Sektionschef

Patent- og Varemærkestyrelsen
Patent- og Varemærkestyrelsen
Sektionschef til Kommunikation, Taastrup
Brænder du for kommunikation, og vil du være med til at styrke kendskabet blandt virksomhederne til, hvordan patenter og varemærker kan skabe værdi i forretningen? Har du samtidig styr på kanaler samt effektive kampagneformer og kan du føre strategier og indsatser ud i livet? Så er det måske dig, der skal være ansvarlig for at videreudvikle og drive vores eksterne kommunikation.

Om Jobbet
Vores forretningsstrategi sætter retningen for, hvordan vi bedst hjælper virksomheder og deres rådgivere med at skabe vækst. Som et centralt element i strategien vil vi udbygge vores kunderelationer via systematisk dialog og kunderettede løsninger inden for patenter, varemærker og design. Vores kunder er dels virksomheder, der arbejder professionelt med immaterielle ejendomsrettigheder i deres forretning og dels mere uerfarne virksomheder, der har brug for hjælp til at finde ud af, hvordan de kan få en forretning ud af deres ide.

Som kommunikationsansvarlig får du både en udførende og en ledende rolle i udviklingen og implementeringen af en ny kommunikationsstrategi. Målet er klart: Vi ønsker at skabe større synlighed og viden om, hvad patenter, design og varemærker er, og hvordan danske virksomheder bedst udnytter de muligheder, der ligger heri.


Om dig
Vi forventer, at du:

  • Er vant til at skabe sammenhængende kommunikationsløsninger, der tager afsæt i forretningsstrategi og mål.

  • Kan udvikle og eksekvere vores digitale kommunikation på bl.a. sociale medier og kan give ledelsen sparring og rådgivning omkring kommunikation

  • Har blik for den gode historie, skriver i et klart, korrekt og nuanceret sprog, og har erfaring med at omsætte komplekse emner til let forståelig og engagerende formidling.

  • Har erfaring med og kan bidrage til udarbejdelse af en pressestrategi, der skaber synlighed omkring Patent- og Varemærkestyrelsen og vores aktiviteter.

  • Positivt udfordrer det bestående og skaber effektive og sammenhængende løsninger.

  • Trives med at skabe og udvikle gode relationer og at du kan begå dig på alle niveauer.

  • Har en relevant uddannelse samt minimum 5 års erfaring på kommunikationsområdet.

  • Har gennemslagskraft og har lyst og evner til at påtage dig en ledende rolle som sektionschef for en nyetableret sektion med ca. 4 medarbejdere.

 

Om os
Patent- og Varemærkestyrelsen er en dynamisk, moderne og markedsorienteret del af Erhvervsministeriet. Stillingen er placeret i afdelingen Kommunikation & Kunder, som består af i alt 14 medarbejdere, der arbejder med kommunikation, marketing og salg. Vi har højt til loftet, en uformel omgangstone og en flad beslutningsstruktur.

Stillingen ønskes besat som chefkonsulent og løn aftales i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation.

 
Ansøgning 

Lyder jobbet som noget for dig, så klik på ”Søg stillingen” nederst i annoncen eller via vores hjemmeside senest søndag den 4. marts 2018. Læg venligst dit CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag ind i systemet sammen med din ansøgning.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Marianne Folner på telefon 43 50 83 14. (Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen).

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Patent- og Varemærkestyrelsen hjælper virksomheder med at skabe forretning ud af deres idéer. Vi leverer målrettet information og vejleder i hele udviklingsprocessen fra idé til aktiv, og vi behandler og udsteder rettigheder på patenter, designs og varemærker. Vi er 200 ansatte i Taastrup.

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 4. marts

Info

Virksomhed
Patent- og Varemærkestyrelsen
Stillingsbetegnelse
Sektionschef
Kontakt
Marianne Folner
Telefon: 43508314
Website
Indrykningsdato
13-02-2018
Ansøgningsfrist
4. marts
Adresse
Patent- og Varemærkestyrelsen
Helgeshøj Allé 81
2630 Taastrup

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

SoMe bootcamp

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Tag med til K-dag

Skab en mere effektiv kommunikations-strategi

14. marts

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.