Praktikanter

Primetime
Primetime
Primetime søger praktikanter
Primetime søger praktikanter til vores afdelinger for hhv. Corporate og Consumer/Lifestyle til efteråret 2017.
Om dig
Du er ambitiøs og har blik for at tænke strategisk. Du er god til hurtigt at sætte dig ind i kompliceret stof og efterfølgende formidle det på en let og forståelig måde. Vigtigst er dog, at du brænder for at blive dygtigere og har mod på at udfordre dig selv og dine omgivelser.
 
Som person er du udadvendt, imødekommende, har masser af gå-på-mod og interesserer dig for kommunikation, branding og PR. Du er indstillet på at være del af en travl hverdag, hvor arbejdsopgaverne spænder fra udvikling af strategiske og kreative koncepter til udarbejdelse af pressemeddelelser, kontakt med pressen og eksekvering af events.
Du har gerne erfaring fra tidligere studiejobs – fra kommunikationsverdenen, en interesseorganisation eller en privat virksomhed – men det er ikke et must.
 
Om Primetime
Vi er et af Danmarks største kommunikationsbureauer og en del Edelman-netværket, som er verdens største netværk af kommunikationsbureauer. Vi dækker en bred vifte af brancher, som tæller alt fra nogle af Danmarks største virksomheder, offentlige organisationer, NGO’er, iværksættere og enkeltpersoner.
Primetime arbejder strategisk med kommunikation, og vi rådgiver i kommunikationsspørgsmål af enhver art. Fra kreative koncepter og kampagner til Public Affairs-opgaver. Fra events til analyser og dataindsamling. Fra digitale strategier og løsninger til corporate branding og PR-indsatser.
 
Du vil få tilknyttet en praktikvejleder, somhjælper dig med at tilpasse dit praktikforløb. I vil sammen tilrettelægge dit forløb i Primetime, så det bliver relevant for både din uddannelse, dine ønsker og os. Vi ønsker at give dig lige så meget ansvar, som du kan bære, så din læringskurve bliber så stejl som muligt.
 
Om Corporate
Vi arbejder strategisk med kommunikation. Ved at skabe bedre omdømme, højere synlighed og øget legitimitet hjælper vi vores kunder med at styrke deres forretning.
 
Vi løser kommunikationsopgaver og eksekverer kampagner på tværs af sektorer, hvilket stiller krav til, at vi er up to date med såvel mediebillede, nyhedsstrøm og kommunikationstrends. Derfor er du formentlig typen, der i løbet af dit studie har været ekstra interesseret i en ny måde at anvende data på, en innovativ kampagne eller en forretningsstrategi, der har fejet benene væk under konkurrenterne. 
 
Hvis du søger denne stilling, brænder du for spændingsfeltet mellem politik, virksomheder og medier. Du læser formentlig på CBS eller er i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse.
 
Er du interesseret i stillingen i vores Corporate-afdeling, så send dit CV og en motiveret ansøgning til direktør og partner Casper Hyldekvist, ch@primetime.dk.
 
Om Consumer/Lifestyle
Vi har fokus på forbrugerrettet kommunikation og udarbejder integrerede kommunikationsløsninger i form af kampagner, kreative koncepter og produktlanceringer. Derfor arbejder vi hver dag med at sammensætte det optimale marketingmix med en klar kommunikationsstrategi. Det giver kunderne en integreret og skræddersyet løsning, der tager højde for deres markedets vilkår og sikrer en optimal PR-indsats. Vi sidder otte konsulenter i afdelingen samt fem juniorkonsulenter og praktikanter.
 
Din studieretning er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du er i gang med en journalistisk eller kommunikationsfaglig uddannelse fx på CBS, Københavns Universitet, RUC, ITU eller Journalisthøjskolen.
 
Er du interesseret i stillingen i vores Consumer/Lifestyle-afdeling, så send dit CV og en motiveret ansøgning til direktør og partner Maria Rasmussen på mra@primetime.dk.  
Vi vil løbende afholde samtaler til stillingerne, så send din ansøgning hurtigst muligt.
 
Praktisk information:
  • Praktikken foregår på vores kontor på Nørrebro i København
  • Vi forestiller os, at praktikken varer 6 måneder, men vi er fleksible ift. dit studie
  • Der gives praktiktilskud til opholdet, som er 37 timer om ugen
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Maria Rasmussen på 3131 1681 eller mra@primetime.dk.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
Primetime
Stillingsbetegnelse
Praktikanter
Kontakt
Maria Rasmussen
mra@primetime.dk
Telefon: 3131 1681
Website
Indrykningsdato
10-04-2017
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
Primetime

København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Facebook

Lær Facebooks vigtigste og nyeste funktioner

29. august

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.