Kommunikationskonsulent

Patienterstatningen
Patienterstatningen
Kommunikationskonsulent til Patienterstatningen
Vi søger en kommunikationskonsulent, der mestrer flere af disciplinerne i den kommunikationsfaglige værktøjskasse.
Du skal være med til at skabe engagerende indhold og budskaber til blandt andre patienterne, sygehuspersonalet, sosu-assistenterne på plejehjemmet og de ansatte på døgninstitutionen. Det sker via fagmedier og samarbejde med relevante aktører på området og på vores egne platforme – fx hjemmeside og Facebook.
 
Du har politisk tæft, interesserer dig for samfundet og sundhedsområdet, kan bidrage til pressearbejdet og hjælpe vores direktion, når den skal ud og forklare ofte meget komplekse sager, der altid involverer flere aktører, herunder patienter, der - oveni at være syge - oplever at de er skadet efter en behandling.
 
Du skal vedligeholde og udvikle vores forskellige publikationer og gøre vores nyhedsbrev til en stærkere kanal, end det er tilfældet i dag.
 
Du er detaljeskarp på korrekt og forståeligt sprog, du har et stort selvstændigt drive, og så er du indforstået med den opgaveglidning, der er kendetegnet for en mindre kommunikationsafdeling.
 
Dine arbejdsopgaver er bl.a.:
  • at udvikle vores nyhedsbrev – både indhold og frekvens.
  • at omsætte vores mange data til artikler i fagmedier og til dagspressen.
  • at udgive og udvikle vores halv- og helårsrapporter i samarbejde med vores medicinske koordinator.
  • at understøtte arbejdet med at nå vores mange, meget forskellige målgrupper bl.a. via kontakt til fagmedier og samarbejde med interesseorganisationer – fx i form af artikler til medlemsblade og hjemmesider.
  • i samarbejde med HR at sparke liv i vores halvdøde Linkedin-profil.
 
Dine kvalifikationer
  • Du skriver godt og korrekt med sans for deltaljen og kan forvandle komplekst indhold (jura og medicin) til korte, præcise tekster.
  • Du har erfaring med pressearbejdet eller har stor lyst til og tæft for opgaven.
  • Det er et plus, hvis du fx kan producere visuelt digitalt indhold (infografikker, video) og har erfaring med webarbejdet og/eller har flair for tal og statistik.
  • Du er uddannet cand.comm., journalist eller har en anden relevant kommunikationsuddannelse.
  • Du har et par års erhvervserfaring. Alternativt har du haft et studiejob, der har givet dig reel, konkret erfaring med nogle af de skitserede arbejdsopgaver.
 
 
Om Patienterstatningen
Patienterstatningen er den institution i Danmark, der behandler alle sager, der vedrører skader efter sygdomsbehandling, undersøgelser, sundhedsfaglig pleje og medicin. Ordningen blev udvidet i 2018, så skader på plejehjem og på sociale institutioner mv. er omfattet. Vi får omkring 11.000 anmeldelser om året
 
Send din ansøgning, dit CV og gerne eksempler på dit arbejde via linket på vores hjemmeside (www.patienterstatningen.dk). Se under ”Job” og ”Ledige job”. Der er ansøgningsfrist 4. oktober 2018 kl. 12. Vi holder samtaler i uge 41 og 42. Vi bruger personanalyse i forbindelse med rekrutteringen.
 
Har du spørgsmål til stillingen kontakt: Kommunikationschef Charlotte Wamberg på tlf. 2027 7087 (undtagen i perioden 20.9 – 25.9) eller kommunikationskonsulent Stefan Petersen på tlf. 3369 4836.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 4. oktober kl. 12.00

Frist: 4. oktober kl. 12.00

Info

Virksomhed
Patienterstatningen
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Charlotte Wamberg
Telefon: 20 27 70 87
Website
Indrykningsdato
13-09-2018
Ansøgningsfrist
4. oktober kl. 12.00
Adresse
Patienterstatningen
Kalvebod Brygge 45
1560 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.