Praktikanter

Radius Kommunikation
Radius Kommunikation
Radius søger praktikanter til efteråret
Lige nu søger vi op til tre praktikanter til efteråret 2018, som kan springe ind i vores team på 34 personer og bidrage til at løse kommunikationsudfordringer for en række af landets største og mest interessante virksomheder og organisationer – offentlige som private.
Hos Radius starter vi samtaler, påvirker dagsordener og fortæller fængslende historier. Sammen med vores kunder udvikler og effektuerer vi strategier, der styrker deres troværdighed og rykker deres forretningen – og så skaber vi indhold, der får folk til at stoppe op.
 
Lige nu søger vi op til tre praktikanter til efteråret 2018, som kan springe ind i vores team på 34 personer og bidrage til at løse kommunikationsudfordringer for en række af landets største og mest interessante virksomheder og organisationer – offentlige som private.
 
Hvem søger vi?
Vi har en ambition om at levere på det højeste faglige niveau, og vi forventer samme engagement fra vores praktikanter. Du er kandidatstuderende og læser f.eks. kommunikation, statskundskab, medievidenskab, journalistik, retorik eller digital kommunikation – men potentialet er vigtigere end uddannelsesbaggrunden.
 
Du skriver godt – gerne både på dansk og engelsk – og har en interesse for, hvad der rører sig i samfundet. Du byder ind med idéer og energi og forstår en deadline. Og så er du nysgerrig af natur. Vigtigst af alt har du det, vi kalder konsulentgenet – lysten og evnen til at sætte din faglighed konstruktivt i spil for andre og potentialet til at udvikle dig til en dygtig og serviceorienteret rådgiver.
 
Livet som praktikant hos Radius
Som praktikant hos Radius bliver du en del af det daglige liv på et kommunikationsbureau fyldt med dygtige, engagerede og søde mennesker med mange forskellige baggrunde og uddannelser. Vi har et uformelt arbejdsmiljø og går meget op i at have en arbejdsplads, hvor vi trives og hjælper hinanden til læring og succes. Som praktikant får mulighed for at arbejde med integreret kommunikation og discipliner som PR, public affairs, digital kommunikation, branding og kampagner.
 
Du vil deltage i kundemøder, kreative brainstorms og udvikling af koncepter, skrive masser af tekster og være i dialog med medierne, og undervejs i forløbet vil du i stigende grad opleve, at du selv kan være med til at definere din rolle. Som praktikant får du tilknyttet en fast kontaktperson, der følger der hele forløbet igennem.
 
Når du starter gennemgår du først et introduktionsforløb, hvor du lærer huset at kende, gennemgår et skrivekursus og bliver introduceret til kunderne. Vi har mange forskellige typer kunder og opgaver, så fortæl os i din ansøgning, hvor dine kompetencer og interesser ligger.

Du vil også få en introduktion til, hvordan vi arbejder med kvantitative og kvalitative analyser i vores in-house analyseafdeling.
 
Praktikperioden løber fra 1. september 2018 til 31. januar 2019 og er lønnet.
 
Ansøgningsprocessen
Send en ansøgning vedlagt CV og dit foreløbige karakterblad til seniorrådgiver Nicolaj Egerod - nie@radiuskommunikation.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Nicolaj Egerod på telefon 20 80 09 48. Du er også velkommen til vores kontakte vores forrige praktikant og nuværende student Johan Engel Bolving på telefon 20 69 91 05 for at høre mere om at være praktikant hos Radius.
 
Angiv venligst, hvor du har set jobopslaget. Deadline er mandag den 26. marts, men vær opmærksom på, at vi holder ansættelsessamtaler løbende. Ansættelsessamtalen består af en samtale og en test.
 
Kom og mød Radius til Kforums praktikbazar den 15. marts, hvor du kan høre meget mere om stillingen. Læs mere og tilmeld dig praktikbazaren her.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 26. marts

Info

Virksomhed
Radius Kommunikation
Stillingsbetegnelse
Praktikanter
Kontakt
Nicolaj Egerod
Telefon: 20800948
Website
Indrykningsdato
08-03-2018
Ansøgningsfrist
26. marts
Adresse
Radius Kommunikation
Bredgade 19 A
1260 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

KOM18

Vær med, når hele branchen samles til årets k-konference

3. maj

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.