Praktikant

Primetime
Primetime
Primetime søger praktikanter med interesse for forbrugerrettet kommunikation
I Primetime søger vi praktikanter med interesse for consumer-PR til lønnet praktikforløb med start i januar.
Som praktikant i Primetime bliver du en del af et full-service kommunikationsbureau i rivende udvikling, og derfor har vi mulighed for at tilbyde dig mange forskellige opgaver. Her får du chancen for at arbejde med et bredt udvalg af kunder, som omfatter nogle af de største internationale teknologi- og livsstilsvirksomheder, hvor dialogen ofte foregår på engelsk med partnere og kontaktpersoner fra udlandet. Her løser vi alt fra kreative konceptopgaver, consumer indsatser og produktudlån til projekter og pressearbejde inden for corporate- og forbrugerkommunikation.
 
Om dig
Det er en forudsætning, at du er i gang med en videregående uddannelse. Din studieretning er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du læser en samfundsvidenskabelig, journalistisk eller kommunikationsuddannelse f.eks. på CBS, Københavns Universitet, Journalisthøjskolen eller RUC. Du kommer med masser af drive og gå-på-mod, flair for at skrive fængende tekster og har en generel interesse for at løse kommunikationsopgaver for virksomheder, der har teknologi eller livsstilsprodukter som en del af deres forretning. Du er selvstændig, engageret og har mod på at prøve kræfter med kommunikation i et af Danmarks største kommunikationsbureauer med højt til loftet og en uformel omgangstone.
 
Som praktikant hos os bliver du en integreret del af hverdagen og arbejdsrytmen, og du vil blive tilknyttet faste projekter sammen med bureauets konsulenter. Du vil få et indgående kendskab til og praktisk erfaring med mange forskellige opgaver inden for arbejdet med strategisk kommunikationsrådgivning, PR og kampagner. Du vil også få dine egne særlige ansvarsområder, som bl.a. vil involvere udvikling af skriftlige historier med mulighed for kontakt til journalister og kunder.
 
Om Primetime
Vi er et af Danmarks største full-service kommunikationsbureauer og er en del af Edelman-netværket, som er verdens største PR-netværk med kontorer over hele verden. Vi dækker en bred vifte af brancher, som tæller alt fra store offentlige organisationer og private virksomheder til NGO’er, iværksættere og enkeltpersoner. Primetime arbejder strategisk med kommunikation og rådgiver i kommunikationsspørgsmål af enhver art.
 
Er du interesseret, så send dit CV og en motiveret ansøgning til kommunikationsrådgiver Mark Rossil på mro@primetime.dk.
 
Praktikforløbet varer 4-6 måneder med start primo januar 2018. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.
 
Yderligere information: Praktikopholdet er lønnet på 37 timer om ugen, og har du spørgsmål til praktikantstillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationsrådgiver Mark Rossil på mro@primetime.dk eller på tlf.: 60 54 16 17.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 8. december

Frist: 8. december

Info

Virksomhed
Primetime
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Mark Rossil
mro@primetime.dk
Telefon: 60541617
Website
Indrykningsdato
26-10-2017
Ansøgningsfrist
8. december
Adresse
Primetime
Nørrebrogade 45
2200 København N

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Content marketing bootcamp

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Tilmeld nyhedsbrev

Få alt, hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.