Kommunikationsrådgiver

Radius Kommunikation A/S
Radius Kommunikation A/S
Radius søger talentfuld kommunikationsrådgiver
Har din studietid gjort dig til en stærk kommunikatør i både teori og praksis? Eller har du allerede haft et par år på arbejdsmarkedet, hvor du har hjulpet kunder eller kolleger med at fortælle deres gode historie? Så er du måske vores nye kommunikationsrådgiver.

Radius arbejder med kommunikation på tværs af kanaler og discipliner. På den måde kan vi fortælle historier, der styrker kundernes forretning, og som folk gerne vil høre og dele.

Kunder fra både private og offentlige virksomheder efterspørger vores rådgivning, fordi vi har indsigt i både samfund, forretning og marked, stærke værdier og en evne til at få alt dette til at hænge tæt sammen.

Vi er 32 kolleger, der repræsenterer dybe faglige kompetencer inden for PR, pressehåndtering, intern og ekstern corporate communication, public affairs, digital kommunikation, analyser samt branding. Vi har succes med vores løsninger, og derfor har vi brug for endnu en kommunikationsrådgiver til at løfte opgaverne.

Om jobbet og dig
Som rådgiver vil du typisk indgå i et tværfagligt team, der har ansvaret for de enkelte kundeprojekter fra A-Z. Dvs. alt fra at researche, udarbejde og præsentere tilbud og projektoplæg, planlægge og gennemføre projekterne samt evaluere og perspektivere resultaterne.

Succes hos Radius kræver, at du:

  • Har en kandidatgrad eller lignende, der er bestået med meget fine resultater.
  • Kan dokumentere et par års relevant erhvervserfaring, fx fra dit første job eller fra et relevant studiejob.
  • Ideelt set har erfaring inden for PR og markedskommunikation og gerne mindst en yderligere fagdisciplin.
  • Kan formidle klart og er særdeles velskrivende og -talende på såvel dansk som engelsk.
  • Kan bidrage med indsigt, tydelighed, overblik og gennemslagskraft i et komplekst holdspil.

​​​​Det tilbyder vi
Hvis du har potentialet til at blive en betroet rådgiver, som både kunder og kolleger lytter til, så tilbyder vi en ramme for din karriere, der med garanti giver både faglig og personlig udvikling. Vi giver ansvar, og vi insisterer på at uddanne og udvikle vores medarbejdere – ligesom vi sætter en ære i at udvikle os selv. Du får et stærkt fagligt fællesskab, udfordrende opgaver, en dagligdag præget af arbejdsomhed og et godt arbejdsmiljø.

Vi bor i dejlige lokaler i Bredgade i hjertet af det gamle København, tæt ved Nyhavn og Kgs. Nytorv Metro. Vores vilkårspakke består bl.a. af en fast månedsløn, pension, sundhedsforsikring, kollektiv bonusordning, fælles frokost og meget andet.

Du søger jobbet ved at uploade ansøgning, CV, eksamensbevis og gerne referencer senest fredag den 28. april kl. 12 via vores karrieresite, som du finder ved at klikke på dette link.  

Se mere om Radius på vores LinkedIn-profil eller på vores hjemmeside. Kontakt gerne adm. direktør Asbjørn Haugstrup på ah@radiuskommunikation.dk eller 26729421, hvis du har spørgsmål til stillingen. 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 28. april

Info

Virksomhed
Radius Kommunikation A/S
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsrådgiver
Kontakt
Asbjørn Haugstrup
ah@radiuskommunikation.dk
Telefon: 26729421
Website
Indrykningsdato
21-04-2017
Ansøgningsfrist
28-04-2017
Adresse
Radius Kommunikation A/S
Bredgade 19A, 1. sal
1260 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Facebook

Lær Facebooks vigtigste og nyeste funktioner

29. august

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.