaring med arealudvikling, drift af ejendomme, bæredygtigt byggeri og restaurering.
 
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte udviklingschef Anne Mette Rahbæk på telefon 23470456.
 
Vi skal have din ansøgning senest den 7. august – men meget gerne tidligere. Ansøgningen sendes til Susanne Andersen – sha@realdaniabyogbyg.dk.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 7. august

Info

Virksomhed
Realdania By & Byg
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsmedarbejder
Kontakt
Anne Mette Rahbæk

Telefon: 23470456
Website
Indrykningsdato
27-06-2017
Ansøgningsfrist
07-08-2017
Adresse
Realdania By & Byg
Nørregade 29
5000 Odense C

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig i juli og få 10% rabat

Tag med til K-dag eller bliv en del af et fagligt K-netværk

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.