Praktikant

Policy Group
Policy Group
Public Affairs, politisk analyse og strategisk kommunikation: Er du én af vore nye praktikanter?
Policy Group A/S søger praktikanter til efterårssemestret 2017 med opstart i august. Interesserer du dig for Public Affairs, politisk kommunikation og analyse så har du mulighed for at blive en del af vores team.
Hvad kan vi tilbyde?
Vores nuværende praktikantteam beskriver os som et sted, hvor der er en stejl læringskurve, en god, munter og uhøjtidelig stemning, stor selvstændighed i opgaveløsningen og meget variation i hverdagen.
 
Som praktikant får du mulighed for, at få indblik i forskellige politiske områder og brancher, som vil give dig et udfordrende praktikforløb, hvor du vil få stor erfaring med vores public affairs metodik og tilgang. Du vil få relevante og varierede arbejdsopgaver som fx analyse, research, skriveopgaver, afdækning af issues, stakeholder-positioner, medieovervågning, deltagelse i åbne samråd og høringer, policy og politiske processer, kundepræsentationer, m.m.
 
Vi tilbyder dig:
  • Praktikophold fra i starten af august og 5-6 måneder frem - i gennemsnit 37 timer om ugen. Vi er selvfølgelig fleksible i forhold til dit studie og eksaminer.
  • Fleksibel arbejdsplads, hvor du arbejder i teams på et antal konkrete opgaver
  • Praktikopholdet er ulønnet, men der et dækning af udgifter i forbindelse med praktikopholdet
Hvem søger vi?
Du læser på en videregående uddannelse og vil gerne arbejde med politisk kommunikation, public affairs og generel kommunikationsrådgivning. Du har måske været politisk aktiv i et ungdomsparti, og kunne godt se dig selv arbejde med strategisk politisk kommunikation i fremtiden. Du er selvstændig, du skriver godt, du er udadvendt, og du kan godt lide at have og få ansvar og blive inddraget som ligeværdig kollega på en uhøjtidelig og travl arbejdsplads i indre by. Du kan arbejde med korte deadlines, og du trives med at holde mange bolde i luften.
 
Har vi vakt din interesse?
Send dit CV og et par ord om dig selv til jwo@policygroup.dk– Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning og CV hurtigst muligt. For yderligere information ring til direktør Jens Worning på +45 5240 3870.
 
Hvem er vi?
Policy Group er stiftet i 2012 og rådgiver en række store og mindre virksomheder, samt interesseorganisationer og offentlige myndigheder.
 
Vi har siden vores start oplevet stor vækst og stigende efterspørgsel efter vores metodisk velfunderede og relationsbaserede public affairs tilgang.
 
Policy Group A/S har egne kontorer i det indre København.
 
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 15. maj

Info

Virksomhed
Policy Group
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Jens Worning
jwo@policygroup.dk
Telefon: +45 5240 3870
Website
Indrykningsdato
11-04-2017
Ansøgningsfrist
15-05-2017
Adresse
Policy Group
Østergade 42
1100 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Facebook

Lær Facebooks vigtigste og nyeste funktioner

29. august

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.