Praktikant

Radius
Radius
Radius søger praktikanter til foråret
Hos Radius anvender vi en lang række værktøjer til at starte samtaler, påvirke dagsor-dener og fortælle fængslende historier. Vi udvikler strategier, der styrker troværdig-heden og rykker forretningen fremad – og så skaber vi indhold, der får folk til at stoppe op.

Lige nu søger vi tre praktikanter til foråret 2019, som kan springe ind i vores team på 36 personer og hjælpe med at løse kommunikationsudfordringer for en række af landets største og mest interessante virksomheder og organisationer – offentlige som private.

 

Hvem søger vi?

Vi har en ambition om at levere på det absolut højeste faglige niveau, og vi forventer samme engagement fra vores praktikanter. Du er kandidatstuderende og læser f.eks. statskundskab, medievidenskab, journalistik, retorik eller digital kommunikation – men poten­tialet er vigtigere end uddannelsesbaggrunden.

 

Du har en skarp pen – gerne både på dansk og engelsk – og en interesse for, hvad der rører sig i samfundet. Du byder ind med idéer og energi, forstår en deadline og ikke mindst balancen mellem at levere kvalitet og at levere til tiden, og så er du nysgerrig af natur.

 

Vigtigst af alt har du det, vi kalder konsulentgenet – lysten og evnen til at sætte din faglighed konstruktivt i spil for andre og potentialet til at udvikle dig til en dygtig og serviceorienteret rådgiver.

 

Livet som praktikant hos Radius

Som praktikant hos Radius vil du opleve, hvordan det daglige liv på et kommunika­tionsbureau fungerer. Du får mulighed for at arbejde med integreret kommunikation og discipliner som PR, public affairs, digital kommunikation og intern kommunika­tion. 

 

Du vil deltage i kundemøder, kreative brainstorms og udvikling af koncepter, filmproduktion, varetagelsen af community management og skrive masser af tekster til tryk såvel som online og være i dialog med medierne. Du vil også få en introduktion til, hvordan vi arbejder med kvantitative og kvalitative analyser i vores in-house analyseafdeling.

 

Du får tilknyttet en fast kontaktperson og er selv med til at definere din rolle. Vi har mange forskellige typer kunder og opgaver, så fortæl os i din ansøgning, hvor dine kompetencer og interesser ligger – uanset om du er en mester til Adobe Illustrator eller en ninja til kommatering.

 

Vores praktikforløb varer typisk et halvt år og løber fra d. 1. februar til d. 31. juni 2019, men tilrettelægges med den enkelte. Pratikken er lønnet.

 

Ansøgningsprocessen

Søg via vores rekrutteringssystem på radiuscph.dk/karriere. Målret din ansøgning til praktikansvarlig Cecilie Valentin og vedlæg CV og foreløbigt karakterblad. Angiv gerne, hvor du har set jobopslaget. Ansættelsesprocessen består af en samtale og en test.

 

Deadline er den 22. oktober kl. 12. Vi holder løbende samtaler.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Cecilie Valentin på telefon 51 28 41 58.

 

Radius

I Radius rådgiver vi om kommunikation, der gør en forskel. For virksomheder og organisationer. For mennesker og for samfundet. Vi kender og mestrer kommunikationsdisciplinerne til fingerspidserne. Vi er dog ikke så optagede af, om de bliver kaldt for public affairs, corporate kommunikation, PR, branding, content marketing – eller slet og ret markedsføring. Til gengæld er vi optagede af, at disciplinerne leder til resultater og skaber værdi for vores kunder. Det har været målet siden 2003, og er det stadig i dag.

 

Læs mere om os på radiuscph.dk.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 22. oktober kl. 12.00

Frist: 22. oktober kl. 12.00

Info

Virksomhed
Radius
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Cecilie Valentin
Telefon: 51 28 41 58
Website
Indrykningsdato
02-10-2018
Ansøgningsfrist
22. oktober kl. 12.00
Adresse
Radius
Bredgade 19A, 1. sal
1260 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Skab værdifuldt indhold med podcast

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.