Praktikant

Primetime
Primetime
Primetime søger praktikanter
Hos Primetime rådgiver vi virksomheder og organisationer i en verden, der hele tiden er under forandring gennem ny teknologi, nye medier og nye mennesker. Vi tror på, at samtaler kan ændre verden. Sammen med vores kunder arbejder vi med at forme samtaler. Vi kalder vores måde at arbejde på for 'Changing conversations’.
Vi søger tre dygtige studerende til at hjælpe os med at løfte denne strategi gennem et lønnet praktikforløb fra starten af 2019. Vi har ikke på forhånd lagt os fast på bestemte profiler, men ansætter baseret på erfaring og interesser. Afhængig af din baggrund bliver du tilknyttet et af vores kompetenceområder inden for fx PR, kampagner, public affairs eller social/digital, hvor får dine egne faste opgaver for at sikre et godt udviklingsforløb, hvor du får mulighed for at prøve dine evner af i praksis.
 
Som praktikant hos os bliver du en integreret del af hverdagen og arbejdsrytmen på et travlt bureau. Udover dine faste opgaver vil du også prøve kræfter med en bred vifte af projekter og kommunikationsdiscipliner i en omskiftelig hverdag. Generelt er det vigtigste, at du har lyst til at indgå som en vigtig del af et af Danmarks største og ældste kommunikationsbureauer med 40 ansatte og har mod på at arbejde med en række store danske og internationale organisationer indenfor både det private og offentlige.
 
Hvem er du?
Vi forestiller os, at du læser en kommunikationsfaglig eller samfundsvidenskabelig uddannelse, og det er en forudsætning, at du stadig er aktiv studerende. Du er ambitiøs og blandt de dygtigste på din årgang, og du har gode kommunikative og analytiske evner. Du har stærk forretningsforståelse og evner at tænke kommercielt og gå løsningsorienteret til de opgaver, du møder. Det er også et plus, hvis du har erfaring fra tidligere studiejobs i bureauverdenen, en interesseorganisation, et politisk parti eller kommunikation/marketingsafdeling i en virksomhed, men ikke et krav.
 
Som person er du udadvendt, imødekommende, og har masser af gå-på-mod med en faglig interesse for kommunikation og samfund. Du kan sætte dig hurtigt ind i kompliceret stof og formidle det efterfølgende. Vigtigst er dog, at du ikke er bange for at tage fat og brænder for at blive dygtigere og udfordre dig selv.
 
Du færdes hjemmevant i Office-pakken og kan tale og skrive flydende dansk i et fængende og letforståeligt sprog, da en stor del af vores arbejde består af skriftlig produktion. Det er desuden et plus, hvis du også begår dig godt på engelsk, da en del af vores kunder er baseret i udlandet. Du er indstillet på at indgå̊ i en travl hverdag, hvor arbejdsopgaverne spænder vidt – fra udarbejdelse af pressemeddelelser og kampagner på sociale medier til notater om politiske problemstillinger.
 
Hvem er vi?
Vi er et af Danmarks største full-service reklame- og kommunikationsbureauer og en del Edelman-netværket, som er verdens største netværk af kommunikationsbureauer. Vi dækker en bred vifte af brancher bl.a. sundhed, politik, finans og tech for nogle af Danmarks største virksomheder, offentlige organisationer, NGO’er og internationale brands.
 
Primetime arbejder strategisk med kommunikation og rådgiver i kommunikationsspørgsmål af enhver art. Fra kreative koncepter og kampagner til Public Affairs-opgaver. Fra events til analyser og dataindsamling. Fra digitale strategier og løsninger til corporate branding og PR-indsatser.
 
Vores medarbejdere har mange forskellige kompetencer og tæller 40 personer med bl.a. politiske, journalistiske, kommunikationsfaglige, kreative og andre faglige baggrunde.
 
Hvordan søger jeg?
Er du interesseret i praktik i Primetime, så send dit CV og en motiveret ansøgning til job@primetime.dk.  Praktikophold i Primetime er lønnet og varer typisk fire til seks måneder med start fra januar eller februar 2019. Arbejdstiden er 37 timer med ret til ferie og opgaveskrivning undervejs.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kommunikationsrådgiver Mark Rossil på 6054 1617 eller Heidi Bisgaard 6126 0138 med spørgsmål. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt, dog senest den 21. oktober.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 21. oktober

Frist: 21. oktober

Info

Virksomhed
Primetime
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Mark Rossil
job@primetime
Telefon: 60 54 16 17
Website
Indrykningsdato
01-10-2018
Ansøgningsfrist
21. oktober
Adresse
Primetime
Nørrebrogade 45
2200 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.